De ce să joci cu alde Marius Marin, iar pe Olaru, Coman și Șut să-i ții rezerve ?

Atenție, nu sunt FCSB-ist. Dimpotrivă. Dar, când e vorba de echipa națională discutăm doar pe valoare și rezultate.

Dacă România ar fi câștigat, Edi ne-ar fi închis gura. Dar, așa, la 0-3 și cea mai slabă prestație a unei echipe din optimi, avem dreptul la opinii critice la adresa selecționerului.


Iordănescu a arătat lipsă de respect la adresa campioanei. FCSB a câștigat detașat întrecerea internă, iar trei jucători, cel puțin, Coman, Olaru și Șut, meritau mult mai multă atenție din partea antrenorului.


De ce să joci non stop cu „taie lemne” Marius Marin, jucător certat cu mingea, fără dribling, fără șut, de la o echipă modestă, Pisa, locul 13 în Serie B ?


De ce să nu joci mijlocaș central cu Olaru ori Șut, jucători în formă, care știu cu bășica, aleargă mai mult, box to box, trag bine de la distanță. Șut și Olaru, sunt, la orice oră, cu 50% peste Marius Marin pentru că fac bine și faza ofensivă. Cum au făcut, de pildă, toți mijlocașii centrali ai Olandei.

Apropo, la primul gol al Olandei, 40% din vină, cel puțin, o poartă Marius Marin, care umbla brambura pe la mijlocul terenului. Și-a părăsit zona și adversarul direct, care i-a pasat în stânga marcatorului golului (Gakpo).

Consider că i s-a făcut o mare nedreptate și lui Florinel Coman – de departe cel mai bun jucător din campionatul intern – să nu mai fi jucat niciun minut în ultimele trei meciuri de la Euro. Nedreptate a fost folosirea ca titular a lui Ianis Hagi, jucător lent, fără ritm, ieșit din formă, rezervă în ultimii aproape doi ani și cu zero goluri, în fața lui Florinel, fotbalist cu 30 de goluri și în cel mai bun moment al carierei.



Putem s-o spunem și p-asta, deși poate că-i o exagerare, dar fără Florinel, România n-a mai reușit aproape nimic la Euro: două înfrângeri clare cu Belgia și Olanda plus semi-blatul cu Slovacia.

O greșeală consider că a fost și neconvocarea unui jucător cu experiența lui Chiricheș (în schimb s-au adus modești de-alde Rus, Racovițan, Nedelcearu) și chiar Săpunaru de la Rapid, care – în ciuda vârstei – a făcut un sezon bun la Rapid.

În concluzie, dacă tot e să luăm bătaie, domnule Iordănescu, măcar să luăm cu jucătorii noștri din campionatul intern, în formă și cu ritm de joc, nu cu rezerve eterne ori fotbaliști de la retrogradare de prin Serie B.

Citește și:

loading...

42 de comentarii la „De ce să joci cu alde Marius Marin, iar pe Olaru, Coman și Șut să-i ții rezerve ?

  • Fa cerere la federație sa vina Ion Viorel antrenor la națională.

    Răspunde
  • Dacă jucau cei de care ziceți nici nu ajungeam la Euro…

    Răspunde
  • Ia uite aici o posibila cauza a starii fotbalului din Romania in general si o posibila solutie :

    Ce-ar fi daca la nivel local primarii n-ar mai da, pentru pseudo-gloria personala si pentru a se achita de datorii mai mult sau mai putin electorale, milioane de euro in fiecare an din bani PUBLICI catre niste echipe de DESCULTI (Gloria Buzau, un exemplu foarte bun dar nu singurul) si ar construi un plan investitional pe termen lung (cu rezultate probabil vizibile nu mai devreme de 10-15 ani) pentru copii cu evidente valente sportive.

