Filmarea unui buzoian pe autostradă a devenit virală

O glumă facută de un buzoian a devenit virală pe facebook cu 1,7 milioane de vizualizări!

Buzoianul s-a filmat pe A7 de la Buzău înspre Rm. Sărat și a pretins că muncitorii lui Umbrărescu au trasat invers săgețile de pe asfalt:


Cei mai mulți dintre cei care au văzut clipul și-au pus mâna în cap, crezând că un Dorel a făcut marcajul pe asfalt.

Ca să dea de știre, mulți au distribuit fillmarea. Astfel se pot explica explica cele 829 de distribuiri, mia de comentarii și cele 1,7 milioane de vizualizări:


Buzoianul care a făcut filmarea este Cosmin Crăciun cel care deține pe facebook pagina Duster MCS, cu 174 de mii de urmăritori și contul youtube Cosmin MCS cu 28 de mii de abonați:


Citește și:

loading...

6 comentarii la „Filmarea unui buzoian pe autostradă a devenit virală

  • …boul cică e șmecher,merge pe contrasens, face o grozăvie și el ca să i se dea atenție !… și autorului acestui articol i se pare cool ‘gluma’!…

    Răspunde
    • Păi ăsta-i un Neica-Nimeni, la care cască gura niște unii ca el, când își dă cu părerea pe YouTube sau Tiktok, mare „vedetă” off road. Aici a vrut să pară smecher, dar s-a fâsâit.

      Răspunde
  • UITATIVA IN TIMPLUL FILMARI PE PARTEA DREAPTA ALUI SAGETILE PA ASFALT SUNT INVERS ASA CA SMECHERUL A GRESIT INTRARE VEZI CA ITI TREBUIE OCHELARI

    Răspunde
    • Sa moara ce-am mai pe interes daca inteleg vreodata ceva din ce scrii, vere… Ba, Tereaca, eu nu sunt de acord cu cenzura, sa zica cine vrea ce-o vrea, dar asta nu merita postat pe aici pana nu se alfabetizeaza. Ce scop au mesajele astea daca nu le intelege nici dracu decat asa, vag? Sau fa tu munca de voluntariat si rescrie-i postarile daca intelegi ce scrie. Daca nu, lasa-l in doamne iarta-ma, sa se duca pe FB, tiktok sau unde vrea ambitia lui!

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.