„Vrem o țară ca afară, dar civilizația ne omoară!”

Supărare a bicicliștilor din Buzău pe șoferii care parchează cu nonșalanță pe pista de biciclete.

Fotografia de mai sus, dar și altele, similare, au fost postate pe facebook – însoțite de scurte comentarii:

Surpriză, propunerea bicicliștilor de a se monta stâlpișori a început chiar de azi să fie pusă în practică.

Un cititor ne-a trimis azi fotografia de mai jos, după trecerea muncitorilor:

Pista de biciclete – ce constituie marele câștig al proiectului de pe Bd. Unirii – va fi protejată cu acești bolarzi portocalii.

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro în zilele următoare se vor pune bolarzi pe toată întinderea Bd. Unirii.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„Vrem o țară ca afară, dar civilizația ne omoară!”

  • Cum, bicicliestii nu cunosc faptul ca acea pista de biciclete inca nu este functionala? Abia la anul, in toamna, cand se face receptia lucrarii, dragilor! Pai doar soferii sa circule ori sa parcheze pe unde se poate ori apuca?
    Stalpii aia, abia cand incepuse sa arate cat de cat decenta lucrarea Unirii, nu si utila, au pus bomboana pe coliva. Cum ar fi asa oribilitati pe Magheru de ex, unde exista stalpi dar mici si din fonta. Bine, cam ca la Paris, dar ce stiu aia, ca doar nu degeaba i-am infrant?!?
    Decamdata pe acele fasii braziliene roscate stationeaza sau circula in draci cetatenii, complet, neimpresionati de stalpi, deci sa vezi circoteca cand si daca se vor avanta si biciclistii pe ele.

    Răspunde
  • In plus ,,afara’’ se suna la poliție și se da declarație împotriva contravenienților/ penalilor care încalcă reguli/legea. La noi totul e pe Facebook sau tic tok.

    Răspunde
  • Oricum ala cu BMW-ul e un bombardier de cea mai joasa speta!AMENZI,AMENZI,AMENZI!

    Răspunde
  • de ce nu au protestat si in momentul in care s-au facut si vestitele piste, ca in multe zone is prost facute. de ce nu protesteaza si fata de biciclistii care circula anapoda pe ele?

    Răspunde
  • Dar bolardul, cât mai merge bolardul pe la Buzău ?!

    In alta ordine de idei, bicicliștii care merg pe bucata aia de asfalt vopsit altfel, de altfel, marele castig al……habar n-am cui, pe ale caror reguli de circulație le respecta, pe ale șoferilor, pe ale pietonilor ?!

    Că prin țările alea care desemnează, cu stafeta, pe cate unii și alții sa nu ne-a de-a voie la transportat legal furaciunile din și in Romania, pistele au semnalizare proprie, indicatoare, semaforizare, etc.

    Răspunde
  • Parca nu era voie sa parchezi pe trotuar ce sa mai zic de pista de biciclete ,dubla sanctiune, asa ar trebui ,sa vedem daca mai parcheaza,da si cei care parcheaza ,nu prea au unde sa parcheze doar nu or lua masina cu ei in bloc, ca cei de la case au voie pe domeniul public iar cat despre pista de biciclete e foarte buna amplasarea ei langa zona pietonala deoarce in trafic soferii nu respecta motociclistii ce sa mai zic de biciclete,sunt foarte multe persoane care merg pe aceasta pista inclusiv cu cei mici, mai avem mult pana ajungem si noi la civilizatatia de afara unde mersul pe bicicleta e ceva obisnuit la noi cica esti sarac si nu iti permiti o masina SH mai ieftina decat o bicicleta.

    Răspunde
  • Bicicleta este inventata pe la 1817, masina, la 1886. In aceasta nota, propun sa revenim la cai si trasuri pentru a fi mai ultra-civilizati decat civilizatii!
    Daca nu exista seria animata Ice Age m-as fi ingrijorat doar de asteroizi si Greta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.