    Sa luam cazul cel mai la indemana, cel al Buzaului. In loc ca primaria Buzau sa aloce milioane de euro in fiecare an catre o echipa profesionista ar putea directiona acei bani catre infiintarea unei baze de pregatire „all inclusive” pentru copii de la varsta de 5 ani. Ce inseamna „all inclusive”? Pe scurt inseamna „tu adu-ti copilul la noi iar noi il imbracam, il hranim, il ajutam la lectii si, in restul timpului, il invatam sa joace fotbal”. Adica efectiv zero lei cost pentru familii, zero sacrificii pe partea educationala, zero neajunsuri.

    Baze sportive avem (folosite de antementionatele echipe de desculti care, daca vor continua sa existe din finantari private, le vor putea inchiria cand le vor trebui), antrenori de copiii putem aduce din afara pana in pregatim pe ai nostri, in caz ca nu avem iar mancare, tricouri si mingi se cumpara cu nemiluita din milioanele care altfel se pierd pentru nimic.

    De ce tot acest sacrificiu si toata aceasta investitie? Pentru ca, in 10-15-20 de ani sa putem avea la nivel national o baza de selectie de zeci de mii de fotbalisti (nu doar jucatori de fotbal) care stiu sa faca mingea sa inghete chiar daca vine cu 200 km/h spre ei, care pot alerga 120 de minute intr-un ritm sustinut fara sa riste decesul, care stiu sa dribleze cu mingea (nu care sunt driblati de minge, cum vedem uneori prin campionatul intern), care stiu cand, unde si cum trebuie sa fie in teren in functie de postul pe care joaca, etc etc.

    Si, fiindca am pomenit de la bun inceput de investitie, atunci cand acesti vor incepe sa faca performanta vor veni si banii din cotele de transfer. E suficient un singur jucator bun pentru fiecare serie pregatita si costurile sunt nu doar acoperite dar chiar exista si profit.

    Modelul acesta nu trebuie inventat de romani, e pur si simplu suficient sa fie copiat de la olandezi, de pilda, ca tot ne-au batut astazi asa cum meritam (echipa asta care s-a calificat si care a ajuns in optimi a fost, in esenta, o minune, o intamplare fericita).

    Olanda investeste in fiecare an in copii si juniori mai multi bani decat circula in Liga I. Si pana cand nu vom egala asta ne vor bate olandezii de oricate ori vom pofti, la orice nivel, la orice ora, pe orice teren si pe orice vreme.

    Răspunde
    • Ar fi o investitie in viitorul sportiv si nu ar trebui aplicat doar in fotbal.
      Cred ca s-ar putea crea asemenea centre si pentru alte ramuri sportive ( handbal ,baschet,volei ,inot ,atletism ) cu mentiunea ca aceste centre sa fie amplasate astfel incit sa le fie arondate citeva judete.

      Răspunde
  • Campionatul intern e pe lângă fotbalul european cam cum e presa făcută de tine pe lângă cea naționala.

    Răspunde
  • ATITA S A PUTUT ATITA S A FACUT CIOCUL MIC SI JOC DE GLEZNE ERA DE ASTEPTAT CA NU SE DUC MAI DEPARTE NU AU ZVIC

    Răspunde
  • Cineva ar putea spune că cei de pe stadion, care au cântat, au apreciat prestația jucătorilor și ce a făcut antrenorul pentru echipă. I-a trecut de grupe ceea ce este mai mult decât s-a întâmplat în ultimii mulți ani.
    De ce vii tu sa critici?

    Răspunde
  • O postare de pe facebook spunea :
    „Stiti care este valoarea combinata a jucatorilor romani?
    92 de milioane de euro.
    Cu 20 de milioane de euro mai putin decat nationala Albaniei.
    Asa ca Romania nu mai are pe ce se baza.
    Decat pe suflet.
    Si pe suporteri.
    Si pe un baiat care impacheta cozonaci ca sa nu moara de foame.
    Si pe un baiat cu parul albastru ai carui parinti faceau naveta prin Spania ca pustiul lor sa poata juca fotbal.
    Sa ne bucuram deci. HAI ROMANIA! ”
    Asa că „domnule reporter” nu ai dreptul la opinii critice la adresa nimanui. Vedem ca nu te pricepi la fotbal cum nu te pricepi nici la politica.

