A avut un ghinion teribil

Ghinion teribil pentru o femeie de 68 de ani din Buzău, angajată la o firmă de asigurări.

Marți, femeia a scăpat din greșeală – în timp ce cobora dintr-o mașină – o sacoșă în care se aflau bancnote ce însumau 28.000 de lei.

Banii urmau să fie predați unui coleg, angajat la aceeași firmă de asigurări.

Păgubita a constatat mai târziu că nu mai avea banii. A revenit unde coborâse din mașină (zona Col. Buzoianu – gara CFR Buzău), dar sacoșa cu bani fusese înhățată deja de femeia, om al străzii, care își face veacul în zonă.

Din păcate, păgubita a tot căutat banii și a sunat la poliție abia ieri. În doar câteva ore, polițiștii buzoieni de la Investigații Criminale au identificat și reținut persoana care a luat sacoșa cu bani. Însă, din 280 de milioane de lei vechi s-au mai recuperat doar 20. Femeia străzii a cheltuit marți, miercuri și joi 260 de milioane din banii găsiți!

VIDEO cu banii care s-au mai găsit:


Femeia vinovată a fost reținută 24 de ore pentru infracțiunea de „însușire a bunului găsit”.

Astăzi, urma să fie adusă în fața unui judecător. Riscă, la finalul procesului, închisoare de la o lună la trei luni sau amendă.

VIDEO cu femeia care a cheltuit banii:


Din păcate, femeia de 68 de ani va trebui acum să aducă de acasă cele 260 de milioane de lei vechi lipsă.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „A avut un ghinion teribil

  • Total neinspirata formularea „bancnote de 28.000 de lei”.

    Răspunde
  • Saraca femeie? Hahaha asta e votanta a tovarasului primar!
    „Saraca femeie” pierde 28.000 de lei si raporteaza pierderea dupa 48 de ore? E saraca dar la neuroni.
    Referitor la femeia cealalta, care i-a gasit, tare mi-ar placea sa stiu pe ce a cheltuit 26.000 de lei in 2 zile. Banuiesc ca nu a platit avans la vreo casa ori la vreun GLE (X6 pentru asistatii social care traiesc pe banii nostri si o ard interesanti). Asadar tare interesant ar fi de aflat cum poti sparge in 2 zile cca. 5000 de euro care ti-au cazut din cer.

    Răspunde
    • mai taci dracului din gura, numai aberatii scoti pe gura, esti genul de om care crede ceva si scoti pe gura.

      Răspunde
      • Imi cer scuze, n-am inteles exact, vrei sa ma pupi unde?!

        Răspunde
  • Din toata aceasta intamplare,exista si un lucru bun.In apropierea iernii,femeia strazii si-a gasit pe langa bani, cazare si masa! Cand va veni primavara,va fi eliberata.

    Răspunde
  • E cam devreme pentru insusire a unui bun gasit, din moment ce termenul legal de declarare a bunului gasit nu s-a scurs, inca mai are cateva zile sa declare, dar acum e pusa in imposibilitatea de a mai face asta chiar de politisti pentru ca e retinuta de politisti.
    Poate pana se scurge termenul investigheaza si ce era sacosa de bani, ca la ce fraude se fac in domeniul asigurarilor s-ar putea sa descopere din greseala chiar unul din grupurile infractionale din asigurari si poate ii mai potolesc putin din a creste pretul asigurarilor pentru a acoperi fraudele din domeniu.

    Răspunde
    • Art. 243 CP spune ca ” Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă. ” asadar retinerea s-a facut, probabil, in baza dispunerii de bunul gasit.
      „De unde ai banii astia?”
      „I-am gasit”
      „Si ai cheltuit din ei?”
      „Da”
      „Leag-o!”

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.