Căprioare în Crâng! Iată primele fotografii ale zilei primite de la cititori

Un buzoian care efectua o plimbare matinală prin Parcul Crâng a avut șansa de a surprinde două caprioare care traversau Aleea Centrală. O mândrie pentru buzoieni, ce parc al unui oraș important din țară se mai pote lăuda cu așa ceva.
Coadă la second-hand în această dimineață la Buzău. O fotografie care spune multe despre condiția unora dintre buzoieni.
„Stație de autobuz, la doi pași de orașul Buzău, mai exact la Mărăcineni. Au trecut aproape zece ani de când e așa. Cât să mai răbdam o așa imagine ?”, ne scrie un localnic din Mărăcineni. Din fericire sunt șanse ca imaginea dezolantă să dispară în acest an. DJ203 K va fi asfaltat până la Podu Muncii, iar la Mărăcineni se vor face chiar două benzi.
„Vă rugăm să vă interesați domnule reporter buzoienii.ro. La noi, la Amaru, nu s-a mai ridicat gunoiul în acest an. ce se întâmplă”. Răspuns: ne vom interesa, azi veți primi răspunsul în acest loc
Pe final și ceva de bine. Colegiul Tehnic din Buzău se laudă cu un nou cabinet de informatică. Sala este generoasă, calculatoarele de ultimă generație. S-a ales și această așezare „în bulb” pentru a se putea lucra mai bine în echipă, dar și pentru ca spațiul să fie mai aerisit.
Un cititor a reclamat faptul că agenți de la Poliția Locală au mers în timpul serviciului la cumpărături în Dedeman. Rămâne să aflăm de la conducerea instituției dacă agenții se aflau în Dedeman cu treburi de serviciu ori în interes personal.

loading...

9 comentarii la „Căprioare în Crâng! Iată primele fotografii ale zilei primite de la cititori

  • Pai sunt 5 imagini. Care-i treaba cu mașinile din poza situata în dreapta?

    Răspunde
  • Nush de ce dar am impresia ca e un fotoshop de 3 lei in legatura cu caprioarele: 1 la mana in Crang inca mai sint baracile de la orasel si 2 padurea e prea mica si prea populata ca niste caprioare sa stea acolo. Mentionez, Crangul numai e Padurea Vlasiei de multi ani si in acel parc nu sunt vizitatori cati poponari sunt :))))))))

    Răspunde
  • Nimic nou, politistii locali folosesc masinile aproape in mod exclusiv personal.
    Daca stai langa sediul Politie Locale o sa vezi cum pleaca in timpul programului la cumparaturi si isi aduc sacosele cu cumparaturi pe care le baga apoi in portbagajul masinilor personale sau le transfera in portbagajul unei masini de serviciu care le livreaza unde trebuie.
    Iar prin oras o sa constatati ca le folosesc pe post de taxi, aduna de pe strada si lasa persoanele cunoscute unde au nevoie.

    Sa nu mai spun de faptul ca daca stai pe strazile unde locuiesc politisti locali o sa constati ca masinile politiei locale sunt parcate foarte des cu orele la domiciliul lor cand sunt „in tura”. Adica indivizii stau acasa in timpul programului, pe banii cetatenilor.

    Răspunde
  • Ce treburi de serviciu au localii în Dedeman? Fiți serios, domnule Tereaca.
    Și apropo, nu exista denumirile de agenți sau politisti la politia locala, ci doar denumirea de polițiști locali, conform Legii 155/2010.
    Domnule primar, dispuneți montarea de sisteme GPS pe mașinile primăriei, inclusiv ale Direcției politie locala, și atunci sa vedeți cum scad cheltuielile cu carburantul și, implicit, cu întreținerea mașinilor. Nimeni nu se mai duce unde vrea în timpul serviciului. În privat funcționează sistemul de monitorizare prin GPS al mașinilor de ani de zile și a adus numai beneficii firmelor. Cei care urăsc acest sistem sunt cei care erau obișnuiți sa considere mașina de serviciu ca fiind mașina personala. Cui nu ii convine sa meargă pe jos.

    Răspunde
    • Trebuie să înțelegeți că în articolele scrise de ziariști se cere o anumită prestanță. De asta e nevoie de sinonime. Uneori, chiar aș avea nevoie de mai multe în afară de agenți, locali și polițiști.

      Răspunde
  • Ma mir cum de nu era parcata pe locurile de handicap, probabil au avut ginion si erau ocupate, asa ca s-au multumit cu al treilea loc mai jos, pentru oameni fara handicap.
    Asta vara am vazut una parcata pe locurile de handicap aproape de intrare, cine nu stie, primele locuri de langa aleea principala de langa magazin, paralela cu magazinul sunt de handicap.

    Răspunde
  • Domnule Tereaca, cu tot respectul, va înțeleg, dar rolul presei este sa informeze corect, sa reflecte realitatea. În cazul de fata singura denumire pe care o puteți folosi este cea de polițiști locali, nu alta sau altele, pentru ca nu exista.
    Agenti de politie sunt doar în Politia Romana, iar folosirea acestei denumiri induce în eroare populația, în sensul în care avem impresia ca este vorba despre un polițist. Polițiștii locali sunt angajați ai primăriei în cadrul Direcției politie locala și nu au nicio legătură cu polițiștii din cadrul Politiei Romane. Sunt foștii polițiștii comunitari, care, la rândul lor, sunt foștii gardieni publici.
    Politist local nu este sinonim cu polițist sau agent. Polițist local este sinonim, dacă vreți, cu angajat al primăriei, cu fost polițist comunitar ori cu fost gardian public sau cu angajat al Direcției politie locala.
    Ideea este ca nu trebuie confundați între ei. Fiecare are denumirea lui, răspunderea lui și activitatea lui.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.