„Cu Umbrărescu nu trebuie să ne mai uităm la chinezi!”

Da, e incredibil pentru lucrările de infrastructură din România ce face Umbrărescu și muncitorii săi.

Nimeni n-ar fi crezut asta, dar jumătate din podul de la Rm. Sărat are deja asfalt:



„Cu Umbrărescu nu trebuie să ne mai uităm la chinezi!”, sunt comentariile celor care au urmărit progresul lucrărilor pe podul de la Rm. Sărat și care sunt entuziasmați de rapiditatea transformărilor de pe șantier.

Veste bună, pe măsură ce termină la Rm. Sărat „armata portocalie” a lui Umbrărescu se mută pe podul de la Buzău:


Umbrărescu i-a spus ieri la Buzău reporterului buzoienii.ro că „sunt șanse mici să nu terminăm în acest an și podul de la Buzău”

Probabil că Umbrărescu are și o ambiție personală. Vrea să le dea peste nas „experților” (de doi lei și cincizeci de bani) de la API (asociația) și USR (partidul) care au mâncat rahat tot anul că „Umbrărescu nu poate”, că „nu are capacitate”, că „a luat mai mult decât poate duce” etc.

Să ne pregătim de inaugurări

Pe 1 noiembrie se va deschide, prima, centura Focșaniului.

O săptămână mai târziu se va inaugura Vadu Pașii – Rm. Sărat.

Iar de Ziua Națională, ca să fie cu adevărat o bucurie a tuturor românilor, se va tăia panglica și la Rm. Sărat – Focșani. Asta va însemna că se va circula pe autostradă de la Focșani la Buzău și invers.

Imagini cu asfaltul așternut ieri pe jumătate din podul de la Rm. Sărat ne-a oferit SkyScraper Ro. Mulțumim:


Citește și:

loading...

10 comentarii la „„Cu Umbrărescu nu trebuie să ne mai uităm la chinezi!”

  • Și săracul gagul a rămas cu ochii în soare și cu muncitorii îmbrăcați în portocaliu pe podul de la ramnic , altfel umplea orașul asta de blocuri. Ce, doar nordis poate? Construia cinci șase pe platou, zece pe unirii, altele în crâng, umplea Buzăul de blocuri și respect pentru ceva frumos.

    Răspunde
    • Marș mă sărăcie, care în viața ta abia ai descoperit ziarul să te ștergi la nas!

      Răspunde
  • O întrebare sinceră: cam câți buzoieni merg zilnic spre Moldova și câți spre București?
    Ca buzoian care „face” des Bucureștiul, sunt uimit de entuziasmul cu care este salutată autostrada CĂTRE Moldova, în vreme ce noi ne sufocăm pe drumul spre București.
    Poate are Ciolacu, sau Grindeanu, ceva interese în Moldova și noi nu știm…

    Răspunde
    • Cu indivizi retardati ca tine România nu a putut progresa! Așa a zis și Basexu! Nu ne trebuie autostrăzi , ne trebuie păsărică și whisky! Nici măcar Euro 85 nu l-a făcut la patru benzi! Ca el era ministru la transporturi atunci! Bănuiesc ca ești unul din aia care a făcut contestație și tronsonul dintre Buzău și Pietroasele a fost blocat doi ani! Ca altfel micutule mergeai la București pe autostrada anul asta! Da așa e când ești USR -ist sau Obez PNL-ist!

      Răspunde
    • Mulți, foarte mulți;tu ești printre puținii care nu circulă pe această rută, ruta Moldova-caputală!

      Răspunde
  • Cunosc două animale provenite din zona Golfului Bengal – tigrul bengalez, un animal superb și baragladina bengaleză, un animal…
    Și o precizare. Simileasca a fost, la origine, satul de robi țigani ai Episcopiei Buzăului. În timp țiganii s-au emancipat, cât de cât, dar reminiscența pupatului de moaște nu a dispărut, doar a evoluat dinspre zona ecleziastică spre cea politică.
    P.S. Nu am vrut să fiu ironic cu cei care călătoresc spre Moldova, doar că, o spun încă o dată cât se poate de sincer, nu înțeleg entuziasmul. Atât!

    Răspunde
  • Mie îmi place că sunt 2-3 care ne tot spun că ei nu locuiesc în Buzău dar ne spun ce ar trebui să ne placă în orașul ăsta.
    Penibili!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.