Accident și o polemică. A cui a fost vina. Un șofer contestă soluția poliției

Polemică la Racovițeni după producerea unui nou accident rutier.

Fiecare dintre conducătorii auto dă vina pe celălalt.

Șoferul autoturismului Renault ajuns în șanț are o versiune.

„Mergeam dinspre Racovițeni înspre Buzău. La un moment dat am văzut în fața mea un autoturism Ford care mergea încet , aproape de marginea drumului. La un moment dat, fără să semnalizeze, a virat brusc stânga, fără a semnaliza, pentru a efectua manevra de întoarcere. În încercarea de a-l evita, deși era linie continuă, am trecut pe contrasens. Ne-am tamponat, eu cu aripa dreaptă, el cu aripa stângă. După impact, au fost azvârlit în șanț. Am trecut peste un cap de podeț, iar apoi m-am oprit în altul. Spre surprinderea mea, polițistul de la secția din Mărăcineni, a considerat că vina mi-ar aparține mie. Nu sunt deloc de acord și voi contesta această decizie. Am bănuiala că domnul polițist, a judecat cazul după principiul primul venit, primul servit, întrucât eu am ajuns mai târziu la secția de poliție”.

De partea cealaltă, șoferul autoturismului Ford (vezi foto de mai sus) susține că se deplasa regulamentar când s-a trezit deodată acroșat de autoturismul Renault, care a depășit pe linie continuă.

Cine are dreptate probabil că, după polițistul rutier, va ajunge să stabilească un judecător, întrucât nemulțumitul a contractat serviciile unui avocat.

in sufragerie

Citește și articolul: Iată fotografii din apartamentul unde s-a produs explozia. Blocul a rămas neconectat la gaze şi energie

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Accident și o polemică. A cui a fost vina. Un șofer contestă soluția poliției

  • Eu cred că adevărul e pe undeva la mijloc .

    Răspunde
  • E destul de clar ca cel cu Renaultul are dreptate. Politistul cel mai probabil are o relatie tip PCR cu cel cu Fordul… la tara se obisnuieste astfel de coruptie… fac troc cu ce au. La ai mei la tara copilul ciobanului dupa multe iertari in schimbul branzei, a omorat 2 oameni si a fost scapat de politisti tot in schimbul branzei… imi e scarba de politisti, imi creste inima cand vad ca un politist sau familia lui ajunge victima unui cioban precum cei cu care au ei intelegeri… ar trebui sa se intample mai des asta poate scapam de ei, ca nu se mai poate, coruptia e la cote maxime….
    Daca te uiti la Ford se vede ca aia nu e busitura de la unul care depasea, e busitura facuta cand a incercat cel cu Ford sa intoarca pe linie continua si cel din spate l-a lovit ca nu avea cum sa il evite ca a facut manevra brusc.
    Manevra de dus in partea dreapta si apoi intors brusc e o manevra taraneasca, daca circuli des prin sate o sa vezi intr-un an cel putin de 1000 de ori manevra asta incredibil de idioata si periculoasa, si de cele mai multe ori o fac unde e linie continua si nici nu semnalizeaza macar sa te prinzi ca idiotul se pregateste sa faca o miscare criminala. Pun in pericol participantii la trafic pentru a economisi cativa zeci de metri…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.