„Abia ce ieșise din pușcărie! A venit și a plătit ce furase!”

A fost prins, de poliție, hoțul „apucă și fugi” din Buzău.

Unii i-au spus și „ghiolbanul”, pentru că renunțase la orice formă de disimulare a furtului. Pur și simplu apuca marfa și ieșea din magazin în fugă (vezi VIDEO mai jos).


Cine e „ghiolbanul” ?

E vorba de un tânăr de 19 ani, de etnie rromă, din Mărăcineni, abia ieșit din pușcărie.

Evident, nu putea merge la muncă pentru a câștiga o pâine cinstită, mai ușor i-a fost să fure.

Prins de Poliția Buzău (bravo!), tânărul hoț a venit însoțit de mama lui la magazinele de unde a furat. Și-a cerut scuze, apoi a achitat paguba. A cerut în mod explicit bon fiscal pentru a merge înapoi la poliție și a face dovada achitării prejudiciului.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„Abia ce ieșise din pușcărie! A venit și a plătit ce furase!”

  • Ce frumos! Dacă ești prins, aduci marfa înapoi si ai scăpat, dacă nu…mergi înainte la furat! Cam asta era logica hoardei psd-iste în frunte cu Dragnea si Tudorel!

    Răspunde
  • Felicitări, polițiștilor care l-au identificat și apoi l-au prins.
    Totuși, știți de ce a cerut bonul fiscal? Pentru a putea interveni împăcarea părților și, astfel, hoțul nu va păți nimic.
    Totuși, de ce există împăcarea părților la furt? Pentru că așa au decis parlamentarii, unii dintre ei penali, atunci când au modificat Codul Penal.
    Poliția folosește resurse pentru a identifica și pentru a prinde acești infractori, după care, de cele mai multe ori, intervine împăcarea părților. Minunat, nu?!

    Răspunde
  • Asta cu mama sau sora care vine si plange este metoda patentata de furat. Se fura cat se poate de mult, apoi, daca esti prins, vii cu mama care plange, platesti sau promiti ca platesti si te iarta. Cand nu esti prins, ramai cu prada. Per total, ramai pe plus, din datile cand nu ai fost prins.

    Acest sistem a fost facut de catre cei mai mari hoti ai tarii, politicienii si sistemul criminal de justitie. De fapt, sunt 2 entitati care se intrepatrund puternic, parlamentul fiind plin de absolventi de drept si rude ale lor. Ei au retrocedat prin furt vreun sfert de tara, ei lasa toti nenorocitii pe strazi, sa tina oamenii normali in teroare.

    Iar asta e un trend international occidental. Asta pana cand se prabuseste sandramaua si oamenii o sa treaca in extrema cealalta. Mi-ar fi mila sa vad ce ar pati astia care lasa acum nenorocitii pe strazi intr-o situatie de genul. Roata istoriei se invarte, de obicei dupa perioade de-astea de dezmat, urmeaza extrema cealalta, cu ghilotina in piata publica.

    Răspunde
  • @Matei, stai liniștit, că nici cu ăștia de acum aflați la putere nu îmi este rușine. Sunt o altă Mărie cu altă pălărie.

    Răspunde
  • A plătit acum neștiința. Să-i mai dăm șanse, poate învăța și schimbă și schimbă ținuta de la un job la altul. Poate își face un fond de plată pentru cazul în care este prins și se limitează la dimensiunea acestuia. Îl poate mări în timp cu ce ia fără să fie prins. Poate ajută confrați care intră la necaz. Să fim îngăduitori. Poate vă lipsește ceva din gospodărie și nu aveți bani să înlocuiți dar nu fiți răi. Vă treziți fără portofel la casă la supermarket, dar care e tragedia să băgați omul la pușcărie pentru atâta lucru? Schimbați buletin, permis, carduri, așteptați salariul următor sa mai mergeți la supermarket din nou. Simplu, durează câteva săptămâni. Omul ar sta în pușcărie câțiva ani. Nu este echitabil!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.