Moment istoric la Mărăcineni

„Astăzi e o zi MARE. Doamne am reușit!”

Sunt cuvinte mari spuse de primarul din Mărăcineni, dar potrivite momentului aproape istoric pentru comuna de lângă Buzău.

„Astăzi, după verificări atente ale instalației, reprezentanții Transgaz au pornit gazul la Mărăcineni”, a anunțat bucuros primarul.


Asta înseamnă că pe conductele din cele trei sate ale comunei (Potoceni, Căpățânești și Mărăcineni) e gaz natural sub presiune, urmând ca de săptămâna viitoare să fie deschise robinetele către gospodăriile localnicilor.

Asta înseamnă pentru adio butelii și adio lemne de foc pentru majoritatea localnicilor, lucrările de montare a centralelor termice pe gaz fiind în toi la Mărăcineni.

Într-un mesaj pe facebook, primarul a mulțumit celor care l-au ajutat și celor care au avut încredere în el. În schimb, va primi azi și în zilele următoare sute și mii de felicitări pentru reușită.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Moment istoric la Mărăcineni

  • De apreciat, a punctat exact pe nevoile si cerintele oamenilor.
    Daca s-ar fi „laudat” cu cine stie ce arteziana, statuie sau vre-un proiect fantasmagoric ce nu folosea nimanui, facut doar de dragul de a face ceva, nu mai era apreciat de locuitori.
    Daca o sa continue in aceeasi tendinta, va ramane primar pana la adanci batraneti.

    Răspunde
    • De atîțea ani și ani nu sa putut iar acum se poate scrie in istorie ,mă chiar așa ?

      Răspunde
  • Poate intelege si primarul Toma ceva, desi sansele sunt sa nu priceapa nimic : UTIL, apoi frumos. UTIL, apoi frumos! Totul incepe cu UTIL, nu cu frumos.
    UTIL!

    Răspunde
  • … mulți vor rămâne pe lemne și butelii!… preț m³ plafonat , compensat , tuns și frezat de guvern actualmente = 3.30 lei ….din 1 apr 2025, adică la anul , finito serviciile de la guvern , prețul la liber , momentan e 1 m³= 5,60 lei !… dacă țăranul potocenesc sau căpățânesc strânge din bucsi la un consum de 50 m³/ lună ( cu indulgență) s-a scos cu un 280 lei/lună…. eu vara stau pe butelie , gazul la instalație îl folosesc rar , aproape de 0 lei timp de 5 luni…boilerul pe curent….iarna mă rupe gazul la consum – o sobă și un convector…. și prețul, atenție , încă compensat!… s-au dus vremurile când gazul era 1,10 lei / m³ !….

    Răspunde
  • Daca cer sume astronomice pentru bransament, degeaba

    Răspunde
  • Cu masinile de pe pista de biciclete cum e? E plin iar, degeaba au dat amenzi

    Răspunde
  • Cum necum a facut o alternativa la lemne. Bine ar fi sa faca si alti primari ceva util. Don Primarele de Lipia/Merei te ai apucat de canalizare ca sa dublam pretul la apa ca si asa era unul dintre cele mai mari din tara. Te bagi si matale la gaze ca sunt destui doritori numai ca nu ii auzi. Hai ca ai timp in astia 4ani. De hartiile alea pe care le arati mereu ne am cam saturat. Sper la o moderare pozitiva

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.