Raiul bicicliștilor. Asfalt, marcaj, decor, fără mașini
După ce ieri s-a terminat de asfaltat, la această oră muncitorii de la Urbis Serv trasează cu vopsea albă cele două benzi, tur – retur, de pe Aleea Căprioarei.
O vorba de aleea spre Crâng dinspre patinoar, 600 de metri, dedicată de azi bicicliștilor.
Poliția locală a instalat la intrarea pe alee un echipaj și bariera, pentru blocarea mașinilor care vor să pătrundă.
Accesul auto este permis doar dimineața între orele 06.00 și 09.00 pentru mașinile de aprovizionare plus sâmbătă și duminică seară atunci când sunt evenimente (câte zece mașini de local).
În rest, bicicliștii nu vor fi deranjați de mașini, aleea fiind ideală și pentru copiii/adulții care vor să învețe a merge pe bicicletă.
Barieră s-a pus de asemenea și pe Aleea Mistrețului (630 de metri) – așa cum a fost botezată calea de acces înspre Crâng dinspre cartierul Micro XIV. Și aceasta urmează să fie trasată zilele următoare, accesul auto fiind permis doar mașinilor de serviciu de la Urbis.
Prin amenajarea celor două alei se va rezolva și diferendul dintre pedeștri și bicicliști, aleile centrale ale Parcului Crâng rămânând celor care se plimbă pe jos, în timp ce bicicliștii vor fi direcționați pe Căprioarei și Mistrețului.
În plan este ca ambele alei să fie iluminate nocturn, iar unii dintre buzoieni – care salută această idee – cer inclusiv montarea de băncuțe pe margine.
Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!
Citește și: În schimb, în Crâng va apărea o Bancă. Toma: „E motiv de mândrie pentru Buzău” CLICK AICI
Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.
Poate fac si curat pe langa alee.
Au lasat muncitorii mizeriile printre copaci unde au stat in pauza la umbra. Numai peturi, pungi, ambalaje, conserve de la pauzele de masa.
Deasemenea pe la jumatatea aleei Caprioarei in curba (pe stanga cum te duci in Crang) unde e drum care duce in padure si e o bariera metalica unde era locul unde se duceau oamenii cu prostituatele/curvele/amantele sa presteze servicii sexuale si e plin de mizerie, in special servetele cu care s-au sters de fluide dupa prestarea serviciilor sexuale.
Aceeasi situatie si pe drumul din dreapta de la giratoriul de intrare pe aleea Caprioarei, pe langa gardul balastierei si marginea padurii. Si acolo e locul de prestare a serviciilor sexuale si e plin de mizerie.
Poate igienizeaza si zonele astea si au grija sa descurajeze fenomenul.
Este o masura foarte buna dar parca prea radicala.Ar trebui data permisiunea masinilor de aprovizionare sa aiba acces pana la ora 12,nu pana la 9 ,pentru ca pe la 9 se deschid restaurantele.Ar trebui dat cate un permis permanent pentru fiecare din cele 4 locatii din Crang pentru a face aprovizionarea de urgenta si ar trebui acordata permisiunea taxiurilor pentru maxim 15 minute,la orice ora pentru ca este destul de complicat dupa ce te duci la o petrecere pe jos,in timpul saptamanii, sa pleci la 12-01 noptea,pe jos,prin padure catre statia de taxi (iarna sigur nu e deloc placut).Si daca s-ar introduce masurile astea cred ca ar fi toata lumea mai multumita.
Nu mai bine inchid jegurile de terase din Crang ? Unde se face un bon fiscal la 100 clienti ??? Aviz Anaf !!
Vrajeala, nu s-a interzis nimic si nici nu se va face, va garantez, e o smecherie prin care primarul le-a donat aleea si toate locurile de parcare din parc patronilor ce au finantat partidul.
Atat ieri cat si alaltaieri era un tanar ce facea curse ca pe autostrada pe aleea nou asfaltata si era gata sa dea peste putinii oameni care erau pe acolo. Circula cu o masina micuta cu numar MAX deci presupun ca era de la carciuma Max.
Chestiile astea se intamplau dupa amiaza spre seara, cand lumea iese in parc, deci in afara programului de aprovizionare.
Smecherii si coruptie.
Nu era deajuns ca Brebeanu a primit cadou niste hectare din padure cu parcare unde si-a facut cortul de nunti Serrata, precum au primit cadou si altii precum MAX, Trandafirilor, Insulita, acum el si restul au primit si restul parcului din zona aceea cadou.
Cum spunea si cel de mai sus, bonuri fiscale mai rar vezi pe acolo.
Cel mult te pacalesc cu niste „note de plata” care n-au nici o valoare fiscala si nu se platesc taxe pentru ce incaseaza cu acele hartii fara valoare.
Doar nu credeti ca Mercedes-urile, BMW-urile, Audi-urile, Tuareg-urile sefilor de acolo s-au cumparat cu bani fiscalizati.
De ce nu au curaj să-și dea numele, cei ce semnează cu Anonim?
Bai „anonim”, ca sa deschizi gura trebuie sa stii ce vorbesti. In zilele alea de care vorbesti tu, adica 18, 19, inca nu intrase in vigoare hotararea de consiliu local, deci drumul nu era inchis inca in perioada despre care vorbesti tu ca se plimbau masini prin Crang. Am impresia totusi ca esti un mic postac , sau ma insel?