Are două proiecte imobiliare în dezvoltare la Buzău

De la operații estetice la imobiliare la Buzău.

Valentin Burada (35 de ani, originar din Buzău) a devenit cunoscut în lumea mondenă grație clinicii de operații estetice din București, la care au apelat inclusiv multe vedete de pe la noi.


Mai nou, Valentin Burada își va extinde portofoliul. De la înfrumusețarea fetelor la cea a Buzăului.

Are două proiecte imobiliare în dezvoltare la Buzău. Pentru amândouă a plătit deja Planurile Urbanistice Zonale, necesare înainte de a obține autorizațiile de construire.

Un prim proiect prevede construcția de blocuri cu 8 etaje pe un teren achiziționat în spatele benzinăriei Mol de pe Unirii:


Extras de pe site-ul Primăriei Buzău

Al doilea proiect se va desfășura pe str. Al. Marghiloman, unde o suprafață de teren a rămas neconstruită de-a lungul anilor:


Extras de pe site-ul Primăriei Buzău

Din documentația depusă la Primăria Buzău, afacerile imobiliare vor fi desfășurate prin firma World Estetix Distribution SRL, unde Burada este administrator, asociat unic și beneficiar:

Conform listafirme.ro, firma a avut anul trecut, cu doi angajați, o cifră de afaceri de peste 4 milioane de lei. Obiectul principal de activitate a fost comerțul on-line, dar acum, iată, se va extinde.

Aseară, Burada a fost alături de Cătălin Botezatu în juriul care a ales noua Miss Universe România 2024

Citește și:

loading...

23 de comentarii la „Are două proiecte imobiliare în dezvoltare la Buzău

  • Cetateanul despre care se vorbeste nu este fiul cetateanului Burada Petre, de la Urbis ?
    Clanul Burada o ia pe urmele clanului Rockefeller, pe ei sa nu-i intrebi cum au facut primele milioane ca restul sunt afaceri corecte.
    Hai ca despre astia ai voie sa faci dezvaluiri ca sunt din gasca celui ce a fost, nu din gasca celui ce este.

    Răspunde
    • Nu e fiul, e nepotul… revolutionarului de tinichea Burada Petre (cel care se tot lauda peste tot ca i-ar fi luat cojocul secretarului de partid Motoc cand a intrat si el cu gloata in palat pe 22)… Pentru marea lui fapta vitejeasca de atunci, nea Petrica s-a imbogatit considerabil peste noapte… bani, afaceri … loc onorabil in PSD plus functii de vaza in institutii locale…
      Pe spatele lui si cu numele lui s-a ridicat cel pe care il vedeti in acest articol, exemplul absolut a cum arata o beizadea de Buzau, baietasul de bani-gata Burada…. micuțul prinț al Buzăului !

      Răspunde
  • Unde dracu parchează toți ăia câteva sute din blocul ăla? Le a cerut Toma să prezinte măcar un spațiu de o parcare pe apartament când și a pus ilustrul nume pe autorizație?

    Răspunde
  • Acolo merg case cu maxim două etaje, nu blocuri comuniste. Tot rahaturile astea sovietice peste tot?

    Răspunde
  • Daca acum e aglomeratie in zona aia, dupa inca vreo cateva blocuri, va fi paralizat total orasul in zona aia. Totul e gandit si facut prost. O sa devina si rondul de la Orizont la fel de blocat ca ala de la avion.

    Răspunde
  • Cu clinica de înfrumusețare a reușit sa strângă câteva dosare penale(a pocit câteva cliente iremediabil,printre care Loredana Chivu).Acum așteptăm să poceasca și imaginea zonei.

    Răspunde
  • Au și apărut sărăciile aciuate din Ziduri să comenteze! Cum face unul ceva e rău, e urat, e așa și pe dincolo! Marș la coteț ma looserilor! Orașul nu e pentru voi!

    Răspunde
    • Dintr-o intamplare am aflat ca stai la caminele de nefamilisti de langa Liceu politie. Am inteles acum si frustrari si atititudine, esti cineva !!!!

