Prima clinică din Buzău care tratează aceste afecțiuni
Astăzi s-a deschis prima clinică medicală din Buzău, dotată după ultimele standarde, care tratează varicele și hemoroizii.
Clinica Laurus Medical este situată în clădirea vizavi de spitalul județean, iar investiția în aparatură medicală și infrastructură (vezi foto mai jos) este apreciată la o jumătate de milion de euro.
Dr. Anca Petca, Director General LaurusMedical (foto jos dreapta): „Inaugurarea clinicii din Buzău reprezintă un efort investiţional privat menit să contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei din oraş şi zonele limitrofe. Buzoienii sunt bineveniţi atât pentru tratamente, dar şi pentru prevenţie, ambele prestate cu profesionalism şi empatie, folosind tehnologii moderne”
Cătălina Oancea, managerul clinicii din Buzău (foto sus stânga): „Pentru echipa pe care o conduc, este un motiv de mândrie să le putem fi de ajutor buzoienilor care au nevoie de servicii medicale de calitate, oferite cu empatie şi respect, pe lângă profesionalism, prestate la noi în oraş, astfel încât să nu mai facă naveta la centrul nostru din Bucureşti sau la cele din oraşele apropiate”
Pe lângă varice și hemoroizi, clinica deschisă azi tratează și alte afecțiuni:
Atenție, pentru a se evita așteptarea, accesul în clinică se face doar cu programare telefonică: 0371.478.888.
Clinica este deservită de 15 medici din București și Prahova, dar și din Buzău.
Vezi mai jos fotografii din clinică, inclusiv cu explicații:
Clinica Laurus Medical, deschisă azi Buzău, este a zecea din țară:
Stimați doctori, de ce in privat vă faceți treaba foarte bine? iar în spitalele de stat e jale mare, aveți salarii babane la stat dar ați rămas tot cu mentalitatea de jupâni. De exemplu în Germania daca lucrezi și la stat și la privat salariul se impozitează dublu. Aici e trai pe vătrai.
Nimic despre tarifele practicate pentru diverse servicii?Este „secret de stat” sau nu vreti sa speriati eventualii pacienti…..”cu empatie si respect”.Regret sa spun,dar cand ajungi pe mana doctorilor,aceasta „empatie si respect” este in finctie de ……..portofel.O fi ceva „putred in Danemarka”,sau gresesc?
Eu văd lucrurile puțin diferit.
Ar trebui ca fiecare să cotizeze PUȚIN la stat (la CAS), să zicem 3-5%, pentru că oricum nu beneficiem de servicii medicale pe măsura contribuțiilor, majoritatea banilor ducându-se la necontribuabili (!), în schimb fiecare să fie liber să își încheie un contract pentru asigurări de sănătate privat – funcție de propriul portofel.
Așa vom ajunge ca și în sănătate să fim propriii stăpâni, așa cum suntem la masă, la volanul mașinii, în vacanțe, la pensie etc, toate fiind dependente de propriile venituri.
Spunând astea nu mă refer la veniturile aberante ale politicienilor și altor câteva categorii de bugetari, ci la oamenii de rand, care au veniturile în concordanță cu munca depusă.
Klaxxy, ai perfecta dreptate, dar nu se va intampla niciodata, ptr ca banii care ii cotizam la sanatate, nu merg toti la sanatate, ci se astupa multe alte gauri mari, din alte sectoare.
Iar cu medicii care lucreaza la Stat si la Privat, nu e chiar asa in 100% din cazuri.
Sunt foarte multi care lucreaza exclusiv in Privat si au abandonat total jegurile de Spitale romanesti, cu toti politrucii incapabili la conducere….
Ba, nu mai bateti atat campii. Stiti unde ajung toti pacientii esuati pe mesele de operatie (la operatii simple) din privat? La urgente in spitalele de stat. Sistemul privat este axat pe zone care produc venit, dar performanta lasa de dorit. Am vazut multe cazuri de ciopartiti la privat care au ajuns la urgente la stat. Si doua persoane care si-au facut biopsie (care includea teoretic si analiza), iar dupa biopsie au fost trimisi la stat la dr. X-ulescu sa analizeze, ca ei la privat dau o mica parere, dar nu isi asuma. Ar trebui facultatea de medicina sa coste cat o casa cu etaj, ca la straini, iar apoi daca parasesti sistemul de stat, sa scoti banii din buzunar, nu sa faci facultate in carca contribuabililor, apoi sa te apuce capitalismul feroce din senin.
Cand intri rezident in Spital si nu ai loc de dom’ profesor X si Y care se uita stramb la tine, cand si tu te uiti stramb la ei cum iau spaga, iti cam vine dor de duca.
Nu e chiar asa simplu, usere, cum zici tu.
Da, daca ai facut scoala pe banii romanilor, profesezi la ei, Stat sau Privat, dar aici…, nu in alte tari. Asta, da
@Username
In logica dvs, orice inginer, economist etc , absolvent al unei universitati de stat, ar trebui sa lucreze la stat, sau sa isi plateasca studiile inainte de a obtine un post in domeniul privat. Cum posturi la stat, bugetare, sunt exclusiv pentru pilele politice, ar trebui sa avem exclusiv absolventi de universitati de stat in mediul bugetar. Culmea este ca e exact pe dos. La buget sunt aproape numai absolventi de universitati private (ma rog!), in vreme ce absolventii universitatilor de stat duc economia romaneasca in spate… sau pleaca din tara…
Doar lauda e de ei, preturi exagerate, pacienți pusi în așteptare pt anumite afecțiuni deși ele știu ca nu au medici pe acele ramuri. Asistentele și secretarele niște figurante, managementul lasă de dorit!