Accident spre Hanul lui Țintă, blocaj până pe Calea Eroilor

Carambol pe E85 înspre Hanul lui Țintă.

Conform IPJ Buzău, patru mașini s-au tamponat, o persoană necesită îngrijiri medicale:


Ca de obicei, întrucât spre Hanul lui Țintă a mai rămas doar o bandă (sistem 2+1), s-a format coloană până pe Calea Eroilor:


Ca de obicei, unii dintre șoferi contestă transformarea drumului în 2+1, considerând:

1) Că mai potrivit era menținerea a două benzi la ieșirea din oraș, nu la intrare

2) Că cel mai bine era să se fi lățit drumul cu un metru pe ambele sensuri, pentru două benzi pe sens

Răbdare până e gata A7

Traficul de pe acest segment al E85 se va diminua după deschiderea A7.

Nurol are termen octombrie 2025 pentru a finaliza Centura de Sud a Buzăului la nivel de autostradă.

Din acel moment, traficul dinspre Moldova se va muta pe A7.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Accident spre Hanul lui Țintă, blocaj până pe Calea Eroilor

  • Trebuie neapărat câte două benzi pe sens și nu numai până la sensul giratoriu de la Hanul lui Țintă, ci până la sensul giratoriu de la intrarea în Spătaru. Chiar și Șoseaua Spatarului și DN 1 B, parca asa ii zice din continuarea acesteia, trebuie sa aibă câte doua benzi pe sens, pentru simplul motiv ca fac legătura cu A7. Dacă nu se ține cont de aceste masuri, nu va fi nicio decongestionare a traficului la intrarile în oraș și nu va duce decât la sporirea numărului de accidente, din nefericire
    Dar degeaba tot postam pe aici, în încercarea de a atrage atenția autorităților și a celor de la CNAIR, responsabili cu siguranța rutieră, ca nu ne ia nimeni în seamă. O tot dăm cu „nu se poate”, fără alte justificări și aia e!

    Răspunde
  • Doamne fereste sa ne civilizam sau mai bine zis sa asfaltam inca 1 metru de sosea!
    Oricum mai dureaza doar putin, cam maxim 1 an dupa spusele lor ( nu uitati ca este campanie electorala )!
    Rabdare si iar rabdare, doar noua ni se cer lucruri , ei nu vor sa ofer nimic la schimb.
    Pe soseaua Spatarului, sau catre Spataru, pe DN 1 B, nu sunt capabili macar sa revopseasca marcajul rutier, nu mai vorbesc ca ar trebui macar sa rada denivelarile din asfalt. Vine iarna, drumul este intens circulat, plin de denivelari , masinile pur si simplu topaie pe acest drum, poti sa mergi cu maxim 80Km/ora .Traficul este ingrunat si de faptul ca sunt deschise multe firme in zona si oamenii incearca sa ajunga in acele locatii. Spun ca incerca pentru ca efectiv este o jungla, risti oricand sa te trezesti ca intra unul peste tine, masinile ies sau intra in diverse locatii. Nu spun ca este un lucru rau ca s-au deschis atatea firme in zona. Se creeaza locuri de munca, se aduc bani la buget, dar oare nu ar trebui si ca acestor firme sa li se ofere posibiliatea accesului facil si in siguranta a tuturor participantilor la trafic ?
    Serile trecute m-am trezit cu unul care venea din sens opus pe mijlocul drumului si avea si faza lunga. Cand ne-am intersectat am constat ca era mai in varsta , cu ochelarii pe nas si foarte atent la sosea.Daca marcajul rutier ar fi revopsit poate ar fi mai usor de urmarit de catre toti bizonii din trafic. Sau poate, eu sunt doar o femeie la volan care are nevoie de aceste mici detalii de alintatura! Ma astept ca toti cei care or sa comenteze sa aduge rautacisme si sa spuna ca sunt doar o femei proasta la volan. Pot sa accept si acest lucru doar – doar se vor lua masuri.

    Răspunde
    • Aveti dreptate în ce spuneti, dar nu cunoasteti un lucru important. Pe Calea Bucuresti/Soseaua Spătarului sunt/vor fi lucrări de extindere a retelelor de apă și canalizare desfășurate pe fonduri europene de Compania de Apă. Un lucru absolut necesar ținând cont de dezvoltarea străzii. Primăria Buzău nu putea asfalta drumul pe care urmau lucrări de amploare, altfel pe Toma îl lua DNA-ul cu cătușele din birou. Veste bună, la finalul lucrărilor Companiei de Apă toată strada va fi modernizată, e prinsă pe programul Anghel Saligni.

      Răspunde
  • Vraja mării la apusul soarelui!
    Au mai asfaltat ei după ce au așteptat să termine cab lucrările și apoi au star iar ăia asfaltul.

    Răspunde
  • … până în oct 2025 multe tamponări vor fi pe porțiunea aia!…pagube cât cuprinde!…. cătușele pe birou tot vor ajunge!…

    Răspunde
  • D-le Tereaca, trimite-le si celor de la DRPD + Primarie, de fiecare data cand se intampla cate o tamponare, un link cu articolul in cauza!
    Nu de alta, dar chiar daca nu ploua, se fac ca ploua!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.