„Să te alegi cu un dosar pentru o pernuță și o scrumieră…”

E cel mai bun comentariu de până acum la clipul postat de spălătoria auto de pe Bd. Republicii din Buzău:

„Să te alegi cu un dosar pentru o pernuță și o scrumieră, asta da infracțiune” – autor Valentin Andrei

Din imagini se vede cum un tânăr ia la plecare buretele/pernuța de pe bancă:



Citește și:

loading...

11 comentarii la „„Să te alegi cu un dosar pentru o pernuță și o scrumieră…”

  • Pun pariu ce marca era masina !!!
    Una de milionari. Inchipuiti :)))

    Răspunde
  • Acu’ daca tot a venit vorba despre furt poate se autosesizeaza si ANAF si face o vizita la spalatoria cu pricina ca sa inteleaga cum merg afacerile acolo de e atata frasuiala pentru o perna si o scrumiera. Asa ar fi corect, frumos, elegant cat de cat…

    Răspunde
    • Aoleu, ai fost cumva printre boschetarii care au făcut această găinărie, cu perna și scrumiera? Ce are sula cu prefectura sau ai ceva la mansardă?

      Răspunde
      • Da’ matale ce ai de sari asa de poponet in sus, tovarase? Ori ai interese pecuniare la agentul economic cu pricina?
        Pai ce sa fie rau daca ANAFul face un control acolo? Ca nu ii impusca pe proprietari, doar se asigura ca domniile lor respecta litera legii, in special in vremurile astea cand fiul iubit al orasului imparte pomeni in stanga si in dreapta din banii nostri, deficitul ajungand la cote greu de imaginat.
        Sau agentul economic contribuie la partidul iubit si de-aia s-au activat trompetele ca matale? Ca e si asta o varianta, doar s-a mai vazut.
        Nu mai putin important de mentionat : glume de-astea cu problemele la mansarda faci tu acolo cu neamurile tale si colegii de partid ca altfel e considerata lipsa de respect si nu stii ce-ti rezerva viata, de altfel complexa in toate aspectele sale.

        Răspunde
  • Pingback:

  • GAINARI TOATA AFACEREA FACE CAM 100 DE LEI SI SE MERITA ,,,,,,,,,,,,,,,,

    Răspunde
  • Cine fura azi un ou,inseamna ca e …bou!(adaptare dupa un vechi proverb)

    Răspunde
  • Nu există interes public în urmărirea penală pentru un prejudiciu de acest nivel, așadar procurorul va renunța la aceasta, daca partile nu s-au inteles deja la Politie. Chestii de cunoștințe generale sociale elmentare. Asta pentru că sau făcut niște afirmații care pot fi luate de bune de oameni, venind din partea ”presei” (miluite).

    Răspunde
    • Exista interes public, ba! Interesul e ca sa nu inceapa toate japitele sa fure tot ce prind la mana daca valoreaza sub 100 lei. Ce facem, traim ca maimutele, ne luam din mana unu altuia?

      Răspunde
      • Eu am vorbit din lege, tu, din putul gandirii. Mergi la Ciolacu (Pufu si toti pitecantropii oferiti politicii in ultimii 34 de ani de catre noi buzoienii) la usa si da-i peste labe pana schimba legile! Pana atunci, astea sunt, astea ar trebui respectate.

        Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.