Iată ce drumuri județene se asfaltează acum și care urmează la rând

După ce s-a turnat covor asfaltic între Maxenu și Smeeni, se continuă refacerea drumului județean de la Smeeni înspre Brădeanu și apoi înspre Scutelnici.

Șeful Cj Buzău, Emanoil Neagu, a mers azi pe teren pentru verifica stadiul și calitatea lucrării:

„Au inceput lucrarile de turnare a covorului asfaltic pe DJ Smeeni-Bradeanu-Scutelnici!
Cu rabdare si perseverenta vom avea infrastructura de care avem nevoie!”, a postat Emanoil Neagu pe facebook în urmă cu câteva minute. 

De asemenea, în aceste zile se pregătește pentru asfaltare sectorul de drum județean de pe raza comunei Chiojdu dintre școala de la Bâsca Chiojdului până la podul de la Burducea.

„E o lucrare de calitate. Deocamdată se lucrează la podețe și terasament. În curând se va pune și asfalt”, ne-a declarat Andrei Fătu, primarul din Chiojdu.

Se lucrează și pe Drumul Vinului, mai exact în fața taberei de la Poiana Pinului, unde o alunecare de teren a afectat șoseaua.  

Programul de asfaltări va continua în această vară cu sectorul dintre Glodeanu Siliștea – Glodeanu Sărat – Amaru, Rușețu – Padina și Cilibia -Pogoanele. 

Auraș Tereacă

 

loading...

10 comentarii la „Iată ce drumuri județene se asfaltează acum și care urmează la rând

  • Punetii mana si asfaltatii si orasu buzauu ca este dezastru fratilorr..hotilorr

    Răspunde
  • Dar DJ 203 K Mărăcineni. ..cand ?? E plin de gropi, tranzit mare…

    Răspunde
  • Drumul dintre Padina si Rusetu e cel mai jalnic …va rugam urgentatu ..cine merge cu autobuzul care circula pe acolo merge cu frica sa nu se rastoarne …ne facem de ras nu am mai întalnit asa drum .

    Răspunde
  • E un lucru bun că vă preocupă drumurile naționale ,dar nu lăsați ,vă rog ,de izbeliște lucrările din municipiu ș Nu știu ați încercat vreodată să mergeți pe carosabil ,aproape de bordură să vedeți cum au peticit cei de la drumuri ,asfaltul, ?E plin de gropi care trebuie ocolite ,fiindcă altfel intrăm pe contrasens și numai bunul Dumnezeu știe ce se poate întâmpla .Nu știu ,a făcut cineva evaluarea lucrărilor după astuparea „„„gropilor de pe N. Bălcesu ,a făcut cineva revizia .Pe ce au luat banii cei care au lucrat acolo?Aveți nevoie ,v-o spun eu care am lucrat în învățământ ,de DISCIPLINĂ și de satisfacția lucrului bine făcut .Nu de bătaie de joc .Pentru că altfel luăm o notă mică la Purtare și s-ar putea chiar să rămânem repetenți .Deja avem câțiva care ar trebui să aibă bunul simț și sădea banii înapoi .Altă dată să nu mai facă .Deja s-a ajuns prea departe cu participanții la trafic .

    Răspunde
  • In Vadu-Pasii ai satele aferente comunei cand se va termina asfaltarea inceputa de 2 ani?

    Răspunde
  • Zilele trecute D-l Neagu a fost reales intr-o functie de vicepresedinte al UNCJR, o uniune despre care abia acum aflu si nici nu stiu ce a facut de-a lungul timpului pentru cetatean! Ne este de vreun folos aceasta realegere in functie si noua buzoienilor? Nu de alta dar pe langa cel mai urat oras, a recunoscut-o si d-l Primar, avem si un judet foarte urat chiar daca avem un foc viu, un vulcan noroios, niste asezari rupestre, o Vale a Buzaului, un drum spre Comandau, un lac al Vulturilor, o mina de petrol si cate si mai cate obiective UNICE in Europa sau in lume , dar din pacate NEPUSE IN VALOARE DIN CAUZA INCOMPETENTEI, DELASARII sau a altor cauze care nicidecum nu depind de cetateanul care si-a platit taxele sau impozitele locale cu constiinciozitate !!! Si asta nu de ieri de azi ci dintotdeauna, iar la Buzau a condus numai PSD-ul si inaintasii lui. Sa va mai spun si de necesitatea unui sens giratoriu la iesirea din Spataru spre Buzau, in locul acelei hidosenii de ,,borcan al militiei de odinioara” si a altui sens giratoriu la intersectia drumului DN 2 cu cel ce duce la Vadu Pasii ?!? Va spun din preumblarile mele in cautarea locurilor bune de pescuit, multe ulite din satele judetului vecin Braila sunt asfaltate, la noi si unele drumuri judetene sunt pietruite sau arata ca dupa bombardament (Ex.Padina-Rusetu, Movila Banului-Campeni), ultima asfaltare fiind facuta inainte de ’89!!! E bine ca se vor asfalta aceste drumuri dar…e prea putin! Pacat, avem potential turistic foarte mare dar cei ce s-au perindat la conducerea judetului si oraselor din judet au avut alte preocupari. Va rog, nu mi-o luati in nume de rau dar asta e realitatea !!!

    Răspunde
    • De acord cu dvs cu cele doua sensuri giratorii. Trebuie facute! Insa, fiind vorba de doua drumuri nationale, tine mai mult de CNAIR. E drept si ca oficialitatile buzoiene ar trebui sa faca pressing.

      Răspunde
  • Drumul gageni, vintileanca un dezastru de fiecare data doar peticit pe ici colo acum sunt zeci de cratere care ne au rupt masinile in doua ne abureste de ani buni ca o sa faca reabilitarea completa acestui asfalt doar minciuni nimic concret bataie de joc….

    Răspunde
  • Foarte adevărat… Nici pe Lună nu sunt cratere ca pe Dj 103 R Trebuie făcut rapid eu unul m.am saturat sa îndrept jante și sa schimb bucșile la mașină…..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.