      Răspunde
      • S a mutat . Acum e intr un canal din gară și se învelește cu o pancartă pe care scrie Ciolacu președinte. Are visuri mari

        Răspunde
        • Să vezi după alegeri ce te onanesti pe la gară și îți lingi mucii tristule!

          Răspunde
            • Nu trebuie să te superi. Te ștergi la gură și mergi mai departe! Mult succes!

              Răspunde
      • Orășean de Cilibia vezi ca o să vii să-ți faci buletin de Buzău și o să-ți punem interdicție! Păi când o să fii și tu buzoian ca mine de pe la 1920 mai poți să vorbești! Până atunci ai grijă să nu pierzi rata , plătită de contribuabilul buzoian!

        Răspunde
        • wow …. deci ai 104 ani ? extraordinar …

          Răspunde
  • Domnu’ reporter, ați putea sa mai blocați din când în când pe cel fără de bun-simț numit bengalezul?
    Poluează mult cu dejecțiile care îi ies din gura.
    Mulțumesc în numele multora, cred!

    Răspunde
    • Marș mă în Corea de Nord dacă vrei cenzură! Să la Cochirleanca, la plimbat gâște! Sărăcie limberala si userista trista!

      Răspunde
      • Coreea, Coreea se numeste tara. De nord, de sud, nu are importanta. Important e ca se numeste Coreea. Cu 2 „e”.
        S-a auzit si la semidoctii asistati social cu pretentii de intelectuali?

        Bai gaina, tu nici sa-mi speli masina nu esti bun. Sau n-as avea eu incredere, tot aia e.

        Răspunde
    • posibil sa ii crape ceva de la cat de agitat e … 😉

      Răspunde
  • Așadar și prin urmare blocuri în oraș ar trebui să se mai construiască doar de autoritatea locală pentru cazuri sociale. În rest primăria ar trebui să aprobe doar cartiere de case care au și locuri de parcare în curte. Sunt deja prea multe blocuri și culmea e ca e spațiu să stea la curte lejer 200.000 de buzoieni.

    Răspunde
    • Vedeti dumneavoastra… este o problema aici. Ca sa existe cartiere de case, trebuie sa existe proprietari de terenuri care sa aiba o componenta de ultima generatie, respectiv creier. In Buzau, nu prea exista posesori de creier. Aici este doar rautate dusa la extrem si lipsa totala de intelegere. Ca sa se construiasca legal case, trebuie respectate niste reguli, ori romanilor, nu le plac regulile. Ca sa se contruiasca case, trebuie trame stradale, ca se se poata baga apa, canalizare si asa mai departe. Cine le baga? Primaria! Care-i conditia sa le bage? Sa renunte proprietarii la cativa mp din terenul lor pretios. O fac? Nici de-ai dracu! Vor bani pe petecul ala nenorocit de teren, ca asa au mostenit ei gena de la Moromete! Vor primi bani pe acei 2-3-10 mp? Niciodata! se vor face case? Putin probabil! Logica unui om sanatos la cap este ca dai acei 10 mp de teren (exagerez, in general sunt 2-3 mp, iar daca sunt metri multi, atunci chiar se plateste sau i se da in alta parte teren), dupa ce se modernizeaza si se civilizeaza zona, terenul tau (restul ramas) va valora infinit mai mult. Dar, ce sa le ceri buzoienilor, e mai bine sa creasca buruieni decat sa dea pamantul lor valoros. Eu astept de ani de zile sa pot construi legal si nu pot din cauza unor astfel de persoane (al naibii de multe).

      Răspunde
      • In sfarsit una dintre trompete imi da dreptate. Tu cu manuta ta ai scris, si citez: „In Buzau, nu prea exista posesori de creier.” Ca ai pus virgula aiurea dupa Buzau nu ne intereseaza acum, ceea ce ne intereseaza este ca ne-ai spus ca…..in Buzau, orasul in care este primar cel pe care il slujesti tu…..nu prea sunt posesori de creier. Si cum tot tu (si altii) ne spuneti ca faraonul a fost votat de majoritate…tragem simplu concluzia ca majoritatea votantilor lui nu au creier.
        Q.E.D.

        P.S. Bine, nu ca era nevoie de vreo alta demonstratie, „calitatea” sustinatorilor „de aici” ne arata ca deja devine axioma.

        Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.