    Răspunde
  • Asta e boala ta,ți se pare ca te pricepi la orice:sport,politica,urbanism,societate.De câțiva ani nu vezi nici o greșeală a primăriei și companiilor din subordinea ei,în schimb vezi numai realizări. Când e vb de fotbal ești mult pe lângă subiect,fie ca este vorba de Gloria,unde îl promovezi împotriva voinței generale pe Ion Viorel,sau de echipa națională unde nu poți sa înțelegi ca asta e valoarea lotului.

    Răspunde
    • Ca o judecată să fie corectă trebuie analizate atât părțile bune, cât și cele rele. Atât ale unei persoane, cât și în cazul unei firme/activități. Dvs., în interes politic personal (simpatie față de domnul Boșcodeală, care făcea angajări pe ochi frumoși și dădea contracte camarilei de partid) îi căutați acum nod în papură primarului Toma și administrației conduse de dânsul. Nu-i perfect domnul Toma și nici oamenii din echipa sa, dar e cu câteva clase peste alții/ceilalți. Are expertiză economică, de conducere, de viață, nu-i vasal nimănui, orașul se dezvoltă frumos, iar majoritatea buzoienilor, s-a văzut asta și la alegerile din 2020 și acum, apreciază direcția în care se îndreaptă orașul.

      Răspunde
      • Un comentariu total eronat și probabil rau intenționat.Il detest pe Boscodeala,mi se pare injust ca nu a ajuns la pușcărie,acolo unde ii este locul.Iar despre Toma,ii apreciez încercările de a scoate orașul din evul mediu,nu apreciez modul în care a finalizat toate lucrările de modernizare,toate cu defecte.Iar despre sport,din partea mea care chiar am practicat,abtine-te sa comentezi,ești mult pe lângă subiect.

        Răspunde
      • Ce facea Boscodeala? Fix ce face si Toma! De fapt ar fi invers daca luam in calcul componenta temporala.
        La fel, identic 100%!
        Singura diferenta, ca exista si o diferenta majora, ar fi ca Boscodeala nu-si batea joc de noi incurcandu-ne vietile cu niste pseudo-lucrari cu nivel al calitatii de 2 lei si platite cu milioane de euro. El era pus pe facut bani pentru el si ai lui, asa cum se intampla si cu actualul primar, fara insa a crea neplaceri directe, cum face actualul primar.
        Ce expertiza economica are Toma? Cand a venit criza a falimentat, chiar el a spus-o. Expertiza de conducere? Pai care conducere, cand a venit criza a falimentat. Nu-i este vasal nimanui? Serios? Ia mai gandeste-te! La o ciorba de burta, poate.
        Orasul se dezvolta? Cum adica se dezvolta? Crezi ca daca elimini locurile de parcare, pui niste asfalt care in 6 luni se valureste si bagi niste biciclete pentru copiii obraznici (celor cuminti le-au cumparat parintii biciclete) inseamna ca dezvolti orasul? Pai de atata dezvoltat populatia a scazut sub 100.000. Hai sa mergem pe varianta care-ti place tie, are 108.000. De la 130.000 in urma cu 20 de ani. Asta da dezvoltare, asa-i?
        Cat despre majoritatea buzoienilor care apreciaza ce face Toma…sunt chiar mai putini care l-au votat pe Toma acum decat cei ce l-au votat in 2020. Iar in 2020 alegerile au fost o porcarie, asta e ceva stiut. In 2024 insa a fost insa „la liber” si totusi tovarasul Toma a pierdut cateva mii de voturi.

