O singură asociere de firme a făcut ofertă

Veste bună pentru buzoieni.

În curând vor începe lucrările la viitorul Aquapark din oraș:

Imagine din studiul de fezabilitate. Primăria Buzău pune la bătaie 11 milioane de euro pentru Aquapark

Conform datelor culese de reporterul buzoienii.ro de pe SEAP, o singură asociere de firme a depus ofertă:


Administrator și asociat la Aqua Azur este constănțeanca Marișcu Daniela Adriana, fost angel investor la Imperiul Leilor. Firma sa este specializată în amenajarea de piscine și aquaparcuri

O singură ofertă înseamnă că procedura de atribuire va fi rapidă, iar lucrările vor putea începe curând.

Viitorul Aquapark în aer liber va avea (vezi lista mai jos) mai multe piscine și topogane pentru copii și adulți (inclusiv cu apă sărată adusă de la Sărata Monteoru), tobogane și Lazy River:



Aquapark-ul va fi construit din fondurile proprii ale Primăriei Buzău.

În Buzău urmează a se face și un nou Bazin Olimpic cu bani guvernamentali. Informația a fost confirmată zilele trecute inclusiv de premierul Marcel Ciolacu.

Citește și:

loading...

26 de comentarii la „O singură asociere de firme a făcut ofertă

  • Suntem absolut convinsi ca nu va arata ca in randarile proiectului si, de asemenea, ca va fi la fel de util ca bicicletele municipale, ca moara de la baltile de pe Frasinet, ca centrul intermodal de autobuze si baliverne, ca platoul Dacia ars de soare ca desertul Gobi si ca restul ctitoriilor, nu la fel de sonore, ale actualei administratii metalurgico-falimentare.

    Cineva cu rabdare probabil ca va analiza firmele din asociere si poate vom afla care firma a fost infiintata special pentru acest proiect.

    In rest numai de bine, in timp ce suntem mintiti cu explicatii semi-tampite legate de pretul urias al apei la Buzau, in timp ce Compania de Apa reduce presiunea noapte pana la niveluri la care centralele intra in modul de avarie, in timp ce suntem efectiv luati de prosti si buzunariti de actuala administratie si asociatii sai, cea mai buna „investitie” pare a fi un parc cu piscine si alte prostii care va adauga si mai multe costuri la povara fiscala si-asa uriasa a buzoianului de rand.
    Nu ca ar interesa pe cineva dar afacerile de genul asta sunt facute de catre privati, daca acestia considera oportun. Treburile primarului si ale primariei sunt altele! Dar asa e cand primarul nu e in stare sa faca afaceri pe banii lui dar ajunge sa poata face orice ii trece prin cap pe banii altora, in cazul de fata ai nostri.

    Buzau, nici nu stii cat de aproape de faliment incepi sa fii! Ai carmaci priceput in domeniu!

    Răspunde
    • Comentariu conform cu realitatea buzoiana ! rezultat al votului apocalitic …

      Răspunde
    • ,,,, in bășcălia ta FÂSÂITULE, în câțiva ani vei fi cu familia la bazin.

      Răspunde
      • Asistatule social, iar te bagi in seama?
        Ia zi, cum a fost in vacanta la Techirghiol, te-ai obisnuit cu pamantul?

        Răspunde
    • Cu atâția pensionari votanți legați la ochi Toma chiar crede ca face lucruri serioase.

      Răspunde
    • Cocalare de la PNL sau USR mergi mă
      la muncă ! Sau candidează și fă tu mă deșteptăciunea galaxiei! Numai gura aia murdară și dinți lipsă va tine în viața. Sunteți triști, incompetenți și deprimați! Și așa veți sfârși! Vă plâng de milă “ triștilor”! Hai Tomita să-i facem să-și facă harakiri!

      Răspunde
      • Ești cel mai trist comentator de aici, fără viata emoțională, probabil,tratat cu indiferenta chiar și de familie, fără realizări în viata, un burtos care își varsă frustrările aici, te-ai băgat mereu în seama,ca un vierme în mar. Imi provoci și mila. Sa fii sănătos Bengalezule ,deștept e prea târziu sa îți urez sa devii.

        Răspunde
        • Te-a păcălit de l ai băgat in seamă :))) .Nu e băgat de nimeni în seamă în viața de zi cu zi și de aceea mai intervine aici să își ia câte o înjurătură. De mic copil cea mai mare bucurie era când își lua câte un șut în fund, așadar, acum când e boșorog, în mod firesc, a ales PSD ul care își tratează cu vomă pe cei care îl votează. Ați auzit de vreun votant PSD care s a îmbogățit? Sunt cei mai săraci. PSD i știi de sus: Ciolacu , Toma , Neagu, Romașcanu, Stănescu, Grindeanu, bravo lor, o duc bine pe spatele celor mulți.

