Bucurie pentru buzoienii din „Ținutul Vinului”. Galerie foto

„În sfârșit, a dat Domnul!După șapte ani de așteptare, de chin și groază, drumul județean Năeni-Fințești, a fost reasfaltat”, a anunțat azi un cetățean din Fințești, comuna Năeni.

Bucuros, cetățeanul, a făcut și poze cu asfaltul proaspăt turnat. „În sfârșit scăpăm de praf. Ne-a ajuns cât am inhalat în ăștia 7 ani”

Între Năeni și Fințești a fost asfalt, dar – în timp – s-a degradat, iar în urmă cu vreo șapte ani a fost scos.

În acest an, Neagu a pus acest drum pe lista de priorități și s-a întâmplat minunea. Șeful CJ Buzău va veni mâine (miercuri) la fața locului pentru a verifica stadiul și calitatea lucrării.

Localnicii din Năeni îl vor ruga mâine pe Neagu să aloce bani și pentru reabilitarea drumului județean de la Năeni la Săhăteni. Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro veștile sunt bune. Drumul va fi peticit săptămânile următoare, iar anul viitor fi fi reasfaltat complet.

Triunghiul Fințești – Năeni – Săhăteni poate fi denumit patria vinului. Din satelit se observă terenuri largi cultivate cu viță și vreo șapte-opt crame din care cea mai fățoasă aparține Lacerta Winery (vezi foto mai sus).
loading...

Un comentariu la „Bucurie pentru buzoienii din „Ținutul Vinului”. Galerie foto

  • Felicitari pentru realizari, dar am si eu o nelamurire. Ne poate spune cineva de la Consiliul Judetean in ce consta modernizarea drumului pietruit DJ 203 C Movila Banului-Clondiru ,care apare in fiecare an in Programul de lucrari aprobat in Hotararile CL? Am inteles de la localnici ca acest drum figureaza in evidente ca asfaltat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.