Se face sigur. Inclusiv Ciolacu a vorbit despre el

Primăria Buzău a comandat zilele trecute firmei Aqua Azur SRL din Constanța să întocmească studiul de fezabilitate pentru noul bazin olimpic din Buzău.


Pentru întocmirea documentației, municipalitatea va plăti firmei constănțene în jur de 65.000 € (vezi, mai jos, extras de pe SEAP):


Firma Aqua Azur SRL din Poarta Albă (jud. Constanța) e aceeași (lider de asociere) în proiectul de execuție al viitorului Aquaparc din Parcul Tineretului (în locul fostului ștrand):


Aqua Azur (firmă specializată în construcția de piscine, tobogane și parcuri acvatice) e deținută de Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor. După studiul de fezabilitate, urmează proiectul tehnic, atribuirea contractului de execuție și obținerea tuturor avizelor pentru autorizația de construire.

Noul Bazin Olimpic de la Buzău ar urma să se construiască între aquaparc și podul de la Mărăcineni, lângă viitoarea Sală a Sporturilor.

O garanție că bazinul olimpic se va face e faptul că despre proiect a vorbit recent (la o vizită pe șantierul A7) inclusiv premierul Marcel Ciolacu (cel mai probabil viitorul președinte al României).


Noul Bazin Olimpic + noua Sală a Sporturilor ar urma să fie finanțate de Guvernul României.

Aquaparc-ul va fi finanțat, în schimb, de Primăria Buzău.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Se face sigur. Inclusiv Ciolacu a vorbit despre el

  • Viitorul președinte al României e doar în imaginația „reporterului”

    Răspunde
    • Cel mai probabil, a scris. Conform sondajelor, este in frunte, asadar afirmatia are temei. Dar „gica contra”… trebuie sa-si faca meseria si sa arunce un pic de venin!

      Răspunde
      • Activitate mare la partid astazi, a? N-ai stare, ori restul de postaci sunt in concediu de odihna pe litoral? Cu ce au plecat, in regie proprie sau prin ONT?

        On topic : multe proiecte are partidul iubit in perioada asta pentru ca are nevoie si de confirmarea plebei dupa ce a fost numit deja in frunte de catre Inalta Poarta pentru urmatorii 4 ani. Ca sunt utile, ca sunt inutile, asta nu conteaza deloc. Important e sa fie platite. Pentru ca banii fac lumea sa se invarta, nu-i asa, tovarasi?

        Totusi unii dintre acei Gica Contra care tot supara postacii partidului ar vrea sa stie ce se mai aude despre centrul intergalactic construit cu bani multi in locul poligonului auto, ce se mai aude despre valurile strazii Transilvaniei, ce se mai aude despre gropitele aparute pe Unirii, sunt toate aceste „proiecte” doar bani aruncati pe geam, dat fiind nivelul calitatii executiei, sau din contra, sunt bani sifonati catre partid, nivelul calitatii executiei fiind complet neinteresant?

        Răspunde
        • Stimate domnule …anus,

          Dumneavoastra cand vedeti o opinie contrara dumneavoastra, respectiv care vede lucrurile diferit si oarecum in acord cu primarul, catalogati persoana respectiva ca si postac al partidului. Oare, nu poate fi valabila teoria dumneavoastra si in sens invers? Pentru ca mi se pare destul de putin credibil sa existe persoane atat de veninoase, care sa fie imune la absolut orice se face in orasul asta. Stiu… e de porc ca nu se fac asa cum si-ar dori orice om normal la cap, adica perfect. Sunt de acord ca multe sunt la un nivel mediocru, dar, fata de un postac al competitiei, imbracat cu haina unui gica contra, pot da semne de inteligenta si pot analiza mai multe perspective si contextul. Daca ati incerca sa ganditi (va asigur ca nu va omoara), veti observa ca traim in Romania, unde este mare criza de meseriasi, iar preturile au luat-o razna. Cat dai, atata face! Daca Toma ar fi platit un pret premium, ai fi vazut poate (si subliniez poate) niste lucrari mai de Doamne ajuta. Dar cat timp cerinta „pretul cel mai mic” primeaza, intotdeauna te vei trezi cu castigatori ai licitatiilor, firme de apartament, fara salariati. De ce? Pentru ca asa vrea primarul? Nu! Doar pentru ca legislatia este deficitara. Cine a facut legislatia? Pai… inclusiv cei care va platesc pe dumneavoastra ca sa fiti gica contra! Eu nu sunt postac, pentru simplul fapt ca sunt si pro, dar sunt si contra atunci cand este cazul. Dumneavoastra „tradati” misterul meseriei, prin a fi exclusiv gica contra, chiar si in niste situatii in care deveniti penibil prin veninul improscat la nimereala, ca sa fie.

