„Șoferul nu s-a aplecat după nimic. Pur și simplu i-a fugit volanul în stânga”

E mărturia pasagerului din dreapta al autoturismului care a provocat tamponarea frontală din apropiere de Pietroasele.

Acesta a ținut să scrie către buzoienii.ro pentru a contrazice informația culeasă de reporter de la fața locului cum că șoferul din Renault s-ar fi aplecat după un obiect, cel mai probabil după un telefon mobil, înainte de pierde controlul volanului.

„Soferul nu s-a aplecat dupa nimic pt ca telefonul era setat pe gps in suportul din bord si nu avea dupa ce sa se aplece! Eu din dreapta am vazut absolut tot inclusiv impactul. Pur si simplu cred ca a calcat pe o piatra ceva si i-a fugit volanul din mana in stanga! Am pus si eu mana pe volan si am tras dreapta dar nu am mai putut evita impactul!
Ps: si eu cat si soferul Alexandru suntem soferi de taxi in bucuresti deci cred ca avem experienta mai ales ca profesam aceasta meserie de peste 10 ani fara incidente !
Sa speram ca toata lumea inclusiv pasagerii din celalalt autovehicul or sa isi revina complet si sa ii multumim lui Dumnezeu ca a fost doar atat! Multumesc!”.

De notat că asfaltul era foarte bun pe acest tronson, iar traficul redus în această minivacanță.

Citește și articolul: „Copil problemă” din V. Pașii, în comă, după ce a intrat cu mașina în copac

Concluzia ce se poate trage după mărturia de mai sus e că atunci când circuli cu o mașină, chiar și din senin, se poate produce un accident. Așadar, atenție maximă!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Șoferul nu s-a aplecat după nimic. Pur și simplu i-a fugit volanul în stânga”

  • Părerea mea este că, datorită mașinilor second hand neverificate corespunzător în stațiile ITP destinate să ne asigure că autoturismele pe care le conducem sunt sigure atât pentru noi cât și pentru ceilalți participanți la trafic, se produc astfel de accidente catalogate de către ziariști ”din senin”. Nu există nimic ”din senin”, la fel cum nu există stații ITP. La noi în țară, stațiile ITP sunt doar un mijloc pentru patronii și angajații acestora de a lua șpagă de la posesorii de autovehicule second hand, autovehicule care sunt adevărate unelte ale morții pe șoselele României. Dacă toate autovehiculele ar fi verificate corect nu cred că așa ceva ar putea să se întâmple (să-ți fugă volanul din mână). În acest caz este vorba foarte clar de probleme grave la direcția autoturismului, fapt neverificat (ca de obicei) în stația ITP care a făcut verificarea. Ar trebui făcute verificări adevărate (nu de formă) la stațiile ITP vis-a-vis de calitatea controalelor efectuate, cât și de profesionalismul celor ce le deservesc.

    Răspunde
  • Oi fii tu tximetrist in buc,dar nu stii nici sa te exprimi,cum sa.i fuga volanul din partea stanga,dar a avut volan si.n dreapta?!mai intai invatati sa vb,si apoi va spuneti opinia,si vrajeala cu pietricica nu merge,mai cauta alta,ca asta ieste expirata,cel putin la buzau,politia nu mai „inghite”,vrajeli d astea.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.