„Multe muște și alte insecte! Fără autorizație pentru a face ciorbă, sarmale…”
Probleme pentru campingul de la Vulcanii Noroioși după incidentul cu grupul de copii care a acuzat toxiinfecție alimentară.
Autoritățile buzoiene (DSP, Protecția Consumatorilor) au decis închiderea temporară a restaurantului „La Hangar” care deservea campingul de la Pâclele Mici (Vulcanii Noroioși).
„Avea autorizație pentru bufet, nu de restaurant. Nu avea voie să facă sarmale, ciorbe, fasole, mâncare gătită în general. Putea face doar mici, frigărui, friptură, șnițele. Am găsit în blocul alimentar multe muște, acarieni, pânze de păianjeni. Pavimentul era murdar, igrasie în magazie… Am dispus închiderea temporară a activității și trei amenzi însumate de 25 de mii de lei” – a declarat Romică Gavrilă, Potecția Consumatorilor Buzău
În dimineața zilei cu pricina, copiii ar fi luat micul dejun la localul campingului: brânză, măsline, șuncă presă și ouă (omletă, ouă ochiuri și ouă fierte).
De partea cealaltă, Aurel Boboc, proprietarul campingului (care primește mulți (auto)rulotiști din străinătate) e emis un comunicat de presă în care se disculpă: „Niciodată nu a plecat vreun client bolnav din campingul nostru”:
Citește și:
Iar a descoperit DSP-ul apa caldă! În Drăgaică e la fel, dacă nu mai rău. Unii comercianți au și 2-3 butelii de aragaz pe lângă dughene, dar nu vede nimeni. Bani să iasă.
Unde esti, domnule patronake, care urlai la noi aici ca avem ceva cu mediul privat si sunteti hartuiti pe nedrept? Peste 90% din voi sunteti niste derbedei, in cardasie cu politicienii, administratia, magistratii etc, imbarligati intr-o mafie scarboasa. Iar controalele doar cand se intampla ceva apar. Sunteti buni doar de harneala si mangleala ieftina, cred ca intreceti si mediul bugetar la cu cata bataie de joc va prestati serviciile. Si asa e in toate domeniile, nu doar in HORECA, ci si in alte domenii, cum ar fi constructiile.