Grup de tineri care verifică încuietorile mașinilor. VIDEO

Imaginile de pe o cameră de supraveghe surprind trecerea unui grup de patru tineri care verifică (toate) încuietorile mașinilor din parcare.

Imaginile au surprins parcarea blocurilor din spatele Clubului Polițiștilor.

Cei patru tineri, puși pe rele, au venit dinspre strada Transilvaniei (asemenea hoardelor de vandali din cărțile de istorie).

Unul dintre ei a găsit potrivit să lovească folosind pumnul o cutie poștală (vezi VIDEO mai jos).

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Grup de tineri care verifică încuietorile mașinilor. VIDEO

  • Daca nu se vor lua masuri, cat de curand vom ajunge sa ne fie frica sa mergem pe strada la ore mai inaintate. Iar distrugerile vor fi din ce in ce mai numeroase!

    Răspunde
  • Faceti o investigatie : ce face celebra politie locala noaptea? Pariu ca doarme linistita, fara grija zilei de maine, mai ales ca leafa e babana? C’est la vie, dovada vie ca nu intotdeauna cei fara carte duc o viata cu lipsuri.
    Dar Politia Nationala? Ei bine, Politia Nationala nu prea face fata. De ce? Personal insuficient. Nu credeti? E simplu, intrebati pe cale oficiala IPJ Buzau cati agenti au in teren la OP noaptea. Sa vedeti si sa va cruciti !

    P.S. Alo, faraoane de la primarie, daca tot le dai bani alora de la politia locala macar pune-i si la treaba! Baga-i noaptea pe strazi, macar sa se faca vizibili ca de capabili ii stim cu totii…

    Răspunde
  • Acum vreo cateva zile se declara cu tam-tam impartirea orasului pe nu stiu cate sectoare cu nu stiu cati sectoristi , dar prioritatea era paza la ghenele de gunoi :)))) sa nu arunce, nenea care nu pricepe cum e cu cartela , pe langa cos vreo firimitura !
    E de-a rasu plansu cand mai vezi ,, marii politisti ” de la locala stiind si circulatie si de toate , vai mama lor de gardieni publici cu 10 clase si restul facute pe langa licee.
    Fratilor , ii platim degeaba , trimitetii acasa si banii investitii in politia nationala !!!

    Răspunde
  • Ar trebui sa patruleze si sa o faca pe jos, ca sa nu se vada venind de la 2-300m, ca asa degeaba mai trec. Sa patruleze cu masinile doar cand temperatura scade noaptea sub -10 grade.
    Sau, hai, ca sa nu fim inumani, 4 ore cu masina, 4 ore pe jos. Altfel, cu masina se vad farurile si se abtin toti din facut tampenii

    Răspunde
  • Politia locala ? O turma de bugetari bine platiti . Inutili . Posesori de tichete de vacanta !!!!! .

    Răspunde
  • Direcția poliție locală trebuie desființată!
    Toma, se aude?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.