        Răspunde
  • Nu Edi Iordănescu e de vină pt. eșec… Ba din contră, spre deosebire de predecesorii săi, a demonstrat că e un coach serios, implicat 100% și cu potențial real de a readuce naționala la statutul onorabil, profesionist, performant, de odinioară !! E părerea specialiștilor (adevărați) în fotbal.
    Cu sau fără jucătorii sugerați (îndeosebi Florinel), Naționala tot înfrântă ar fi fost… Pentru că Olanda e un MONSTRU ÎN FOTBAL, chiar dacă a avut ghinionul teribil de a pierde numeroase finale, Olanda a fost dintotdeauna și rămâne una dintre cele mai periculose echipe, fffffff greu de bătut de multiplii campioni brazilieni, argentinieni sau nemți, darămite de românashii noștri , mai mult clubberi decât fotbaliști, care nu mai știu unde pe corp să-și mai impregneze și un al 10-lea tatuaj și ce achiziție de mașină scumpă, de sute de mii de euro, să-și mai ia… Și care se conving că sunt zmeii fotbalului (încurajați de suporterii mai beți decât ei în iluzii deșarte) de la o simplă victorie în faza grupelor…
    Deci pur și simplu OLANDEZII AU FOST MAI BUNI !! Iar întotdeauna, la orice competiție, de fotbal sau de altă natură, merită SĂ CÂȘTIGE CINE E MAI BUN !! PUNCT.

    Răspunde
    • Evident că Olanda a fost și este mai bună, evident că Edi Iordănescu e un antrenor bun. Dar nu-i perfect, mai greșește și el. După ce am scris aseară (la cald) am văzut azi că au zis și alții, mai deștepți ca mine, că Marius Marin a greșit la primul gol, dar și că e sub Șut și Olaru ca valoare. Lucrurile sunt, de fapt, foarte simple. Șut și Olaru sunt fotbaliști compleți, box to box, pe când Marius Marin face doar faza defensivă. Iar la astfel de meciuri, micile detalii fac diferența. O să fiu, acum, puțin mai tăios. Lucescu și Dan Petrescu n-ar fi jucat niciodată cu Marius Marin. De-asta cei doi sunt antrenori de succes. Edi Iordănescu nu-i rău, repet, dar mai are de învățat. Dacă la națională erau antrenori Lucescu ori Dan Petrescu, România ar fi jucat cu 50% mai bine cu Belgia și Olanda. Echipa ar fi fost făcută mai bine, meciurile ar fi fost pregătite mai bine, deficiențele adversarilor descoperite și exploatate. Să fim sinceri, aseară cu Olanda, am fost praf, meciul a fost prost pregătit.

      Răspunde
      • Da, meciul a fost PROST pregătit, dar nu de tehnicianul Iordănescu Jr. , ci de echipa însăși care , îmbătată exacerbat de succesul cu Ucraina, s-a culcat prematur pe urechea că e mare și tare, și că efortul depus la meciurile anterioare va fi suficient și în meciul cu Olanda… Situația tehnicianului Iordănescu Jr. nu e singulară, vă pot da exemple de numeroși alți antrenori buni sau mai buni ca el a căror singură ,,vină” a fost să aibă parte de echipe delăsătoare, neserioase în a se pregăti temeinic …
        De ce credeți că Lucescu Sr., care fără îndoială e CEL MAI BUN ANTRENOR ROMÂN din ultimii 30 de ani, a refuzat de atâtea ori să preia Naționala, în ciuda numeroaselor rugăminți și propuneri care i s-au făcut ?? Pentru că știe că NU ARE CU CINE SĂ FACĂ PERFORMANȚĂ, dacă vine la Națională , Naționala îl va face de râs cu incompetența ei, iar el e un nume prea greu în fotbal ca să își asume asta !!
        Iordănescu Jr., dacă a acceptat să vină la Națională, ați auzit ce-a zis acum după eșec, că nu își dorește altceva decât să se ocupe de familie… E un mod voalat de a spune că este DEZAMĂGIT DE ECHIPĂ și că toată munca lui a fost în van !!

