Au revenit bicicletele pe patru roți în Crâng. Iată ce s-a întâmplat

De astăzi în Parcul Crâng pot fi văzute din nou pe alei bicicletele cu patru roți.

„Sunt foarte bucuros. Am angajat un avocat și am dat în judecată primăria. Astăzi, am câștigat procesul. Mai exact, judecătorul a anulat decizia primăriei prin care nu mai aveam voie cu bicicletele pe patru roți în Crâng. Nu se putea întâmpla altfel, întrucât am contract semnat cu primăria pe tot anul. Iar contractul e contract. De la anul nu voi mai avea voie, înțeleg, dar până în septembrie-octombrie buzoienii se vor putea plimba în continuare. Îmi pare rău de aceste două săptămâni, am pierdut bani mulți”, ne-a declarat Ion Suraj, unul din cei care închiriază biciclete în Crâng.

Rămâne să vedem acum care va fi reacția celor din Palatul Comunal. O variantă ar fi cea a înființării unui traseu special pentru aceste biciclete doar pe anumite alei.

„Nu doar că sunt de acord, dar chiar eu le-am propus celor din primărie să facă acest traseu. Nici mie nu-mi convine să aflu că s-au produs incidente cu bicicletele. Să știți că eu le spun celor care închiriază să meargă încet și să nu intre pe aleea cu lacul unde e interzis. Dar, nu-i vina mea, ce să le fac eu, nu-i pot urmări pe toți”, a mai spus Ion Suraj.

Auraș Tereacă

loading...

2 comentarii la „Au revenit bicicletele pe patru roți în Crâng. Iată ce s-a întâmplat

  • Văd că țiganul a câștigat cu Primăria permisiunea de a da din nou drumul la bicicletele cu 4 roți .Să-i vedem acum pe polițiști pentru că cei care închiriază ,o să circule în continuare haotic și iar or să fie accidente . Când o să avem și noi liniște în Crâng ?

    Răspunde
  • S- a intors tigania! Eu numai tigani am vazut ca inchiriaza. Toti ghiolbanii se plimbau duminica cu maneaua tare. Sunt foarte deranjanti pentru toata lumea, striga si se busesc unii pe altii si dau peste oameni! Lasati parcul sa fie pentru plimbare in liniste!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.