„A găurit țeava din ambele părți!” / Amenințare cu rezilierea contractului!

„Da, a fost un Dorel! Ăsta e adevărul!”

Șefa Companiei de Apă Buzău nu s-a ferit de cuvinte dure la adresa muncitorului care a găurit marți după amiază conducta magistrală de pe str. Al. Marghiloman.


Simona Săvulescu la Campus TV: „Nu ne-am așteptat la așa ceva. Aveau de făcut un branșament de doar doi metri. Cine e meseriaș și lucrează cu acel aparat, așa-zisa „rachetă”, simte când întâlnește un obstacol. Dar, acest Dorel, n-a simțit țeava magistrală de 500 mm. A spart peretele conductei și la intrare, și la ieșire! A mers și strâmb cu „racheta”, oblic, ca reparația să fie și mai dificilă”

Compania de Apă a pus pe facebook fotografia magistralei sparte în două locuri

Simona Săvulescu, director general Compania de Apă: „Nu vă pot spune ce discuție am avut atunci, la cald, cu acel muncitor care a lăsat tot orașul fără apă. Supărarea a fost mare, am trimis către firma Euskadi notificare prin care îi anunțăm asupra riscului de reziliere a întregului contract din oraș”

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro pocinogul a fost făcut de o firmă din Oradea, subcontractată de timișorenii de la Euskadi (antreprenorul general).

Neoficial, cei de la Compania de Apă au cerut Euskadi să nu mai lucreze la Buzău cu firma și muncitorii de la Oradea.

Euskadi se va alege și cu o „amendă” usturătoare, de peste 600.000 de lei. A doua, după o penalizare similară primită zilele trecute după un alt pocinog făcut pe str. Stadionului.

Mai multe detalii puteți afla din emisiunea de la Campus TV:

Citește și:

loading...

17 comentarii la „„A găurit țeava din ambele părți!” / Amenințare cu rezilierea contractului!

  • Dorel e peste tot: la compania de apă, la primărie. Nu e vorbă, apa cursă aiurea din cauza lui Dorel aia sigur se va regăsi în prețul facturii. Dar pentru prețul enorm la apă de se uită toți din România cu ciudă la noi e din cauza lui Dorel de la Compania de apă. Alt Dorel de la primărie l a numit pe Dorel de la conducerea companiei de apă.

    Răspunde
  • Lasă că plătește prosti apa care se pierde și se fura , compania ne fura pe noi prin plata la toate pierderea lor . Trebuie demiși din funcție și renegocierea plati apei de consum și epurare

    Răspunde
    • Păcat că n-ai scris iepurare , în rest cred că ai o notă la „bac” mai mare ca Ciolacu !

      Răspunde
  • Iecstraordinar! Auzi fata, Simona, dar ia zi, Dorel asta de care ne tot spui tu si trompetele voastre, deci Dorel asta nu trebuia sa fie supravegheat in timp ce umbla el cu scula vietii pe langa tevi de un ne-Dorel cu ceva carte, un fel de inginer ori subinginer ori ceva pe-acolo care sa se asigure ca Dorel nu face o isprava de genul asteia? Ca io cred ca asa trebuia sa fie si daca ne-Dorel nu era acolo sa stea cu ochii pe Dorel…unde era ne-Dorel? Si de ce nu era unde trebuia sa fie? Si de ce banii mei merg in asemenea directii?
    Simona, io-nteleg ca iei 5000 de coconeti net in fiecare luna da’ haide fata, fa si tu ceva de banii aia, implica-te, ce naiba!

    Răspunde
  • Ăstora le lua Cătălin apărarea, cică munceau și-au greșit, total eronat, niște caricaturi incompetente, firme de doi bani care habar n-au să facă ceva bun.

    Răspunde
    • Genul ăsta de angajați marca „Dorel” au devenit majoritari de ceva timp. Dureros este că au început să populeze functiile de conducere din instituții publice, altădată de renume. Astea sunt vremurile ! Și toate astea din lipsa unei educații solide !

      Răspunde
  • Nu ne incalzesc aceste declaratii ale dnei director Savulescu: vina ii apartine ei si Comaniei de Apa Buzau in totalitate, deoarece nu i-a interesat nici capabilitatea si nici competentele lucratorilor firmei Euskadi. Compania de Apa Buzau ar fi trebuit sa asigure asistenta tehnica in timpul sapaturilor non-stop (de dirigentie de santier au auzit ?) tocmai pentru a preveni astfel de incidente. De sapatura manuala in zone periculoase, in apropiere de alte conducte aflate in functiune s-a auzit ? daca ar fi fost conducta de gaze, cam ce urmari credeti ca ar fi fost ?
    Primaria Buzau tace malc, pentru ca Toma e mana-n mana cu Savulescu. Mai e de comentat cum a ajuns Buzaul dupa „lucrarile ” efectuate de Compania de Apa ?

