A vrut să evite câinele dar s-a dat peste cap. În mașină erau și doi copii

Accident petrecut în urmă cu o oră pe drumul național spre Brăila în apropiere de Gălbinași. Câinele  i-a apărut brusc în față șoferiței de 38 de ani care conducea autoturismul din imagine. Conducătorul auto a vrut să-l evite, nu a reușit, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe marginea drumului.

În mașină, în afară de șoferiță, se aflau și doi copii, de 3 și 9 ani. Din fericire chiar dacă autoturismul s-a dat peste cap niciunul din pasageri nu a fost rănit, ci doar s-au speriat zdravăn. 

„Nu, erau bine toți trei. S-au dus la spital doar pentru un control sumar. Conducătoarea auto chiar se gândea dacă să mai meargă sau nu. Până la urmă s-a dus în special pentru copii”, ne-a declarat polițistul rutierist venit la fața locului”.

Este al doilea accident provocat de un câine din ultima săptămână. Precedentul accident care a urmat același tipar s-a petrecut între Maxenu și Smeeni, când un șofer s-a răsturnat de asemenea cu mașina în încercarea de a evita patrupedul apărut brusc pe carosabil.

Auraș Tereacă

 

loading...

2 comentarii la „A vrut să evite câinele dar s-a dat peste cap. În mașină erau și doi copii

  • Și iar ajungem la problema spinoasă a câinilor fără stăpân .Nu știu nu are nimeni în țara asta vreo soluție pentru eradicarea lor ? Eu am făcut tot ce s-a putut .Am fost mușcat de două ori ,am făcut injecții și plângeri la Primărie în vechia legistratură ,dar mi s-a răspuns în felul următor …..„„Prindeți dvoastră câinii și noi vă asigurăm locuri în padocuri…..”” E posibil …..? Acum mai fac accidente și pe șosele .Și asta pentru niște fanatici apărători ai animalelor ,care îi hrănesc în fața blocurilor ,după care le dau drumul în stradă .Normal că animalul ăla care nu te-a recunoscut când ai trecut pe lângă el ,și te-a simțit un pic că ți-e teamă ,te-a atacat .Fac apel la toți oamenii din țara asta să se adune prin reprezentanți și să găsească o soluție .Eu nu mai am nici o putere .Am fost atacat și pe șosea cu bicicleta .Și tot nimic .

    Răspunde
  • Conform legii consiliul local este vinovat; este responsabilitatea lor sa asigure strangerea cainilor fara stapan, cazarea in adaposturi pentru 14 zile lucratoare, apoi eutanasierea daca nu sunt adoptati. Legea este clara, de ce nu se aplica decat in cateva localitati?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.