EXCLUSIV. Două echipe se închid, mai rămân două
Două echipe de la SCM Gloria își vor încheia activitatea săptămânile viitoare.
E vorba de echipele de rugby și de volei masculin, clubul urmând să continue cu cele de handbal feminin și fotbal.
În cazul rugby-ului, jucătorilor nu li se vor mai prelungi contractele care expiră la sfârșitul lunii mai. Sportivii străini au părăsit de câteva săptămâni România și au anunțat că – în contextul pandemiei – nu se vor mai întoarce.
„Fără străini echipa a rămas doar în opt jucători. Federația a fost notificată că în septembrie-octombrie când ar urma să se reia campionatul, SCM Gloria nu va mai participa. Activitatea echipei de rugby va continua la nivelul copiilor și juniorilor”, ne-a precizat o sursă din club.
INFO: La viitoarea ședință a Consiliului Local, consilierilor li se va propune spre vot închiderea echipelor de seniori la secțiile de rugby și volei. Dacă la rugby, contractele expiră toate (în mai), la volei, cele care nu ajung la scadență, vor fi reziliate.
La volei, federația de profil a închis campionatul în curs. Plata în continuare a jucătorilor (de la ieșirea din starea de urgență până în toamnă) ar însemna un efort financiar pe care clubul nu și-l mai permite.
SCM Gloria va continua cu echipele de handbal feminin și de fotbal, unde campionatele urmează a se relua, cel mai probabil, în iunie.
Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!
Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.
Handbalul feminin toaca prea multi bani, campionatul fiind foarte puternic. Cu acei bani, s-ar fi tinut voleiul si rugby-ul. Pacat ca se renunta la 2 sectii. Puteam sa ramanem cu toate, sau macar 3 sectii, in conditiile in care nu ar fi pretentii europene la handbal.
Cea mai buna decizie care trebuia luata de la inceput, intrucat atat handbalul cat si fotbalul e clar ca sunt sporturile care provoaca cea mai mare emulatie in Buzau si sunt singurele sporturi care chiar pot realiza performante pentru sportul buzoian. Atat rugbyul cat si voleiul nu faceau altceva decat sa toace banii in gol. Pot continua, dacă se mai poate, ca si inainte – in liga a 2a.
Este doar începutul…
Când urmează desființarea Direcției poliție locală din cadrul primăriei? Sunt vreo 300 de oameni care nu își justifică existența, deși conform legii ar trebui să fie maxim un local la 1.000 de locuitori (deci până în 120 de oameni), iar minim niciunul. Primăria cheltuie lunar, în medie, peste 9.000 lei brut/local, incluzând aici absolut tot ceea ce ține de funcționarea acestei direcții. Cam mult nu, doar pentru ca băbuțele să fie amendate pentru că vând la colț de stradă, în timp ce speculanții fac legea în piețe, ori pentru ca fraierii cu cotețe pe 4 roți să fie sancționați pentru că opresc aiurea, în timp ce șmecherii cu mașini scumpe opresc unde vor.
Paza instituțiilor de învățământ se poate face în cursul orelor cu paznici, iar în afara orelor doar prin monitorizare video cu alarmare în dispeceratul unei firme de pază. Simplu și mult mai ieftin decât cu localii cu studii superioare care dorm noaptea în posturi.
Pentru menținerea ordinii publice există Poliția Română, iar pentru restabilirea ordinii publice există Jandarmeria Română.
Bine punctat, Catalin! Asa este! Ai dreptate, nu avem nevoie de acesti angajati. Daca sunt asa de buni, ii astept sa vina sa lucreze in sistemul privat, unde exista criterii de performanta si target-uri.
Se cheltuie sume mari de bani cu asa zisa dezinfectie ; vor fi omorite doar furnicile
Se cheltuie mulți bani pe multe chestii care nu sunt necesare buzoienilor.
Poate ne spune Toma de ce primăria cumpără Dustere 4×4. Suntem un oraș de munte, cu drumuri forestiere, că nici zăpadă nu mai avem? Cu banii pe un Duster se cumpărau două Loganuri. Plus că o mașină cu tracțiune 4×2 se întreține mai ieftin. Când nu sunt banii lui, nu îi pasă lui Toma.