        A doua vină o au reprezentanții FRF, presa și mulțimea de suporteri în frunte cu politicieni de top (gen Ciolacu) sau vedete media (gen Esca) care prea i-a zeificat, prea i-a ridicat în slăvi pentru o banală victorie , de faza grupelor… Iar lauda asta exagerată, manifestată atât de isteric, de un patriotism cocălăresc, prostesc, plicticos, a fost ca un drog moral extrem de nociv pentru ei, practic le-a stricat responsabilitatea pentru greul competițional care era abia la început… Nu mai spun de SUMELE FOARTE MARI DE BANI intrate prematur în conturi , aceasta fiind și motivația lor principală, mai puțin interesul național !!
        Ar trebui ca în caz de necalificare în sferturi să le fie tăiate cu 80% sumele promise inițial și să vedeți atunci ce fotbaliști de Maracana devin, cu câtă eficiență vor zburda ei spre careul advers !!

        Răspunde
      • De cand a ajuns un reporteras de provincie, dedicat servirii unui singur om, sa aiba opinii despre echipa nationala ?

        Răspunde
  • tot ce este al ciobanului infractor cam rar dovedit , pute a kkreze de berbec neprihanit !cum puteti sa l comparati pe olarau , flocinel lautarul , sutzel cu Marin Marius …

    Răspunde
  • Deci pe scurt, de ce nu au jucat ăia ai lui Becali?
    Din puțul gândirii unui gigist frustrat.
    Să nu cumva să lași să treacă acest comentariu

    Răspunde
  • Portugalia, Spania, Anglia,Franța,Olanda,Germania,Elveția și cât pe ce Austria, dar este Turcia! Așa, ca de la vest la est,ca de la civilizație la covrigărie! În rest, domnule Tereacă te poți lamenta cât vrei,dar comparația Johann Cruyff-Gigi Becali,este ca între Regina Elisabeta și Ion Iliescu!

    Răspunde
  • Daca taceai,filozof ramaneai,Tereaca! Am crezut ca esti doar un mediocru in problema jurnalismului,dar tu,ne dovedesti pe zi ce trece ca nu te deosebesti cu nimic de Leana si Gherghina ce stau pe marginea santului si „dezbat” politica si cate si mai cate la un pumn de seminte de bostan prajite,sau de Gigel si Ionel ce dezbat si ei despre fotbal si evident,politica,la crasma cu cate un paharel de trascau sau o berica.

    Răspunde
    • Rușine pentru că din cauza căldurii un laptop n-a mai vrut să meargă ? Știu că doare rău, dar Toma, de va fi sănătos, va fi primar încă opt ani de acum înainte. V-ați chinuit degeaba în ultimii opt ani cu campania negativă, din orice. Succes și pe viitor, dacă n-aveți altceva mai bun de făcut în viață!

      Răspunde
      • Problema nu a fost nicidecum un laptop care era sensibil la caldura.
        Si in serile anterioare au avut aceleasi probleme, incepeau sa emita pe ecran spre sfarsitul primei reprize.
        Minciuna lor o fi ca a lesinat laptopul de caldura, dar e una penibila, cu atat mai mult cu cat in serile alea in parc era destul de racoare, iar laptopurile oricum sunt facute sa mearga la regim de incalzire mult mai ridicat decat temperatura de seara a mediului, mai ales cand nu fac decat sa faca play la un stream, nu fac procesare intensa in softuri 3D.
        Cel mai probabil problema a fost una umana, ca nu stiau sa conecteze dispozitivele, sau una tehnica, in sensul ca ei preluau un stream pirat care pica la inceputul meciurilor din cauza suprasolicitarilor si isi reveneau dupa ceva vreme cand se mai elibera banda, si asta nu doar la streamuri pirat s-a intamplat ci s-a intamplat la inceput si pe platforme pe bani precum cea a ProTV Voyo.
        Au avut organizare proasta, nu stiu cine a fost trimis sa organizeze, dar stiu persoanele ce se ocupa de partea IT a primarului si sunt de slaba calitate, chiar daca primarului ii par acei indivizi senzationali pentru faptul ca ei stiu sa posteze pe internet mesajele politice ale primarului care e lipsit de indemanare tehnica in ceea ce priveste „IT-ul” si retele sociale.