    Răspunde
  • Asta nu e tot.astepta sa îl vezi încă o dată pe Dorel de 4 ori pe stadionului ca am văzut niște cămine pe partea opusă.daca le leagă și pe alea e clar, alți bani altă distracție.mai astp o săptămâna cu această firmă Euskadi compusă din n Dorel…vai de capul nostru cu ăștia și cu subcontractorii lui de 10 bani cu 6 oameni și utilaje de pe timpul lui nea Nicu.pe veterani ne-a ținut blocați juma de an, acum văd ca toarnă betoane amestecat cu balast peste conducta de canalizare.oare conducta aia nu se lasă și se duce rahatul în partea ailaltă ?

    Răspunde
  • Stai ca încă nu e gata treaba.pe stadionului a legat 2 cămine prin traversare și a rupt magistrala.din câte văd mai sunt 4 locuri unde sunt cămine paralele, le leagă și pe alea?opriti-va apa în cadă. Pe veterani ne-a blocat de peste juma de an și tot nu e gata.au plecat unii care băgau ce băgau în pământ și aveau 8 utilaje acolo. au venit alții cu mâna în cur care bagă betoane crude amestecate cu pământ peste țeava de canalizare.dupa logica mea, betonul se lasă, oare nu o sa curgă rahatul în partea greșită?peste 1 an vine urbis sa facă strada din nou…au aia de
    Muncă la spart betoane la greu.numai mizerii se întâmplă în Buzău cu firma asta de apartament. Cum mă să torni betoane peste o țeavă de canalizare pusă în pantă?

    Răspunde
  • Aia cu rezilierea contractului e pistol de vara.prea mănâncă toti de acolo, așa ca nu cred ca vor rezilia.asta la campus e doar de gura lumii

    Răspunde
  • Ce să-ți povestesc! Auzi la d-nei, Dorel!? În Săpoca, firma care a câștigat contractul de efectuare a canalizării (mai bine spus, firma căreia i s-a dat contractul) a subcontractat numai la Dorei care in viața lor de antreprenori nu au mai făcut așa ceva. Țeava inițială de alimentare cu apă are acum zeci de îmbinări, cu tot atâtea întreruperi, drumurile sunt numai bune pt a fi folosite ca tranșee, gurile de canalizare te fac un Titi Aur autentic, iar, mai nou, țărâna ține locul pietrișului (la asfaltare visăm doar după ce va trebui schimbat locul cimitirului, drumul către locurile de veci fiind singurul asfaltat). Slavă vouă, politrucilor!

    Răspunde
  • Nu va mai plângeți…aveți ce ați votat!!!!
    Incompetenți din toate funcțiile uniți -va! – pentru cunoscători ,îndemnul ” bibliei ” comuniste ,doar cu o mica modificare. :))))

    Răspunde
  • După ce că lucrează încet, lucrează și prost!
    Au câțiva muncitori din care lucrează efectiv maxim jumătate, pe Marghiloman.
    Pe Independenței, au săpat și implicit au blocat strada și acum câteva zile mai erau 3 muncitori.
    Pe Aleea Sporturilor, lucrează încet și prost. Sunt acceasi care au lucrat pe Marghiloman, în fața primăriei și s-a lăsat asfaltul nou turnat după o săptămână.
    Din păcate nu îmi dau seama de o lucrare fără probleme. Să nu îi aud pe pupători că cine nu muncește, nu greșește sau că „e” și ei oameni. E de toată jena
    Unde este gospodarul?
    Ce decizii a luat să îi facă pe constructori să își dea interesul?

    Răspunde
  • Doamna directoare, cumva CAB a pus la dispozitia constructorului un plan de amplasament care sa arate clar traseele conductelor din subteran? Desigur ca nu, ca de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Asa ca, s-ar putea ca dupa proces, CAB sa fie datoare la Euskadi!
    Asa ca lasati gargara pe bani grei!
    Mai sunt si oameni care se pricep, mult mai bine decat „specialistii CAB!

    Răspunde
    • Plan de amplasament? Hahaha pai nu au!
      Cand au schimbat tevile in centru a fost o groapa la intersectia dintre Independentei si Ostrovului timp de 3 saptamani pentru ca, surpriza, nu gaseaua teava veche. Stiau ca „e pe aici, pe undeva” si au fost nevoiti sa excaveze la 4 metri adancime cam 150 de metri patrati ca sa gaseasca vechea teava. Cam asta inseamna aceasta companie de apa si rahat din Buzau. Da, si rahat, pentru ca face si epurare.

      Răspunde
  • O SA PLATIM CU TOTI SI FIRMA SI NOI CONSUMATORI USOR CITE PUTIN LA FIECARE FACTURA ACUM A PLOUAT SI E SI MAI NASPA BAGA APA METEORICA PENTRU 2 -3 ANI HAI CU TOMITA BOY SI PSD

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.