Idee trăsnet. Toți buzoienii vor spune mulțumesc
E o idee excelentă și care transpusă în practică va fi utilă tuturor buzoienilor.
I se spune MALL DE SERVICII.
Mai exact va fi un loc unde buzoienii își vor putea plăti în aceeași incintă diverse facturi/taxe/bilete etc.
La cablu tv, gaze, energie, salubritate, internet, abonament autobuz, telefonie, bilete spectacole, taxe și impozite, amenzi, poștă etc.
Mall-ul de servicii va fi înființat în clădirea de la Bazar, de unde au fost mutați micii comercianți, și unde se va înființa de anul viitor al doilea sediul al Primăriei.
„Ideea nu e originală, dar încercăm și noi să copiem de la cei mai dezvoltați. Am văzut așa ceva la Oradea, probabil cel mai modern oraș din România, și mi-a plăcut foarte mult. Cred că și buzoienii vor fi încântați. Înseamnă o mare economie de timp și de nervi. Un loc în care să plătești mai toate facturile. Am înființat Biroul Unic la Primărie, acum vom veni și cu acest Mall de Servicii în clădirea de la Bazar. Proiectul e gata, la 1 noiembrie sper că vom anunța și firma care va executa lucrarea”, a anunțat primarul Toma.
Un astfel de mall de servicii a fost inaugurat în iulie acest an și în municipiul Deva.
Primarul Buzăului își dorește și mutarea chiriașilor/proprietarilor din locuințele insalubre de pe Cuza Vodă astfel încât centrul orașului să devină un loc pe unde buzoienii să-și plimbe oaspeții cu mândrie și nu cu rușine.
Există și un proiect cu fonduri europene prin care se dorește transformarea platoului Dacia într-un parc (copaci, flori, arteziene, băncuțe etc.)
Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!
Citește și: Înfrumusețare a platoului din fața unei instituții. Iată foto de azi CLICK AICI
Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.
felicitari! pe vremea lui boscodeala asa ceva era de neconceput! acolo se vindeau chiloti si ciorapi de catre bisnitari romi din simileasca pe chirii de nimic!
Nu stiu in ce masura vor veni operatorii privati acolo.
Fiecare au sedii proprii, branding propriu, etc.
Pe acelea de stat si conectate la stat probabil vor reusi, si ma refer aici Compania de Apa, RAM (care oricum sunt una langa cealalta), Transbus, RER.
Sa vedem si cum va arata cladirea in final, ca de obicei aici dau mereu gres institutiile de stat, negandind inainte un plan de compartimentare adecvata scopului in care se construieste sau renoveaza. Intai construiesc sau renoveaza si abia apoi isi dau seama ca trebuie modificat ca sa nu iasa o tiganie improvizata.
Daca va iesi precum in poza cu femeile la birou, va iesi o improvizatie, spatiul ala a fost gandit ca birouri pentru bugetari care nu lucreaza cu publicul, sa deschida pe acea platforma birouri pentru lucru cu publicul, trebuie sa ai o problema cu capul, ca nu au loc nici de scaun pe care sa stea clientul.
Sa se duca la privat sa se vada cum se fac birourile, de exemplu la UPC sa vada cum arata un spatiu corect, neinghesuit.
Iti trebuie internet si un cont bancar si platesti totul de acasa.Restul e can-can !!
DE CE din nou acces la parcarea din fata casei de cultura a sindicatelor ???
Off, Auras imi sarise inima! Deci se ia nu se da! Credeam ca ideea excelenta consta in crearea unor locuri de munca bine platite pentru absolventii de facultati cu adevarat competenti dar fara nici un fel de pile politice gen Ionela Viorela! Cand colo…ghisee pentru plata facturilor! Halal popor! In era digitala noi inca platim facturi la ghisee! Asta da evolutie !
In Oradea „mall-ul” respectiv este deservit de o parcare de peste 4000 mp, aflata la nici 200 de metri. Nu stiu de ce am impresia ca noua realizare va veni cu instructiuni de folosinta gen „mergeti pe jos!”, „luati autobuzele!”, „facem pista de biciclete”. Un om inteligent, odata, a realizat un parc dar fara alei. Dupa un an s-a revenit si, pe acolo pe unde se formasera carari, s-au pus pavajele pentru alei. Te dai pe dupa nevoile omului, ca asa-i capitalismul destept. In rest, daca faci tone de piulite de 10,5 si stai cu ele-n cutii, degeaba injuri cumparatorii, care ori nu au nevoie ori le trebuie de 10 sau de 11.
La asta ma gandeam si eu, acolo sunt 0 locuri de parcare pe partea cu intrarea din Str Obor, in curand o sa vedem strada Obor blocata de masini „avariate” ca au intrat in cladire sa rezolve o problema, ce mare lucru, doar nu moare lumea daca blocheaza traficul jumatate de ora fiecare nesimtit pe rand.
Poate o idee buna pentru a impiedica fenomenul inevitabil al nesimtitilor comozi ar fi sa se desfiinteze intrarea de pe str Obor si din lateral de la scarile de trecere intre Obor si Teatrului, si sa se pastreze doar intrarea din strada Piata Teatrului unde sa faca parcare cu plata, ca prea s-a umplut parcarea numai de masinile firmelor si patronilor de acolo.
Sau o idee si mai buna era sa nu se fi dat terenurile din zona ANAF unor hoti si acum aveau teren public si loc sa faca un mall adevarat deservit de o parcare adevarata subterana si de suprafata si sa extinda si parculetul ala mic, din ce in ce mai mic de acolo.
Si apropo, tigania de pe langa cladire pe strada Piata Teatrului unde isi intind marfa pe trotuar desi au si magazine improvizate nu se elimina si ea?
Sau aia au cotizatia la zi la partid?
Numa basini in capul primarului
Se poate gasi o altă destinație acelei clădiri.Facturi …..le plătim online,nu sa stam din nou la coada.Gasiti altceva dom.Primar pentru buzoianu.
Până la ideea înființării unui mall de servicii ( ideea nu-i rea, întrucât mai trebuie minim 5-10 ani până ce TOTI locuitorii urbei vor plăti dările on-line !) în clădirea Bazarului în actualul context urbanistic și de circulație – ca unul, ” din zonă ” subscriu din toată inima la ideea … curățeniei, igienizării și înfrumusețării exterioare a clădirilor istorice de pe cea mai cunoscută stradă a Buzăului … După rezolvarea ” obstacolului uman ” ar trebui ca Primăria – așa cum fac marile orașe din România – să consulte specialiști arhitecți, designeri, istorici, ingineri constructori astfel ca bunul gust să fie reinstaurat pe vechea stradă a Târgului – apelându-se și la documente de epocă – așa încât termopanele și alte ” actualități ” să nu sufoce frumoasele și originalele fațade !