        Răspunde
  • Și totuși…este o mică rușine sau cel puțin proastă organizare să inviți niște oameni să vizioneze un meci într-un cadru organizat, apoi să dai vina pe un laptop care „nu a vrut să meargă”! S-or fi terminat laptop-urile prin primărie? Și domnule Tereacă, este un minim element al democrației sau al bunului simț să acceptăm chiar și o critică, fie ea cât de mică!

    Răspunde
    • Una este o critică, alta e să spui, ca dvs. „rușine” de trei ori de parcă cine știe ce mare nenorocire s-a întâmplat. Dar, vă înțeleg, disperarea și durerea fost, este și va fi la fel de mare. Sănătate!

      Răspunde
  • Am spus o singură dată „rușine” și nu de trei ori! Nu este „o mare nenorocire” dar este totuși o lipsă de respect și îmi mențin părerea! Nu sunt disperat și nu am nici o durere, sunt doar indiferent, nu am fost la vot din cauza dezamăgirilor trăite în toți acești ani ( indiferent de partide, toți au același țel – beneficiile personale )! Spre deosebire de tine, am coloană vertebrală și pot privi în ochi pe oricine,fără să mă încerce vreun sentiment! Ești prea „mic” pentru a mai continua dialogul! Sănătate și din partea mea!

    Răspunde
    • De unde impresia asta la dvs că dacă eu l-am susținut pe domnul Toma n-aș avea coloană vertebrală. Uitați că, și în 2020 și în 2024, l-au susținut majoritatea buzoienilor, aproape 30 de mii la cele două rânduri de alegeri. E absurdă, ca să nu zic jignitoare, pretenția asta a unora din simpatizanții opoziției că ei sunt mai drepți, mai curați, mai deștepți. Doar ei au coloană vertebrală, ceilalți nu.

      Răspunde
      • Dumneata primesti BANI publici de la autoritati ca sa fii impartial, nu sa ai pareri personale. Ptr pareri personale scrie gratis te rog, n-as vrea sa aud peste ceva vreme ca ai de dat bani inapoi la stat!

        Răspunde
        • Imparțial nu e nimeni, poate inventează ăștia niscai roboți. Eu primesc bani publici pentru servicii de informare și cred că-mi fac treaba cum nu mai e altul în acest oraș. În rest, am din fericire minte, educație și cunoștințe pentru a acționa cum cred eu că e mai bine.

          Răspunde
          • Un comentariu cât o declarație. Felicitări pentru asumare, nu am crezut niciodată că e vorba din culpă aici.

            Răspunde
      • Auraș Tereacă, chiar nu ai coloană vertebrală, indiferent pe cine susții! Și știu ce spun, bazându-mă pe câteva „scene”,ca să le spun așa! Apoi,dacă vii cu ideea de „simpatizanți ai opoziției” nu ai înțeles nimic și îmi întărești ideea că ești prea „mic”! Pentru mine personal toți sunt la fel,fie că se numesc Simion,Șoșoacă,Ciolacu,Drulă,Ciucă,Orban,Băsescu și cine o mai fi! Beneficii personale și atât, ca și tine dealtfel! Taie-le de mâine toate aceste beneficii sau pune-i să renunțe definitiv la ele sau la politică și le vei vedea adevărata față! Sănătate!

        Răspunde
        • Mai „mic” cred că sunteți dvs. pentru că insultați și nu puteti purta un dialog civilizat. Iar „scenele” probabil că le-ați văzut în filme.

