Nu se mai parchează aici
Șoferii sunt rugați să nu mai parcheze în dreptul trecerii de pietoni dintre Piața Centrală și Bd. Unirii.
O echipă de la Poliția Locală e acum în zonă pentru a se asigura că alți șoferi nu vor mai parca aici.
Întâmplarea de azi ar fi o veste bună dacă Swarco (firma care a câștigat proiectul de schimbare a semafoarelor) ar trece în sfârșit la demontarea vechilor stâlpi de semafor pentru a permite deschiderea circulației și pe cele două benzi de pe mijloc.
Îndepărtarea stâlpilor ar însemna eliberarea traficului din zona centrală, rămânând astfel trei benzi pe fiecare sens.
Citește și:
Localul din imagini poartă o uniformă ilegală! Nu există așa ceva! Este o imitație a noii uniforme a Poliției Române!
Localii ăștia au ajuns să copieze și noua uniformă a poliției. Jalnic! După ce că se numesc DEGEABA polițiști, mai copiază și uniforma pentru a induce cetățenii în eroare.
Tov. Toma, asta înseamnă „Buzău oraș deschis”? Deschis imposturii și minciunii?
Domnule Tereacă, verificați ce uniformă ar trebui să poarte acești angajați ai primăriei.
Scrie poliție locala? Înseamnă ca nu e ilegală. De unde atâta respect pentru poliția naționala și bătaie de joc contra celei locale? Când v a ajutat vreodată un agent de la naționala? Pe mine, niciodată.
Este ilegală! Uniforms localilor, conform legii lor de organizare și funcționare, trebuie să fie de culoare neagră cu cămașa albastră, fără elemente sau asemănări cu uniformele altor forțe.
Cât despre ajutat, când am sunat la 112 am cerut ajutorul poliției, iar aceștia și-au făcut treaba de fiecare dată.
Cât despre locali, aceștia nici nu ar trebui să existe. Habar nu au să vorbească și nu au nicio competență pentru a ajuta cetățenii. Sunt doar un serviciu în slujba primarului, a politicului, din dorința de a avea și primarii poliția lor.
Sun la locali să vină de urgență pentru că cineva a călcat iarba sau a aruncat o hârtie pe jos?! Apel de urgență la locali!
O direcție inutilă din cadrul primăriei pe care Toma nu a știut să îl reorganizeze. La Oradea, Bolojan, prietenul lui Toma, a redus localii la sub 70 de oameni, cu tot cu șefi, la o populație de circa 200.000 de locuitori. În Buzău sunt peste 400 de locali la o populație de circa 110.000 de locuitori.
Deci, care administrație este mai eficientă???
Să te auzim, Tereacă!
Anonim, daca prin ajutat intelegi ca politistul nu te-a iertat pentru ca ai incalcat legea asta nu inseamna ca nu te-a ajutat. Cu ce trebuia sa te ajute? Cand ai nevoie de ajutor nu suni la politie, suni la un prieten, la vecini sau la locali?
Acum ceva vreme am sunat la 112 pentru un scandal pe strada unde locuiesc, iar la scandal au venit doi gardieni publici care s-au scuzat ca au fost trimisi pentru ca politistii erau la alte sesizari. Nu au făcut nimic, ci au sunat sa vina politistii adevarati. Dupa ce au venit acestia, gardienii publici s-au uschit. Si nu e un caz singular. Asa ca, mai lasa-ma cu respectul pentru gardienii astia.
Politia locala încasează bani publici degeaba , sa facă curățenie în parcările destinate persoanelor cu handicap care sunt ocupate abuziv iar presupuși polițiștii nici nui interesează sa ridice mașinile după aceste parcări acupate abuziv . Politia națională sa stea pe strada Oltului unde la acea intersecție se întra pe interzis de la omi spre bere , sau alți fac stânga spre bere lucru tot interzis dacă se respectă indicatoru așadar toată Politia încasează bani dar patrula o fac pentru a-și rezolva problemele personale și sa stea la pândă sa găsească vitezomani în rest nu știu nimic în capu lor , mai exact tot orașul este plin de mașini care încalcă regulile de circulație și nu respectă indicatoarele rutiere .
Bossulache, încurci borcanele, problema este la indicatoare, nu la poliție, dacă respecți indicatoarele de pe străzile făcute „frumos”, ajungi ori la balamuc, ori calare pe cine știe ce !
Salutări din afara Buzăului!
Cu drag, Ob!
Era si cazul. Poate impun si firmei ce se ocupa de lucrari sa traseze trecere de pietoni pana cand se hotarasc ei sa vina sa termine lucrarea.
Cine e doar in tranzit nici n-are de unde banui ca e trecere de pietoni acolo, si drept urmare opresc la limita cand se trezec brusc cu pietonii in fata, riscand astfel accidente mortale in acea zona. Localnicii probabil o buna parte cunosc ca acolo teoretic e trecere, dar nici la astia nu e sigura treaba, ca sunt oameni care circula rar pe acolo.
Si daca tot se apuca de treaba, sa le impuna sa traseze trecerile peste tot unde nu mai sunt marcate.
Domnule redactor, întreb din nou și sper nu doar ca de data asta sa publici mesajul ci și într-un răspuns: cine se ocupa de curățarea acelor bolarzi, fie ei de pe Transilvaniei ori de pe Aleea Industriilor fiindcă sunt plini de noroi/praf, sunt aproape invizibili și sunt UN REAL PERICOL, mai ales pentru conducatorii auto care nu sunt din Buzău ?!
Curațirea bolarzilor se va produce neetapizat, în sistem deodată și mod natural: intră mașinile îi ei și-i fac țăndări, pentru că spațiile goale dintre șiruri sunt prea mici la viteze de maxim 50-60 km/h, inventatorii gândind dpdv pieteonal comportamentul mașinilor. Și cum proiectul axiomă încă se mai dezbate în cancelaria clădirii roz-bombon iar mașinile mici și mari încă mai au permis să denote apucături de autobuze, circulând de colo-colo, e absolut obligatoriu ca aceste lucruri să se întâmple. Anormal ar fi doar contrariul, respectiv o minune.
În pus, perversa de natură care-i acoperă de jegul orașului deschis îi transformă în nevăzuți, încununându-i cu titlul de popice rutiere astfel.
Hei, dar măcar au fost frumoși, cetățean nerecunoscător ce sunteți, și refuzător de modernism occidental! Eu îi admir mereu, în special ștăngile alea mai lungi, montate perfect nevertical că copiază bordura și limitează accesul mașinilor pe trotuare, pentru că metoda vulgară de a amenda ori ridica ce e parcat aiurea este încă necunoscută la Buzău, specialiștii încă încercând să descifreze însemnele holtzșurubeiforme din wc-urile instuției, despre care se spune că au fost încrustate de câte un constipat. Iar cum din rahat și durere apar cele mai frumoase flori, DOAR așa se explică.