A recuperat toți banii sărmanei femei

E omul zilei la Buzău.

Ciprian, polițist la IPJ Buzău la Biroul de Investigații Criminale.


Ciprian e polițistul care a preluat cazul femeii de 68 de ani care a pierdut geanta cu 28 de mii de lei în fața gării CFR din Buzău.


Astăzi, IPJ Buzău a anunțat femeia, om al străzii, care a șterpelit geanta cu bani, a fost convinsă, după ce a stat 24 de ore la arest, să aducă victimei toți banii!

Felicitări, domnule Ciprian, iată un caz finalizat ca la carte, cu happy-end, de polițiștii buzoieni.

Isprava lui Ciprian a fost preluată de pagina de facebook a poliției naționale:


Citește și:

loading...

5 comentarii la „A recuperat toți banii sărmanei femei

  • Deși este de apreciat, reușita polițistului nu este cine știe ce ispravă… Era de datoria lui (și a colegilor) să facă presiuni cu anchetarea hoaței până la recuperarea întregii sume !! Un succes polițienesc de-a dreptul minor, însă măcar dacă s-ar da aceeași strădanie la rezolvarea tuturor fărădelegilor minore, nu doar la crime, dispariții, accidente și spargeri/furturi de proporții considerabile.
    Și apoi, ,,munca” polițistului a fost foarte mult ușurată de prezența camerelor de supraveghere, aceste tehnologii moderne sunt cele care joacă ,,rolul crucial” într-o anchetă , ce noroc cu ele !!
    Altfel, în lipsa lor, ar fi rămas un mare semn de întrebare dacă ar mai fi putut prinde autorul și implicit rezolvarea cazului. Probabil s-ar fi reușit și în aceste condiții, pentru că hoți (și alți infractori) au putut fi prinși dintotdeauna, însă cu șanse mult-mult mai mici și într-un timp destul de îndelungat.

    Răspunde
  • E posibil sa fie vorba si de relatiile femeii pagubite sau a firmei la care lucra, sau faptul ca a ajuns caz public. Ca altfel, daca nu ai pe cineva, nu te baga nimeni in seama, ramane cu „da, incercam sa rezolva, va sunam noi” si la revedere….cam atat ramane

    Răspunde
  • Mai mai mai…pai stai asa ca nu-i asa! Pe 3 octombrie au gasit suspecta? Suspecta de ce? Ca nu incalcase nicio lege la data de 3 octombrie. Avea la ea 2000 de lei. Poate ca i-a dat cineva, poate are un amant, poate se prostitueaza, e treaba ei, faptul ca avea la ea 2000 de lei nu o incrimina cu nimic. Pai nu-i abuz? Ca femeia nu a cheltuit banii si nici nu a depasit termenul de predare.

    Asadar hai sa ne cacam pe noi ca e o mare victorie a dreptatii si ce clisee mai vreti voi pentru ca s-au recuperat banii unei ametite fara nimic in cap si sa trecem cu vederea posibilul si uriasul abuz savarsit asupra unui om batut de soarta chiar de catre „eroii zilei”.

    Ceva lamuriri pe tema asta nu ar strica in primul rand imaginii politiei buzoiene.

    Răspunde
  • Mare isprava a făcut polițistul. Te doare capul. Nu asta ii este meseria? Ce atâta hau hau și atâta lauda. Asta este o gainarie fata de ce este în tara asta. Pe aia cu droguri nu ii vede polițistul?

    Răspunde
  • am ajuns sa ne bucuram de normalitatate ca si cum ar fi o exceptiesau poate ca asa e dar aceasta exceptie nu poate fi realizata decat daca cunosti pe cineva altfel normalitatea este aproape imposobila ,sunt cazuri mai grele nerezolvate si se trece cu vederea

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.