Mesajul soției lui Marius Trifan

„Durerea este foarte mare”

„Te vom iubi veșnic suflet minunat”

„Vă mulțumim pentru toate cuvintele frumoase și încurajările trimise”

Sunt cuvintele pe are Ana Maria, soția regretatului Marius Trifan, a reușit să le scrie în ultimele ore pe facebook.

Întrucât Marius a avut, grație sufletului său bun, mulți prieteni (șocați de vestea trăsnet de ieri dimineață), astăzi Ana Maria i-a anunțat unde și când își pot lua la revedere de la fostul rugbist și polițist local.

Trupul său a fost depus azi la capela bisericii și cimitirului „Sfântul Ioan Botezătorul”, acolo unde duminică va avea loc și înmormântarea.


La capela și cimitirul Sf. Ioan Botezătorul accesul se face de pe Bd. Industriilor pe strada dintre stația de transformare și fostele blocuri de nefamiliști de la Gerom

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Mesajul soției lui Marius Trifan

  • dacă durerea este mare de ce nu a avut familia grijă de el și l-a lăsat să se prăpădească?

    Răspunde
    • Ai toate țiglele pe casă? A făcut infarct nu a fost călcat de o mașină când traversa prin loc nepermis. Ce trebuia să-i facă familia și n-a făcut? Dă-ne un exemplu ca să ne luminăm!

      Răspunde
      • nu zic ca marian are dreptate dar din ce stiu din vecini, familia il hranea doar cu mancare cu grasimi multe, ultimele analize nu ii iesisera bine la colesterol deci cumva vina este si a familiei oricat de mult sufera acum

        Răspunde
        • Las-o că măcăne. Ce, era curcan ca să-l îndoape cu forța! Și ca să fac un pic pe dișteptu nu neapărat grăsimile te doboară ci zahărul și carbohidrații în exces, dar ca fost sportiv știa foarte bine cu ce să se hrănească ca să nu aibă probleme. E drept că și grăsimile le transformă organismul tot în zahăr dar presupun că făcea puțină mișcare când îi antrena pe juniori.

          Răspunde
          • Oricum ar fi, grăsime sau zahăr, familia este responsabilă în mare măsură.
            Ei i-au pus în farfurie hrana care în cele din urmă s-a dovedit a fi otravă.
            Probabil Marius ar fi vrut să evite, dar din politețe și pentru a nu supăra soția, mama, soacra, a mâncat tot ce i s-a oferit și a dus o viață de excese pe care poate nu și-a dorit-o dar nu a avut de ales.

            Răspunde
            • Să înțeleg că a fost „cuminte” și a păpat tot din castronel. Doar în China familia este făcută responsabilă și plătește glonțul. P-aci prin Ioropa răspunderea e pă persoană psihică.

              Răspunde
        • Nu de la grasime faci asa ceva, sunt alte cauze, genetice, sau zaharul. Sunt populatii care mananca numai grasime si nu au nimic.

          Răspunde
  • Poate fi de la suplimentele de sportiv care stim ca genereaza probleme pe termen lung, sau poate fi cu zic cei de mai sus, de la mancarea nesanatoasa luata din norma de hrana de la politia locala si de la faptul ca era angajat acolo doar pe hartie, doar semna statul de plata, ca in rest nu presta nimic fizic pentru acel loc de munca. Il vedeai mereu prin oras cu masina personala, si din cand in cand pe la sala sporturilor.

    Răspunde
  • Stie Pixel, nu va mai agitati atata.
    „Era vaccinat dom’le, va spui io !”

    PS cand nu se vaccinau, oamenii ierau nemuritori, bre ! Am o bunica care a trait 586 de ani pana s-a vaccinat, ce naiba…
    PS cand nu se vaccinau, oamenii mureau doar dupa 80 de ani ! Nu iexista AVC, infarct, cancer, nimic bre !!!

    Răspunde
  • 1000 DE VORBE, 2 BANI NU FAC!
    Nu cred ca trebuie acuzat nimeni in acest caz.
    Mai curand, un gand bun pentru un suflet frumos.
    Cu totii avem acelasi „traseu”.. mai scurt sau mai lung.. linistit sau fulminant.
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.