Așa ar urma să se transforme o zonă părăsită din oraș

Sunt imagini futuriste din orașul Buzău.

Au fost realizate de arhitecții urbaniști ai firmei de profil, URBIA Architects Engineers SRL.

În partea stângă a imaginii de mai sus e proiecția viitoarei Săli a Sporturilor, în mijloc e un hotel sportiv, iar în dreapta viitorul bazin olimpic.
Într-o altă perspectivă, apare în primplan viitorul Bazin Olimpic, în mijloc hotelul și în dreapta Sala Sporturilor
Întregul complex sportiv ar urma să cuprindă și patru terenuri de tenis de câmp

Proiecțiile de mai sus au fost găsite de reporterul buzoienii.ro în timp ce parcurgea documentația Planului Urbanstic Zonal pentru zona (vezi foto mai jos) învecinată râului Buzău/Șoseaua Digului:


În centru, partea ovală cu albastru se va face Sala de Sport, în stânga Bazinul Olimpic, iar în dreapta sus terenurile de tenis. Vor exista și multe spații verzi, parcări și căi de acces către complexul sportiv

Realizarea complexului sportiv ar fi de aur și pentru traficul din oraș. Pentru că, așa cum se vede mai sus, pe marginea obiectivelor sportive vor fi străzi. Fix acele străzi (atât de necesare!) care ar lega podul d ela Mărăcineni de cartierele Broșteni, Dorobanți, Micro V etc.

Despre viitorul Bazin Olimpic din Buzău, reporterul buzoienii.ro a scris chiar azi:

loading...

18 comentarii la „Așa ar urma să se transforme o zonă părăsită din oraș

  • Bun, deci stim sigur cum NU VA ARATA lucrarea finalizata.
    Cum de unde stim? Pai ne uitam in istoricul ctitoriilor marelui ctitor de inutilitati publice, de acolo stim.
    Bebeluselor (de la partid), dans! Incepeti sa comentati cat suntem de carcotasi si de inculti si cat de destepti si civilizati sunteti voi si ne veti face si pe noi pe banii nostri + 20% comision, normal.

    Răspunde
    • Si eu sint de acord ca SIGUR nu va arata asa la final …..

      Răspunde
  • V-ați îmbătat cu toții la primărie și a rezultat materialul asta. Buzăul are bazin olimpic și e închis, ștrand și e închis, terenuri de tenis și sunt în paragină. Cu ce bani se vor face astea noi când la anul guvernul o să guițe după bani ca nu are cu ce plăti pensiile ca deja se împrumută să plătească.
    Dar, fie să zicem ca se fac, se fac toate. Vor intra în paragină ca și cele actuale. Toma e bătrân și principala lui moștenire o să fie o mare datorie și lucruri în paragină. Cine să meargă la noul bazin olimpic? Tu te-ai uitat pe stradă? Numai pensionari.

    Răspunde
  • Cum trebuia sa arate centrul, cum trebuia sa arate Iazul morilor.???..Vai de capul vostru…

    Răspunde
    • Iazul Morilor l a făcut Toma pe Alexandru Marghiloman . A ieșit și ieftin cu artistul Dorel. Așa oraș, așa primar , așa iazul morilor.

      Răspunde
  • Să fie al 3-lea mandat cel al studiilor de fezabilitate la aprox. 65k euro bucata?

    Răspunde
  • Mai pune inca o data aici reporterul planurile si proiectiile pentru platoul de la Primarie / Dacia ???

    Răspunde
  • Ha ha ha ha ha.Nu am mai ras asa de mult timp.Primaria Buzău s-a luat de umor.Ce ați făcut voi ca să arate la final ca în proiecte?Ne-ati prezentat mereu cai de rasă și ne-ati dat măgari bătrâni și schiori.

    Răspunde
  • PAI NU LA TI VRUT VOI PE ARHITECTUL TOMITA ASA CA LUATI DE AICI IAR CUM V A ARATA NICIODATA CA IN POZE CUM A FACUT SI CU PIATA DACIEEI SI STRADA UNIRII ASA CA BANI 50 % LA PARTID SI RESTUL LA BAZIN SI CIO MAI FI PE ACOLO

    Răspunde
    • Tu din ce ghetouri ai apărut coclendere?

      Răspunde
  • A inceput minciuna electorala? Asa se justifica cheltuirea a 65.000 de euro pe niste simple desene? Vad ca s-au cheltuit dintr-un foc aproape 200.000 de euro doar pe chestii ipotetice, orasul este pe maini bune.

    Răspunde
  • Gata, au început minciunele electorale. Tot aici am văzut niște randări despre cum trebuia să arate Transilvanie, P-ta Daciei, Iazul Morilor, etc. S-a ajuns la ce se vede: Transilvaniei are o gaură mare în față la Omi Expo, Iazul Morilor a secat de cateva ori și n-am putut folosi gondolele, iar P-ta Daciei e o lucrătură de mântuială. Vrăjeală pe bani publici.

    Răspunde
  • Acesta este viitorul Buzaului, imaginat de actualul primar pe care l am/l ati votat .Astea ( podul de la gara, complecsul sportiv etc) nu se pot realiza in 4 ani, asa ca ii va mai trebui inca un mandat. Sa vedem ce alte inovatii edilitare va mai avem ” curtea domneasca”din primarie pt. urmatorii 4 ani. Ei nu sunt instare sa sa intretina ce s a construit pana acum. Sa nu vb. de stadionul de atletism, centrul intermodal canalul morilor, ineptia b ului Unirii, faimosul sens giratoriu,piata Daciei toate in detrimentul buzoienilor si cu eficienta zero

    Răspunde
    • Mergi la doctor deprimatule! Întreabă de ce ai asemenea frustrări! Ce nerealizări în viață te-au făcut așa de trist și amărât? În zece vieți nu o să realizezi nici 0.00000001% din ce a realizat Tomi! Voi nu vedeți ca rade lumea de voi! Ca dacă ar fi cum ziceți voi nimeni nu l-ar mai vota pe Tomi ci pe obezii și securiștii de la PNLEeeeeeeee!

      Răspunde
  • Centrul Intermodal ce face ???? ca la-i tot laudat

    Mai stiti cum arata in poze Palatul din fata primariei ? acum il evit cand ies cu copii…este oribil….

    Răspunde
  • Dle reporter, te rog sa ne informezi si pe noi, ca vorba aceea ai acces la mai milte informatii, ce lucrare se efectueaza in piata Daciei. Ai laudat cu surle si trambite ce lucrare deosebita a iesit cu noul platou al Daciai, ca acum la nici un an de zile de la inaugurare sa se apuce iar de retusat, reparat etc. Este foarte trist ceea ce se intampla si toaate acestea vor fi decontate de noi contribuabilii!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.