Două străzi aproape gata + unde se vor muta muncitorii

E aproape gata strada I.H. Rădulescu (500 m), care face legătura dintre str. Transilvaniei și Bd. N. Titulescu:


Ieri s-a așternut asfalt pe ultima secțiune a străzii, iar joi se va turna și ultimul strat.

Pregătit pentru asfaltare e și ultimul segment al străzii Bucegi:


Lucrările pe cele două străzi au durat mai mult decât se aștepta, dar aceasta întrucât lucrările de modernizare au însemnat și refacerea totală a terasamentului.

Pe strada Bucegi s-au scos vechile conducte ale RAM și au trebuit refăcute toate branșamentele (apă, canal, gaze). O muncă grea și migăloasă.

Când vor termina pe Bucegi și I.H. Rădulescu muncitorii Urbis vor fi relocați către str. Veteranilor (de asemenea o lucrare grea, cu refacerea completă a terasamentului) și pe străzile Crinului și Narciselor (legătura dintre Transilvaniei și Democrației).

Poate la finalul lucrărilor de pe Crinului și Narciselor, municipalitatea și Poliția Rutieră se vor pune de acord pentru redeschiderea străzii Mioriței pe ambele sensuri, lucru care ar rezolva blocajul de pe Bd. Unirii intersecție cu Bălcescu:

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Două străzi aproape gata + unde se vor muta muncitorii

  • Doua sensuri pe Miorița puțin probabil, este greu de realizat, în schimb dacă se schimbă sensul, aglomerația de pe Bălcescu se mută pe Miorița, ceea ce ar fi un lucru bun față de situația actuală!

    Răspunde
  • ALOOOOOOOOOO DOMN PRIMAR POATE VA ADUCETI AMINTE CA MAI AVETI DE TERMINAT SI MARCAT PARCARILE DIN DOROBANTI BLOCURILE 33 SI TROTUARELE E LUCREA DE 4 ANI CARE TREBUIA TERMINATA URAAAAAA PSD INFLORITOR HAI CU PENSIONARI BENGALEZI

    Răspunde
  • Important sa se găsească și o cale pentru intersecția Oltului cu Transilvaniei. Mai degrabă acolo trebuia semafor s-au sens giratoriu. Greu de ieșit de pa Oltului și mai ales sa treci pe a doua banda, spre Constituției.

    Răspunde
  • Apropos, sensul unic instituit temporar pe strazile Luceafarului, Umbrelor si Luminii, cat mai tine…?
    Perioada anuntata initial s-a DUBLAT de mult!!! 🙁

    Răspunde
    • E o lucrare migăloasă și de durată pentru că pe acolo pe unde s-a băgat țeava de canalizare trebuie refăcute branșamentele pentru fiecare proprietar. Vai de muncitorii de acolo.

      Răspunde
  • Repet si zic din nou: nu vrem solutii de sunt incercari slabe la a repara situatia precum Mioritei cu dublu sens, ci vrem solutii reale. O solutie mai buna ar fi cum a zis cineva mai sus, schimbarea sensului unic, desi momentan strada actioneaza ca un „kiss and ride” pentru scoala 1 cum a zis primarul mai demult.

    Răspunde
    • Se poate face kiss in ride f bine pe aleea din fata scolii. Aleea aia e perfecta pentru asa ceva, nu ca parcare.

      Răspunde
      • Asta e doar ce zicea primarul, opinia publica am vazut in repetate randuri cum lumea nu este de acord cu aceasta solutie, nu inteleg de ce este rostogolita periodic in spatiul public.

        Răspunde
  • E jale mare in orasul asta cu dusul copiilor cu masina la scoala.

    Pai bai tembelilor, daca respectati legea inseamna ca stati in cartierul scolii deci nu e nevoie de dus nici un copil cu nici o masina.

    Daca nu respectati legea inseamna ca nu stati in cartier cu scoala asadar nu aveti ce cauta acolo. Asadar solutia corecta nu este sa ne strofocam creierii pentru a gasi solutii de lasat copii la scolile vietii ci INTERZICEREA TRAFICULUI AUTO pe strazile din fata scolilor intre orele 7 si 8.
    Doar locatarii, care pleaca de acolo cu masinile, sa aiba voie sa mearga. Altfel, sanatate si multe bucurii, lasa copilul sa vina pe jos la scoala ca nu pateste nimic. Sau muta-l la scoala din cartierul in care stai ca la clasele 1-8 nu au ce sa ii spuna aia de la scoala 11 sau de la scoala 1 mai mult decat ii spun aia de la scoala 8 sau de la scoala 6. Cap sa aiba puradelul sa priceapa tot ce-l invata aia!

    Capete de creta altoite pe panselute, cresteti niste viitori adulti cu dizabilitati si nici nu va dati seama!

    Răspunde
    • Și mai tari sunt ăia care-și aduc copiii de la țară. În loc să-i lase acolo ca sunt zece in clasă și cadrele didactice au timp mai mult de copilul lor, îi aduc la Buzău la 28-30 in clasă. Profesorii de la scolile din comunele din Buzău sunt 75% din oraș și la fel cu cei din oraș. Cunosc cazuri de profesori în rural mai buni decat cei de la scolile cu pretentii din oraș.

      Răspunde
      • Apropo de asta, am o cunostinta care si-a transferat copilul, la inceputul clasei a 5-a, de la o scoala rurala din judetul SV la o scoala din Bucuresti din motive care tineau de locul de munca al tatalui. Profesorii, cum era si pe vremea noastra, au dat testari clasei pentru a-si face o idee cu privire la nivelul de pregatire general si individual.
        Soc! Copilul venit de la SV a inregistrat cele mai bune rezultate la testarile cu pricina, la toate disciplinele! Si e un copil normal, nu e vreun geniu. Dar „la tara” au fost 16 in clasa iar invatatoarea a avut timp sa se ocupe de fiecare copil in parte.

        Răspunde
  • Ultimele 3 comentarii sunt SUUUPER ADEVĂRATE, dar nu cred că vor fi posibil de îndeplinit!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.