A fost găsit mort în baie. Cunoscutul om de radio avea 56 de ani

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai importanți oameni de radio de după revoluție, a fost găsit mort în această seară în baie, în locuința sa din Pipera, de omul care îl îngrijea.

Avea 56 de ani, era bolnav, divorțase de soția sa și renunțase la cariera în mass-media întrucât proprietarii posturilor radio-tv nu mai tolerau opiniile sale adesea tăioase și controversate.

La 22.25 a fost înregistrat un apel la 112 cu informația că Andrei Gheorghe a fost găsit în baie. Membrii familiei și cei apropiați sunt în stare de șoc.

Tatăl lui a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, unde a cunoscut-o pe fiica comandantului școlii de aviație cu care s-a căsătorit.

Andrei a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13″). Pro FM București (1996-2002;”Midnight Killer” „13-14”), și „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni („Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV. A scris la „Academia Cațavencu” și în ghidul „24-FUN”. În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.

loading...

5 comentarii la „A fost găsit mort în baie. Cunoscutul om de radio avea 56 de ani

  • Speram să nu fie adevărat .Cel mai iubit om de media din România .Cum s-a întâmplat ?Era omul complet ,omul spectacol ,era unic .Nu pot să cred .

    Răspunde
  • a fost gasit in baie cu o mana pe clanta … si alta pe coaie…

    Răspunde
  • Andrei Gheorghe, prin ceea ce a gândit si a făcut, ne-a oferit un un alt profil de ziarist, cu care astăzi foarte putini s-au regăsit. Modelul „Gheorghe” va rămâne in istoria mediilor romanești ca un personaj atipic, un fel de rebel instruit, cu o viziune total diferita de a altor nume din presa.
    Dumnezeu l-a luat la el pentru a ne arata ca „a IV-a putere in stat” va ajunge la coșul de gunoi daca nu vom înțelege menirea ei. Aservirea presei este cea mai grava forma de a controla aceasta, frumos numita, „putere”, care in loc sa servească poporului, servește intereselor de grup, a unor indivizi, folosind cea mai ingrata arma, „manipularea”. Vedem cu toții popoare foarte mari care sunt prădate de acești „lideri” creați in istorie tot de către noi, dar cu închiderea ochilor a celor care au ceva de spus.
    Lăsați presa libera si o sa vedeți unde se vor regăsi oamenii de rând, ce resurse nebănuite se vor declanșa si vor fi scoși in fata acei lideri de care cu adevărat avem nevoie!!

    Răspunde
  • In marele lui nenoroc,acest popor este vaduvit de adevaratele sale valori,de oamenii cu demnitate si coloana vertebrala,de oamenii care au curajul sa „strige in piata publica” despre toate mizeriile si nedreptatile din societatea in care traim.Multora ,ceea ce a zis si a scris Andrei Gheorghe li se parea „vulgar”.Dar,oare vulgaritatea asta sociala a vietii de zi cu zi,vulgaritatea econmica generata de saracie,hotie,trandavie,lene,mizeria din justitie,plitica,sanatate,invatamant,etc nu este tot o mare VULGARITATE?Ce este „vulgar” in a spune public despre toate nenorocirile si toti nenorocitii care ne macina viata de zi cu zi? Cu ce sunt mai „educative” vulgaritatile permanente din mass-media (televiziuni,ziare,reviste) decat asa-zisele „vulgaritati” ale lui Andrei Gheorghe.El a fost si va ramane in memoria iubitorilor de adevar,un om demn,curajos,fara inhibitii si falsa pudoare,o voce a adevarului si a dreptatii.Nu „vulgaritatea” lui Andrei Gheorghe i-a imbecilizat si animalizat pe romani,ci aceia care isi zic „alesii neamului”,justitiabili,………Mergi in pace intr-o lume mai buna,Andrei Gheorghe!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.