Postare a unui buzoian cu zeci de comentarii

E o postare a unui buzoian pe facebook care a strâns zeci de comentarii polemice (vezi mai jos).

„Visions Costika” îi cere primarului să monteze stâlpișori pe Col. Buzoianu pentru că nu mai suportă „mașinile pe trotuar”:

Pentru această postare, „Vision Costika” a fost făcut „boșorog”, „reclamagiu”, „bandit” etc. Vezi comentariile mai jos:

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Postare a unui buzoian cu zeci de comentarii

  • Domnul Costica sa se hotarasca intai unde sta, ori sta vis-a-vis de clinica ori gard in gard cu clinica.
    Daca sta gard in gard cu clinica, e cam nesimtire sa te vaiti de trafic si parcari in conditiile in care are in curte instalat un emag easybox pe care primeste bani lunar drept chirie si care genereaza trafic si parcari in zona de la clientii ce folosesc livrarea la easybox dar si de curierii ce parcheaza dubele sa aseze marfa in sertare.
    Daca sta vis-a-vis cel mai probabil sta la casa din fundatura, mostenire de la strabunicul, casa care are doar o mica alee de acces pietonal dupa ce s-a impartit mostenirea (curtea) la toate rudele.

    Cat despre comentariile de la postare, multi nici nu cunosc zona probabil. Daca s-ar duce in miez de noapte la ora 00 pe acea strada vor constata ca jumatate din numarul masinilor ce sunt parcate ziua sunt prezente noaptea acolo, pentru ca sunt ale riveranilor, riverani care nu au obiceiul sa isi bage masinile in curte desi unii chiar au loc si porti pe care nu le folosesc decat in scop de amenintare cu politia (sub pretextul blocarii portilor) daca nu le elibereaza „viniturile” locul de parcare din strada.
    Ce pericol or vedea unii nu stiu, ca trec de atatea ori si dimineata si dupa-amiaza si seara pe strada aia si nu m-am simtit deloc in nesiguranta, si rareori vezi cate o parcare care sa blocheze trotuarul, mai deranjanti sunt unii ce parcheaza pe fundatura Soimului intre RMN si New Life si care isi lasa fundul masinii in afara limitei proprietii si trebuie sa le ocolesti fundul masinii.
    Acolo cumva primaria a creat o problema prin faptul ca a bagat autobuze pe strada, autobuze ce deservesc exclusiv mediul rural. Astfel i-a fortat pe cei cu masini sa ocupe mai mult din partea de trotuar pentru a nu se gatui traficul cand vin autobuzele.

    Si da, cel mai probabil Costica e un bosorog frustrat ca n-are si el, si ca orice frustrat ce n-are vrea sa le interzica si sa le confiste statul alora ce au ca sa ii aduca la nivelul lui de jos… ca in vorba aia cu sa moara capra vecinului de ciuda ca n-are si el capra.

    Răspunde
  • Inca din primul comentariu Costica recunoaste ca nu mai suporta ca altii muncesc si au masini din munca lor, iar el sta si asteapta ajutorul social de la stat ca sa aiba si el de subzistenta.
    Nu se gandeste ca daca oamenii nu mai au masini statul va incasa mai putini bani din taxe/impozite/accize si nu o sa mai aiba de unde sa ii dea lui ajutor social, ca o sa intre bugetul in colaps, si nici imprumuturi nu o sa mai poata face sa pompeze in pomeni sociale, si asa s-au supraimprumutat pentru pomenile sociale.

    Răspunde
  • Eu nu am nicio miza aici, la bloc am parcare platita, la job parcare in curte. Daca masinile sunt parcate jumate pe strada/jumate pe trotuar, eu nu cred ca e problema decat daca strada e destul de ingusta incat sa nu permita circulatia (din ambele sensuri sau dintr-unul la cele cu sens unic). Sunt idioti care lasa masina ori complet sau 3 sferturi pe strada, ori complet sau 3 sferturi pe trotuar si nu mai au pe unde trece pietonii sau masinile, dar cat timp lasi 1m de trotuar si au loc masinile pe strada, cred ca e ok. Nu cred ca trebuie sa fim mai catolici decat Papa si sa le facem rau altora doar ca asa avem chef, cat timp nu ne afecteaza cu nimic. Cei care fac scandal probabil fac pentru ca vor sa isi parcheze ei masinile in fata casei, sa nu le mai bage inauntru.

    Răspunde
  • Ohhh…daaa… stâlpișori… vă rugăm, cât mai mulți…peste tot! Stâlpișori…. să ne împiedicăm, să ne lovim…daaa, vrem mulți stâlpișori!! Și foarte portocalii să fie !!! Fără număr…

    Răspunde
    • Orasul nu este pentru oricine. Sa puna taxe/ impozit pe masini 1000 euro/ an si se rezolva toate

      Răspunde
  • Ținem un pariu că nea Costik e un pensionar frustrat cam pe oricine și orice din ziua de azi, fara de permis si autoturism, nostalgic profund după alte vremuri și probabil fost colaborator cu știm noi cine ?

    Răspunde
    • Cam mancati toti de pe aici!De vina e primaria ,care a dat autorizatie pt toate policlinicile medicale de pe acolo!Nicaieri nu se intampla asa ceva!Faci policlinica fara locuri de parcare!Faci policlinica in buricul targului sa nu se deranjeze doctorii sa mearga prea mult ,sa oboseasca!Macar de-ar merita!La serviciile prestate si costul lor ,zero barat!Rusine lor ,rusine lui Bosco coruptul ca pe vremea lui s-au dat aprobarile!
      Si rusine DNA-ului ca nu se sesizeaza de unde au avut bani doctorii sa faca asemenea palate ,din salariile lor amarate dinainte de 2020!Scarba imensa!

      Răspunde
  • Bine punctat ‘raul’…în aceeași situație exista și se dezvolta pe str. Patriei cabinetele existente și cele viitoare, la care Primăria si-a dat acordul și care au creat un trafic necivilizat. Urmează mutarea mașinilor care parcau pe Unirii și o sa avem un tablou complet de …război civil.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.