          Răspunde
          • Înjurături primiți voi, retarzii pierzători de 35 de ani: PNL- PNL cum va zice Ciolanis! Sau piticul Rareș zis ROLEX! Bă lighioanelor voi nici la mătură nu sunteți buni! Nu vă mai băgați să comentați despre proiectele lui Tomi când voi limberalii sunteți conduși de Un rotofei în fruntea țării! Rade lumea de e gata să facă accidente când văd cat de deștepți sunteți! Hai, ja la …. rolexilor !

            Răspunde
        • Când o să fie gata să vii să-ți plătesc biletul de intrare amarastene! Știu ca lucrezi pe salariul minim și ai nevoie de ceva mărunțiș!

          Răspunde
  • …rost de monkeypox, aviară și alte animale!…

    Răspunde
  • Flipper, vă dau perfectă dreptate. Se putea amenaja si redeschide strandul din parcul Tineretului, inclusiv terenurile de sport care stau in paragina, dar nu le vede nimeni: ne trebuie tichie de margaritar
    Bani risipiti aiurea : in loc sa-i investim in gradinite, şcoli, spitale, centre pentru batrani, chiar reducere de taxe si impozite !
    Lui Toma i-a trecut prin cap vreodata sa lanseze o dezbatere publică cu privire la proiectele pe care le sustine ? Până la urmă să nu uităm că noi, “dragii buzoieni”, suntem contributorii salariilor lor, iar de proiecte cu utilitate indoielnica ne-am săturat!

    Răspunde
    • Pai Toma în copilăria lui de pe costa de azur avea ștrand? Nu, avea aqua park. Așa e la noi wc în fundul curții și se șterge cu c..ur cu frunze de porumb dar cu piscina în fața casei să moară dușmanii

      Răspunde
  • Dacă și asta se face precum bl.Unirii sau platoul Dacia,mai bine fără.

    Răspunde
  • Câte Aqua parcuri n-au ajuns în paragină în țară din cauză că n-au fost întreținute….ba n-au fost bani…ba a fost iarna lungă…etc .

    Răspunde
    • Cred ca va referiti la bazine olimpice construite inainte de 89. Pentru ca aqua parkuri sunt doar in cateva orase mai dezvoltate, dintre care, daca excludem capitala, 90% in partea de vest a Romaniei. Stiti dumneavoastra, partea civilizata a acestei tari. O astfel de investitie se va dovedi extrem de benefica pentru acest oras. Dar… nu are rost sa insist, pentru ca romanul nu poate analiza o situatie din mai multe perspective in afara de cea proprie, respectiv ce isi doreste el. Daca el nu merge cu autobuzul, nu trebuie sa existe autobuze. Daca nu foloseste bicicleta, nu trebuie sa existe piste pentru biciclete. Daca nu are masina, nu trebuie sa existe parcari. Daca nu are copii mici, nu trebuie sa existe locuri de joaca. Daca nu este tanar, orice petec de teren trebuie sa fie acoperit de padure pentru umbra. Si exemplele pot continua la nesfarsit….

      Răspunde
  • Bazinul olimpic când se va deschide?
    Dacă bine am înțeles,tovarășul Ciolacu a promis….verzi și uscate ,că investiții în bazine sportive ,nu în piscine private

    Răspunde
  • Încă mai plângeți că ați pierdut alegerile?

    Răspunde
  • 11.000.000 euro către niște SRL-uri obscure!
    La mai mare!

    Răspunde
    • Iar moare „patroana” pensionara, fosta croitoreasa, din nu stiu ce garsoniera, iar se panicheaza toti ca ce facem cu proiectul :))) Tara lu firme fantoma

      Răspunde
      • nu e adevarat .. va veni cu cei 5 angajati si o sa faca totul ca la carte

        Răspunde
    • Anonim esti si asa vei ramane. Ai verificat macar firmele astea sa vezi ce vechime, experienta si cifra de afaceri au? Nu, nu ai verificat, tu doar latri!

      Răspunde
  • 19,46 milioane euro costa in total doar etapa 1 a acestui Aquapark, adică partea exterioara, fara nimic interior. Diferenta de la 11 milioane euro (pe SEAP e suma fara tva), sunt dobanzi aferente creditului de 46,3 mil euro (29 mil euro credit + 16,2 mil euro dobanzi in 15 ani) luat de primarie in ianuarie a.c. de la Exim Bank, ”fara” sa influenteze in vreun fel datoria publica a orasului, potrivit spuselor domnului primar.
    Succes și inspirație tuturor celor implicati!

    Răspunde
  • Auzi tu Dănuț,
    Să ne spui ce realizări au firmele alea nu ce cifre de afaceri au. Eventual din ce contracte au realizat acele cifre.
    Să știi că avem firme din Buzău care au făcut terminale în aeroporturi din Germania dar…
    Mă tem că tu latri dar…mă rog… consideră că tu ești mai inteligent.

    Răspunde
  • Aceste afaceri trebuiesc facute si gestionate de privati, care sunt SINGURII eventuali buni administratori.
    O chestie de genul, administrata de Stat este un bullshit cras.

    Chiar daca intentia este una buna, rezultatul va fi exact precum parcul facut in spatele fostului strand: o ruina care arata a desert.
    Si multa tristete.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.