Toma: „Să mulțumim armatei pentru că rezolvăm criza locurilor de veci din Buzău”. Iată cum și unde

Primarul C-tin Toma a anunțat azi rezolvarea crizei locurilor de veci din Buzău pentru câțiva ani cel puțin.

„Trebuie să le mulțumim celor de la Armată. Au acceptat să ne dea un teren generos de la marginea orașului. Vorbim aici de 5,7 hectare. E vorba de acel teren pe care anunțase doamna Udrea în urmă cu vreo zece ani că se va face un cartier de ANL-uri. Cum acel proiect nu s-a mai realizat, am cerut la armată să ne dea nouă acel teren pentru a face un nou cimitir. Am primit acceptul, urmează ca în cel mai scurt timp să se emită hotărârea de guvern. Nu ne costă nimic, e gratis. După aceea vom începe și noi lucrările de împrejmuire, crearea unei căi de acces, capelă și tot ce mai trebuie”.

Viitorul cimitir va fi poziționat, așa cum se vede din harta de mai sus, între Șoseaua de Centură, Cartierul Micro XIV și unitățile militare din Crâng.

Calea de acces va fi cel mai probabil prin dreptul stației de autobuz de la capătul rutelor 7 și 8, după stația Trafo.

Prin amenajarea noului cimitir se va pune frână și speculei cu locuri de veci din ultimii ani.

Citește și articolul: Veste excelentă pentru elevii și părinții de la o școală și un liceu din Buzău

Pentru un petic de pământ se plătesc acum câteva zeci de milioane de lei vechi. S-au plătit și sume record de o sută de milioane de lei vechi.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Toma: „Să mulțumim armatei pentru că rezolvăm criza locurilor de veci din Buzău”. Iată cum și unde

  • sper sa-l vad pe Toma ca isi cumpara loc acolo…. si nu doar pt el…. toti astia din PSD sa-i vad… pt ei si familiile lor ! 😀 … f „tare cimitiru'” niste voturi in plus bai stimabililor?

    Răspunde
  • Nu iti inteleg supararea d-le xulescu (ca cel putin nu ai curajul sa te identifici), ca daca te-as numi eu cum meriti sigur ca ai reactiona ca un personaj care te caracterizeaza. D-nul Toma realizeaza destule lucruri bune in Buzau, printe care si acest cimitir necesar pentru buzoieni si chiar pentru tine sa nu te puna ai tai pe gard la uscat cand vei da coltul. Dupa exprimare (ciuma rosie), se pare ca esti un rahat galben care nu ai putut realiza nimic in urma ta!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.