          Răspunde
          • Giulica fara frica, bati campii, tati. Nu ai logica, nu ai coerenta, te contrazici la fiecare 3 idei si, per total, meriti sa iti fie redusa la jumatate plata venita de la partid.
            Esti un postac slab pregatit care incearca sa para istet dar esueaza lamentabil.
            E pierdere de vreme sa iti argumentez acum „pe text” unde-o dai de gard ca oricum nu pricepi dar stai fara teama, mun’cipiu’ Buzau mai are si oameni destepti, pregatiti, care nu sunt inregimentati politic si care nu se deranjeaza cand postacii de partid (oricare partid) arunca spre ei cu noroi. Vorbeam despre mine acum, cu tine ne-am lamurit, ti-am spus, ca esti un postac de partid.

            Răspunde
            • Daca tu chiar crezi asta, inseamna ca nu te duce prea mult bibilica. Cat timp nu esti sluga nimanui, vei putea sa critici sau sa aplauzi ceea ce se face. Tocmai de aici poti trage concluzia, ca om destept ce te crezi (in van) ca este bine sa te contrazici cateodata, in functie de circumstante. Sa recunosti daca gresesti, sau daca cineva iti prezinta argumente contrare celor pe care le sustii. Daca as fi manifestat o parere unitara, gen PSD este partidul ideal care nu fura si pe ce pune mana se transforma in aur, atunci sunt de acord ca era ceva in neregula. Exact cazul tau si al celor plini de venin ca tine, care sustin sus si tare, ca PSD e un cosmar. Vino tati cu argumente, lasa vrajeala ta de partid de opozitie. Cica sa nu va jigneasca omu’. Pai nu lasati decat impresia unor fomisti pusi pe luat cat mai multe bonusuri de la partid ca sa aruncati cu rahat, indiferent de ce se intampla in orasul asta. Si daca ar veni primarul si v-ar salva familia de la moarte, voi tot ati fi impotriva. Sa moara, ca poate Toma are interese obscure de-i salveaza. Nu-i asa? Supararea voastra mare este ca se face ceva si orasul se transforma incet incet intr-un oras civilizat, iar lumea chiar vede, simte si apreciaza. Intr-adevar, voi sunteti extrem de coerenti si consecventi. Orice s-ar face sau nu s-ar face, este RAU. Raul absolut!!! Totul pana vine taticul vostru la butoane, dupa aceea o sa fiti fericiti, ca se maresc bonusurile. Macar de s-ar schimba ceva in ceea ce priveste furtul banului public daca ar veni stapanii tai. Din pacate, degeaba va scriu ca trebuie sa fiti mai buni, sa analizati anumite lucruri din mai multe perspective, sa va puneti si in locul altora, sa nu mai fiti atat de veninosi si de negativisti, sa apreciati chiar si lucruri marunte si sa priviti spre rezultat, pentru ca nu poate fi bine fara sa fie rau mai intai. Oricat de stupid ar suna, asta este adevarul si toate civilizatiile au trait circuitul asta. Dar… degeaba. Nu are logica si nu va avea niciodata logica bunul simt pentru un nesimtit. Sunt surprins ca un om atat de inteligent precum te doresti a fi (in van, ca sa ma repet, sa vezi cat de consecvent sunt) crede ca Buzaul inca mai are oameni destepti, mai ales in contextul alegerii unui hot ca Toma, unde, de fapt, prostii l-au votat masiv. Bine ca existi tu sa inclini balanta si sa spui lucrurilor pe nume aici pe site…. ooohhhh… atat de destept, ooohhh… atat de iscusit si atent la detalii…. Da… tu! Vorba poetului… atat de destept si totusi atat de prost!

              Răspunde
  • Și studiu asta de fezabilitate costa în jur de 65000 euro? Atata parca ai scris ca e și ala deja atribuit pentru pod.
    Foarte bine. Sa se facă domnule, sa nu mai zică lumea ca nu avem nimic la Buzau.
    Lume rea, era odată lume bună acu 30 și ceva de ani .

    Răspunde
  • De data asta suntem informati ca „UAT municipiul Buzau DOSESTE sa achizitioneze…”
    Doar o precizare: Municipiul Buzau DOSESTE de mult, dar numai prin reprezentantul legal, primarul Toma…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.