Șofer neatent. Motociclist și pasageră, la spital

Un motociclist de 31 de ani din Buzău și pasagera acestuia (23 de ani din Zărnești) au ajuns la spital.

Scuterul cu care se deplasau pe Bd. Industriilor (dinspre podul Metalurgica spre Drăgaică) a fost izbit de un autoturism VW Passat care a virat stânga dinspre Bd. Industriilor către str. Aurel Vlaicu (cartier Mihai Viteazul).

Vina aparține șoferului de 20 de ani din mun. Buzău care nu a acordat prioritate de trecere motoscuterului.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Șofer neatent. Motociclist și pasageră, la spital

  • Este imposibil sa te asiguri cand posesorii de doua roti sudate intre ele cu o teava vin cu suta la ora crezandu-se Valentino Rossi in mizerie.

    Răspunde
  • Se vor interzice vreodata drujbele astea cu roti, sa nu mai urle noaptea cand sunt turate de toti screlozatii si sa nu ne mai apara in trafic din toate directiile? Nu au ce cauta printre masini, au aceeasi amprenta vizuala cat o persoana care merge pe jos, e halucinant ca sunt folosite in trafic

    Răspunde
  • Ăștia pe două roți, după ce că este aglomerație pe arterele de circulație, n-au limite de viteză, se cred „descurcăreți” și se strecoară prin orice spatii printre mașini.
    Ei nu respectă aproape nici o regulă de circulație, fapt pentru care ajung donatori de organe de multe ori…., la spitale și apoi dau vina pe alții.
    Sunt cazuri când și șoferii de autoturisme, camioane, sunt neatenți, însă sunt mult mai responsabili și previn unele accidente..
    Dacă s-ar respecta regulile de circulație, inclusiv si de către pietonii care tot așa, nu se asigură și traversează chiar când autoturismul este la 3 m, crezând că au dreptul, sau vorbesc lejeri la tel. pe treceri de pietoni, ar fi cele mai puține evenimente rutiere.
    Totul pleacă de la educația din familie și la școală, asta pentru a nu-și risca viața.
    Sunt mașini defecte, oameni care sunt bolnavi , drogați, iar pietonul cu dreptul său legal ajunge la morga.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.