Romașcanu spune că într-un singur caz va părăsi CJ Buzău

„Am venit să stau. Luni îmi voi prelua mandatul de președinte al CJ Buzău. 99% voi rămâne la Buzău în această funcție și după alegeri”, a spus azi Lucian Romașcanu într-o intervenție la Focus TV.


Pentru a prelua luni de la Emanoil Neagu șefia CJ Buzău, Romașcanu a demisionat ieri din funcția de senator.

Liderul PSD Buzău a anunțat și în ce situație, singura, ar putea pleca după alegerile parlamentare din decembrie de la (șefia) CJ Buzău:

„M-am trecut primul pe lista PSD Buzău la Senat pentru alegerile din decembrie doar în scop electoral, pentru a mă implica în campanie și a trage partidul în sus. Nu sunt singurul, și Bolojan de pildă, la Bihor, a procedat așa. După alegeri aș putea lăsa funcția de președinte al CJ Buzău doar dacă mi se va propune o funcție de ministru, dacă partidul mi-o va cere și după o atentă chibzuință”.


Romașcanu a anunțat și două dintre proiectele importante de infrastructură în care se va implica la CJ Buzău:

„Din cei peste 300 de km de drum județean neasfaltat să mai rămână doar vreo 70. Și aceia, 70, doar pentru că nu există o necesitate economică urgentă pentru modernizarea lor. Apoi, voi implica CJ Buzău împreună cu Primăria Buzău și Compania de Apă în acel proiect de aducere și folosire a apei din barajul de la Siriu până în orașul Buzău”


Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.