Gest frumos al unei firme locale pentru cei mai amărâți copii din Buzău
Un nou gest lăudabil făcut de Green Group Buzău.
După părculețul de lângă Drăgaică, ecranul de la amfiteatru (Parcul Tineretului), terenul de sport de la Țintești, scuterele pentru persoanele cu deficiențe motorii etc., Green Group a mai făcut o faptă bună.
A donat 48 de telefoane mobile pentru copiii cu handicap + părăsiți de părinți și îngrijiți de Protecția Copilului Buzău.
Marius Costache, Director General GreenWEEE: „Este, cu adevărat, unul dintre cele mai minunate gesturi pe care le putem realiza ca adulți: să oferim copiilor lucruri necesare, utile, care, pentru mulți dintre noi, sunt considerate obișnuite și ușor de obținut. Prin acest gest, nu numai că aducem bucurie, dar le arătăm că fiecare efort, indiferent cât de mic, poate aduce o schimbare semnificativă în experiența lor de viață”.
Fiecare copil a primit un telefon, iar atunci când aceste echipamente vor necesita în cele din urmă reparații sau vor ajunge la finalul ciclului de viață, GreenWEEE asigură că vor fi preluate și reciclate în mod responsabil la fabrica din Buzău.
Roxana Manole, Director Centru Rezidențial: „Copiii și tinerii rezidenți în cadrul CSC nr. 9 Buzău sunt foarte fericiți în urma acestei inițiative. Și noi suntem încântați, în special pentru că gestul a adus bucurie, o zi plină de zâmbete, de fericire și emoții frumoase. Totodată, ne exprimăm recunoștința pentru gestul de atenție, dar și util”
Cristina Neacșu, Secretar al Asociației ROTA: „Suntem onorați să facem parte din acest proiect alături de GreenWEEE si Klap, doi pionieri ai economiei circulare. Împreună, am demonstrat că prin colaborare și acțiuni coordonate, putem transforma ideile în realitate și să aducem o schimbare pozitivă în comunitate. Inițiativa de față evidențiază faptul că angajamentul social și preocuparea pentru mediul înconjurător se pot contopi în beneficiul comunității”
În cadrul acestui proiect, reprezentanții Klap.ro au donat 2 laptopuri, extrem de utile pentru activitățile de grup realizate de către tutorii și elevii din centru.
Cristian David, CEO & Fondator Klap ”La Klap, credem în puterea tehnologiei de a schimba vieți și în importanța economiei circulare de a proteja planeta. Suntem onorați să facem parte dintr-o inițiativă care îmbină aceste două valori fundamentale, aducând schimbare și sustenabilitate în comunitatea locală.”
În continuare, GreenGroup va continua eforturile în direcția susținerii comunității și a protejării mediului, încurajând schimbările pozitive pe termen lung. Această inițiativă reprezintă doar un pas în cadrul unei călătorii mai mari de a întreprinde acțiuni responsabile pentru binele tuturor.
Despre GreenGroup
GreenGroup este grup important de reciclare și economie circulară din Europa de Est. Prima companie din grup a fost înființată în 2002 la Buzău, astăzi grupul cumulând 11 companii și nouă fabrici de reciclare, cu prezență regională în România, Slovacia și Lituania. GreenWEEE face parte din GreenGroup și își desfăsoară activitatea în trei fabrici în România (două la Buzău și una la Câmpia Turzii), având o capacitate totală de tratare de 100,000 de tone/an, cu o investiție totală de 40 milioane de euro. Compania reciclează toate categoriile de deșeuri menționate în legislație, baterii și acumulatori uzați, cabluri și componente din industria automotive. www.greenweee.ro
Despre Rota
Fondată în 2014, Asociația ROTA derulează activități cu un impact semnificativ asupra vieților oamenilor, contribuind la progresul și bunăstarea comunităților. O direcție importantă de acțiune a asociației constă în organizarea de evenimente și proiecte cu caracter cultural, educațional, social și umanitar.
Despre Klap
Compania se concentrează pe recondiționarea și reciclarea telefoanelor mobile, tabletelor și dispozitivelor electronice portabile. www.klap.ro
Foarte frumos gest, felicitări !!!
Banii alocați donației provin din profitul net care intra în buzunarul patronajului sau tot din cota de 20% din impozit ce poate fi redirecționată către sponsorizari, ca și-n in cazul altor „donații”, menționate și de către dumneavoastră în cadrul prezentului articol, aspect anunțat de către însuși directorul grupului de reciclare, nu pe baza de supoziții ?
Ne puteți lămuri, sau care a fost valoarea donației ?
Foarte frumos gest!
Superb!
Da’ cu terenul de la Tintesti care-i treaba? Era mare nevoie acolo? Comuna aia are vreo 4000 de suflete (in 4 sate, atentie!), asa dragoste de sport e acolo? Sau s-a gandit Luminatia Sa, stim noi cine, ca daca n-a reusit sa alipeasca Buzaul comunei natale macar un teren de sport pe banii „prietenilor” sa-i ofere?
Intreb pentru un prieten de la Galbinasi care e gelos tare pe aia de la Tintesti.
Numai „sportivi” a dat Țintești acestei țări! Plus alți oameni „de valoare”! Era normal să se investească măcar într-un teren de sport. Sper că vor urma și alte investiții…
Chiar eram curios cum o sa arunce cu rahat in acest gest postacii de serviciu.Nu am fost dezamăgit.
Firmele de genul ascund atrocitatile in spatele acestor gesturi false. Ascund incendiile cu poluare teribila provocate din neglijenta, ascund aducerea de deseuri toxice aduse din alte tari penteu a fi valorificate aici, distrugand mediul pentru generatiile viitoare. Si toate aceste pagube cu impact de sute de milioane de dolari se sterg cu cateva telefoane de 500 lei luate de la casat.