5 filme clasice care au ruleta în centru

Dacă îți place ruleta, dar îți plac și filmele, atunci astăzi este ziua ta norocoasă. În acest articol, îți povestim despre 5 filme clasice unde nu doar că te întâlnești cu un joc de ruletă, ci și acesta este în centrul acțiunii.

În această listă, mergem mult înapoi în timp și vorbim despre filme care au fost lansate chiar și în prima jumătate a secolului XX. În afară de aceste informații scurte, dar esențiale despre film, mai poți găsi și trailere. Astfel, îți poți face o idee bună despre filme și vei realiza cât de diverse pot fi acestea, chiar dacă au ruleta în centru.

În pauzele dintre filme, nu ezita să te delectezi cu experiența ruletelor la cazinourile online din România. Aici ai parte și de promoții foarte avantajoase, inclusiv bonusuri la păcănele fără depunere, deci poți să joci chiar și fără bani.

Cât despre filmele cu ruletă, lista noastră de mai jos are 5 sugestii în care am inclus atât filme foarte vechi, cât și filme mai noi. Deși sunt foarte diferite între ele, au în comun scenele memorabile cu jocul de ruletă.

Casablanca


Primul film din lista noastră este foarte cunoscut și îndrăgit de cei care se uită la filme clasice. Casablanca a apărut în 1942, în plin război mondial. A devenit o mare lovitură încă de la început.

Acțiunea filmului ne duce în Casablanca din Maroc, acolo unde Rick se întâlnește cu Ilsa, fosta amantă și cu soțul acesteia la o masă de ruletă. Femeia cu soțul său încearcă să scape de un investigator corupt și iau un avion spre America. Rick decide să-i ajute prin măsluirea unui joc, iar cuplul câștigă după ce plasează un pariu pe numărul 22.

Aici nu vei învăța strategii la ruletă și oricum, nu este acesta scopul filmelor artistice. Totuși, este un film foarte interesant și arată cât de ușoară era măsluirea unui joc de ruletă. Acest lucru era în trecut, astăzi este mult mai dificil datorită camerelor video și sistemelor de supraveghere avansate.

The Honeymoon Machine

The Honeymoon Machine a apărut în 1961 și este o comedie romantică unde joacă actorul Steve McQueen. Filmul începe cu ideea unor prieteni care doresc să folosească Codul Morse ca să trișeze la cazinourile din Veneția.

Fergie (Steve McQueen) este un locotenent în marină, și prietenul său, Jason (Jim Hutton), folosesc computerul unei nave de război pentru trimiterea mesajelor codificate. Problema lor majoră este Amiralul Fitch, care interceptează această transmisie, crezând că este vorba despre spionaj.

Pentru că este o comedie romantică, în poveste apar și două femei, Julie și Pam. Acestea sunt distrageri pentru cei doi prieteni în drumul lor către îmbogățire.

The Sting

The Sting a apărut în 1973 și este unul dintre cele mai cunoscute filme în care apare ruleta. În acțiunea filmului, Johnny și Luther sunt doi hoți mărunți din anii ‘20 care fac marea greșeală să fure de la un mafiot important, Doyle Lonnegan. Acesta îl omoară pe Luther, dar Johnny reușește să scape.

Apoi, Johnny se gândește la răzbunare și vine cu o idee. Împreună cu Henry, creează un plan prin care doresc să-i ia mafiotului chiar și ultimul ban. Pentru asta, se folosesc de cazinouri ilegale.

Dirty Rotten Scoundrels

Dirty Rotten Scoundrels este o comedie care a apărut în 1988 și care ne duce în Beaumont-sur-Mer din Coasta de Azur. În acest mic oraș, Lawrence își folosește strategiile ca să ia banii femeilor bogate. Este asistat chiar și de șeful poliției. Atunci când Lawrence se întâlnește cu Freddy, un infractor mărunt, aceștia decid să devină parteneri.

Un punct important din viețile celor doi este apariția lui Janet. Cei trei se întâlnesc la o masă de ruletă, iar după aceea, povestea are multe răsturnări de situație. Este cel mai bine să vezi filmul ca să nu-ți dăm spoilere.

Croupier

Filmul apărut în 1998 este mai serios decât comedia de dinainte. Acțiunea se petrece într-un casino londonez și arată viața lui Jack Manfred, un scriitor care se angajează ca dealer la ruletă ca să-și plătească facturile. Aici vezi cât de plină de obstacole și de evenimente poate fi viața unui crupier.

De asemenea, Jack ne duce și la alte mese, nu numai la ruletă, iar viața profesională se amestecă inevitabil cu cea personală. Aici lucrurile sunt departe de a fi perfecte. Filmul este și instructiv, pentru că printre scene, vei găsi și mai multe sfaturi utile de la Jack.

Concluzii

Dacă ești fan jocuri de noroc și mai ales ruletă, filmele de mai sus sunt de neratat. În era internetului sunt de asemenea foarte ușor de găsit și de vizionat. Cu această ocazie, vei mai descoperi probabil și noi trucuri, mai ales dacă alegi să te uiți la Croupier. De asemenea, îți mai sugerăm să încerci și filmele Diamonds Are Forever (1971) și Ocean’s Thirteen (2007).

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.