Pentru unii șoferi e dificil și mersul în linie dreaptă

Mai mulți stâlpișori au fost rupți azi de un șofer neatent pe Bd. Industriilor din Buzău.

Stâlpișorii a fost soluția adoptată de proiectant pentru a separa benzile de mers (de pe același sens) de pe Bd. Industriilor și Aleea Industriilor.

Mulți șoferi sunt de părere că bolarzii nu vor rezista și „în câteva luni nu va mai rămâne unul”.

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Pentru unii șoferi e dificil și mersul în linie dreaptă

  • Nu, hai sa va zic eu Dl.Auras. Sunt inapti unii soferi si privesc cu invidie acei stalpi, sa ii arate lui Tomita, ca de, nu îmi place ce ai facut primarule. Cam asa este in Buzău. Trebuie sa fii idiot, sa nu vezi acei stalpi care sunt iluminati fluorescent. Singura chestie, trebuia sa le puna de beton. Va spun eu ca nu mai intra nimeni dupa un eveniment din acela, nu prea ok pentru acel inapt care intra in acești stâlpișori. Tot felul de înapoiați care de un an, de ce e santier acolo, ca de ce are linie specială autobuzul, ca de ce punem pavele, ca de ce este pe mijloc linie de autobuz. Pe bune, cetățeni al acestui oraș, pe bune? Acest oras este condamnat la prostie. Am zis de multe ori, ca nu meritam aceste schimbări in bine in acest oraș, care vor aduce un bine pentru cetățeanul acestui oras. Trebuia să rămână asa, ah, dar pe urmă veneau aia care spuneau, nu s-a mai făcut nimic de pe vremea lui Boscodeala. E pacat de acest oraș, care este locuit de unii cetățeni inapti.

    Răspunde
  • …. păi am scris zilele trecute!..

    Răspunde
  • …nu țin , dom’le jucăriile astea de poligon la noi !….
    …proiectantul ăla nu știe că acilea nu e ‘bruzel’?….

    Răspunde
  • La fel cum a spus si domnul de mai sus.
    Puneti camere si vedeti cine îi darama, apoi banii se pot recupera de la firma de RCA si soferul amendat pentru distrugere.
    Eate foarte simplu de potolit acwat fenomen daca se doreste.
    Firma x isi ia banii pe stalpisori si pune altii se fiecare data ca are interes, bugetul aduna bani dar cel mai important este ca se va reusi usor usor si „indreptarea” soferului. Pedeapsa trebuie sa fie indestulatoare..
    Primare, nu ceda nici o clipa, nicio o clipa!
    Tot inainte indiferent de ce zic unii, nu exista inapoi, doar in fata in fata si tot inainte!

    Răspunde
  • Inapoiat si batut in cap esti tu, Cipriane, daca te multumeste aberatiile facute de Toma. Pana si el a recunoscut cu jumate de gura ca-s niste aberatii, dar „le facem ca asa vrea UE, dar dupa 5 ani, mai vedem, acum nu avem incotro”. Daca era ceva bun, nu spunea ca facem ptr ca nu avem de ales, zicea ca facem ca asa e bine pentru cetateni

    Răspunde
  • Fenomenul dezmaterializarii susnumitilor bolarzi, stalpisori din ceva casabil practic, a fost de mult timp documentat in teren, si cu concluzii, in Bucuresti de exemplu. Acolo e de la betivi si bolizi. La noi, fiind si betivii mai putini, ca si bolizii, si efectul de dezbolarzizare mai redus, dar va exista. Procentual, ca oras, va rezulta un dezastru.
    Banda unica e o idee inadecvata prezentului social buzoian, nu e nimeni de ars pe rug aici, din moment ce ea e utila, dar nu la Buzau. Vina dlui primar Toma e ca nu are incredere in dansul si s-a supus din prima trupelor de fripturisti, executand, aproape la fix si-ntocmai, sugestiile prietenoase rostite pe un ton imperativ. La varsta dansului mi-as creste o pereche de oo si m-as apuca de facut nefacute, adica as presta comunitatii si nu intereselor ei.

    Răspunde
  • Anonimule, mai bine ti-ai trece numele,
    daca vrei sa vorbești cu mine pe fapte si aceste lucruri care se fac in Buzau. Nu sa ma jignesti. Daca te-ai simtit, înseamnă ca tu ești ala care da peste acei stâlpișori. A fost ca o momeala pentru inapti si cei care nu merita aceste lucruri. Sa știi și tu Dl.Anonim, aceste lucruri se fac in tarile civilizate. Tu vrei tot sa traiesti cu acelasi peisaj ca pe vremea lui Bosco. O sa te bucuri mult cand vei merge la târgul de Crăciun din Piata Dacia, sunt convins. Seara faina!

    Răspunde
  • Ba, ce dracu o tot tineti cu „bolard” in sus, „bolard” in jos? Voi stiti ce e ala un „bolard”?
    Ia, luati de-aci si cultivati-va, votantilor de mare carmaci.

    1. Stâlp scurt de metal sau de beton, cu cap în formă de ciupercă, montat pe chei pentru legarea parâmelor navelor acostate

    Răspunde
  • Duceți-vă la Via Apcarom sa va convingeți ca nu st vizibili!și de ce sa ma amendeze pe mn si sa le dau RCA dacă nu st luminați și presemnalizati?nici măcar lucrarea nu este receptionata!Deci mai terminați cu frica în populație,amenzi și multe altele

    Răspunde
  • Tataaaa, camere video peste tot si amenzi la greu. Asa s-a facut cilivizatie’ si in occident. Restul e vorbe, bre….

    Răspunde
  • Tot Unirii este o imensa parcare pe cele 2 benzi pe mijloc. Asta a fost planul maret ? Scrie ceva reportere, fa 2-3 poze !

    Răspunde
  • Și dacă am vrut să le rup special? Ai ceva împotrivă Auraș?

    Răspunde
  • Stâlpișorii ăia de la coborârea podului i-a luat în plin un c1oroi cu un bmw e60 =))))) a vrut să facă o schemă să depășească pe dreapta cu al său avion

    Răspunde
  • Stâlpișori,camere și câte un milițian din 50 în 50 de metri. Ca sa protejeze capodopera de pe aleea industriilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.