Victorie de colecție! „Echipa buzoienilor”, calificare în grupe

Era minutul 62 când nou intratul Matei Constantinescu șuta în diagonală și deschidea scorul pentru Metalul cu „U” Cluj:


Metalul a reușit apoi în ultimele 30 de minute să se apere bine și să termine meciul fără gol primit.

Felicitări primesc toți jucătorii Metalului și mai ales portarul Micle, cu intervenții bune și care au dat siguranță echipei:


Micle a salvat la ultima fază șutul lui Mitrea care prindea colțul lung

Victorie de colecție, așadar, pentru Metalul Buzău împotriva liderei din Superligă (chiar dacă Neluțu Sabău a folosit echipa a doua).

Grație acestui succes, „echipa buzoienilor” s-a calificat în grupele Cupei României, ceea ce va însemna aducerea la Buzău a altor echipe din Superligă.

Meciurile din grupă nu se vor mai juca pe sintetic, ci alături, pe Gloria (e necesar un stadion cu instalație de nocturnă).

Felicitări primește și Vali Stan, antrenor care, după reușita promovării în liga 2, începe să culeagă roadele muncii și priceperii sale

Metalul Buzău: G. Micle – Alb. Olaru, M. Manea (Perju 82′), Panaite, Rz. Radu – Opaiț, Tudorică (cpt.), Borțoneanu, A. Manea (Mat. Constantinescu 61′) – Ad. Moldovan (Petra 82′), Val. Robu
Rezerve: Iul. Dinu – Ed. Rusu, D. Mihai, Dr. Lazăr, D. Stan, I. Croitoru
Antrenor: Valentin Stan

UPDATE Gloria a ratat calificarea în grupe după ce a pierdut la 11 metri cu Afumați (scor 6-4 pentru gazde). A fost 0-0 după 90 de minute. În prima repriză a prelungirilor Gloria a deschis scorul prin Daniel Benzar. În minutul 119, gazdele au egalat. La 11 metri, gazdele au marcat de cinci ori, pentru Gloria a ratat Tescan.

loading...

3 comentarii la „Victorie de colecție! „Echipa buzoienilor”, calificare în grupe

  • Maestre, cum de n-ai mai scris nimic despre fotbal atata timp? Mai ales despre Gloria, tu un mare contestatar al lui Prepelita?

    Răspunde
  • fc buzau pierde cu o echipa comunala din liga 4 !!! buget de europa ligue ptr ,,creierul ,,sportului buzoian ,el da si tot el primeste ! rar fenomenul …

    Răspunde
  • Bravo Metalul!
    (,,,, sau calificat U, așa cum a fost penalty cu Gloria)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.