          Răspunde
      • 27 de mii in 2020, 25 de mii in 2024. Raportat la populatia municipiului Buzau „rotunjirea” la „aproape 30 de mii” nu-si are rostul, nu de alta dar rezulta cu totul si cu totul alte procente.
        Simpatizantii sunt in general la fel fie si din simplul motiv ca, si asta e valabil cel putin in cazul Buzaului, si candidatii sunt in general la fel. Difera doar numele prietenilor si CUI-urile firmelor.

        Răspunde
        • Aveți date eronate. Votanți C-tin Toma în 2020: 29.728 și 28.493 în 2024.

          Răspunde
  • Inspirat , scurt și la obiect comentariul dlui. Trc … Felicitări !

    Răspunde
    • Tu numești „dialog civilizat” purtat cu cineva care se pretinde jurnalist independent, formator de opinie și care îți spune „știu că doare rău…v-ați chinuit degeaba….”, „simpatizanți ai opoziției „, deși îi explici că nu ai fost la vot din cauza dezamăgirilor și a lipsei oricărei opțiuni? În acești termeni definești tu civilizația și „mintea,educația și cunoștințele”?
      Citește cum a început așa zisul dialog și definește tu civilizația!

      Răspunde
  • Nationala sufletului. Sufletul cui? Pana vor fi in stare sa dea mai mult de doua pase consecutive in mod corect, nu vor fi decat nationala „de suflet”. A cui? A adversarilor, pentru ca oricine va fi adversarul nostru, va fi uns la suflet de ce echipa au in fata. Fata de celalte generatii, aceasta are un singur atu. Norocul! Are Iordanescu asta un noroc chior. Ca si selectie… este praf si pulbere exact ca si predecesorii. De ce? Pentru ca nu cheama doar jucatorii care sunt in forma, indiferent de nume. Se bazeaza pe talentul unora ca Hagi, dar care a jucat doua meciuri adunat ca minute, tot anul. Oricat de talentat ar fi un astfel de jucator, nu are ritm sa poata performa. Solutia pentru o nationala de suflet e sa-i chemi doar pe cei care chiar pun suflet si mai si joaca constant. Chiar daca vei pierde, vei pierde luptand si vor prinde experienta. Ce experienta sa mai castige Stanciu care in afara de un joc cu unii la fel de mediocri, a fost praf si pulbere, fara realizari si fara pase complete. Hai ca gresesc, au fost complete, doar ca la adversar. Cat timp la federatie este un serpalau uns cu alifie… nu se va alege nimic bun de nationala de forbal. Imi pare rau, dar eu sunt unul dintre aia care nu se bucura ca participa, doar de dragul de a participa. Nu vad calificarea la un turneu final ca o bucurie, cat timp acolo se califica 90% dintre echipele mediocre si apoi se constituie ca si carne de tun pentru echipele bune. Noi ne incadram perfect in acest scenariu. Celelalte echipe si-au depasit intr-adevar conditia. Nu noi!

    Răspunde
  • Hai sa iti spun eu de ce nu au jucat turiștii Șut, Olaru și Coman.
    1. Situația lui Șut e simplă. El nici nu avea ce să caute în Germania. Ar trebui să-i pupe picioarele celui care l-a rupt pe Vladimir Screciu care a și jucat în calificări. Astfel, Adrian Șut a fost adus doar ca o soluție de back-up, iar dacă Screciu era apt d.p.d.v. fizic, domnul Șut ar fi mers in vacanță și probabil ar fi jucat în supercupa de joi.
    2. Darius Olaru e un jucător care mai mult stă pe joș și se plânge la arbitrii și strălucește doar într-un campionat mediocru.
    3. Despre Florinel Coman la națională nu cred ca mai are rost să dezvolt că deja se știe că e un jucător mediocru la echipa națională, dar care rupe gura târgului într-un campionat mediocru. Iar la cât de bun e Florinel Coman, nu s-a interesat nicio echipă mediocră din vestul Europei, ci doar Al-Girafa.
    Deci articolul tău e egal cu zero.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.