Cine îți ridică ștergătoarele ?

Cu toții probabil că am pățit-o. Să ne trezim dimineața cu ștergătoarele ridicate.

Un buzoian – căruia i se întâmpla des – a avut această curiozitate. Și-a pus cameră de supraveghere pe mașină.

„Nu e prima dată când se întâmplă, dar până acum nu am avut dovezi. Masina nu a fost parcată pe locul cuiva, nu am blocat pe nimeni, nu am tras masina pe doua locuri! Doar că nu am mișcat-o trei zile de acolo”, a explicat Robert, care locuiește pe Bd. Unirii.

Clipul de mai sus a fost filmat la ora 23.20.

Comentarii pe facebook

„A făcut o faptă bună, s-a gândit să nu iți rămână frunze pe parbriz😂😂😂

„Eu aș fi fost mândru ca a coborât special la ora aia pentru ștergătoarele mele 🤣🤣🤣

„Cum ai alimentat camera de filmează non stop?”

„Un om care nu are altă ocupație, se crede tot în comunism…”

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Cine îți ridică ștergătoarele ?

  • Nu îi suport pe cei care ridică ștergătoarele. Ei cred că așa avertizează, ca să nu zic că amenință, pe cineva. Așa procedează, în special, cei care stau la casă și au impresia că stradă din dreptul curții le aparține.
    Nu, frustraților!!! Este domeniu public, iar oprirea, staționarea și parcarea se face cu respectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.
    În locul cetățeanului, având și filmare, as depune plângere la poliție pentru distrugere. Să se învețe minte astfel de indivizi care se cred stăpâni.

    Răspunde
  • Un moș! Plângere la poliție, amendă, poate așa se potolește!

    Răspunde
  • Sunteti naivi daca veti crede ca Politia rezolva ceva!
    Caz personal: vecin, tanar din bloc, si-a „rezervat” un loc. Frecvent imi ridica stergatoarele, am gasit in jgheabul stergatoarelor mucuri de tigara, cu scrum de 2-3 cm (asadar au ars pe masina).
    In zi de Craciun mi-a rupt stergatoarele, de nervi…
    Am depus sesizare on-line pentru debutul infractiunii de distrugere.
    Chemat fiind si interogat daca vreau sa continui plangerea le-am spus: vreau sa am liniste, fiind vecini in acelasi bloc si sa il avertizati de gravitatea faptelor. Atat!
    NIMIC nou, actiunile au continuat!
    Am ajuns la politistul „sectorist”, reclamatie scrisa, etc. Cred ca si-au cerut scuze politistii cand i-au batut la usa. Animozitatile au continuat.
    Acelasi om, cand pleca de acasa, inchidea robinetul care alimenta cu agent termic intreg blocul, Iarna! Nimeni nu reactiona!
    Saracii si pramatii care actioneaza nestingheriti, la intimidare, dincolo de orice bun-simt si educatie fireasca.
    Intre timp, m-am mutat din acel bloc…

    Răspunde
  • Eu am avut probleme cu un fost securist care îmi tot ridică ștergătoarele pentru că parcam în dreptul blocului său. După o plângere la poliție s-a rezolvat. Parchez unde doresc, iar omul mă evită.
    Așa că, să apelăm cu încredere la poliție.

    Răspunde
    • Daca nu ti a distrus nimic cu ce depui plangere la politie?
      Visati legi unde nu sunt. Mai bine invatati sa parcati. Ca sunteti zob

      Răspunde
  • Tomita, in loc sa dai banii nostri pe topogane in apa si alte prostii inutile, ia fii atent aici ce idee iti dau eu, gratuit, ca sa fie multumiti toti buzoienii, chiar si cei mai putintei la minte, care ti-au acordat votul lor. Asadar, ia pix si hartie, ochii mari si noteaza : taxa de parcare pentru TOATE autoturismele (masinile care transporta marfa sunt alta poveste) inmatriculate in municipiul Buzau, in cuantum de 120-240 de lei/an, fara discriminare. Taxa de parcare pentru toate masinile inmatriculate in judetul Buzau sau in alte judete ale caror proprietari detin imobile in municipiul Buzau in acelasi cuantum de 120-240 de lei/an. Tarif progresiv de 2-5-10 lei pentru restul autoturismelor inmatriculate in judetul Buzau ori in alte judete care sunt temporar in municipiul Buzau.

    Pe scurt, pentru cazul in care Luminatia Sa nu are timp sa parcurga tot textul :
    – esti buzoian, stai in municipiul Buzau : 120 – 240 lei/ an;
    -nu esti buzoian dar ai proprietati in municipiul Buzau : 120 – 240 lei / an;
    -nu esti buzoian dar esti in trecere prin municipiul Buzau : 120 – 240 lei / an daca crezi ca e mai avantajos SAU 2-5-10 lei taxare progresiva.

    Varianta aceasta s-ar putea implementa rapid in special datorita optiunii de a cumpara „pachetul” potrivit online. Fara contracte, fara licitatii, fara locuri rezervate, fara certuri, fara ura, fara scandal adica 100% CIVILIZAT.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.