„Ne-am boierit”! Nou utilaj pentru muncitorii de la Urbis


„Ne-am boierit”, au admis azi lucrătorii de la Urbis Serv, după ce au pus în funcțiune ultima achiziție.

E vorba de un utilaj special pentru pus borduri – pe care le manipulează pe bază de vid.

Noua achiziție are șenile și este ideală pentru montajul bordurilor și pavelelor (ceva mai grele).

„Ce făcea înainte o întreagă echipă vor realiza de acum doar doi muncitori. Utilajul funcționează pe bază de vid. În acest fel cu brațul pot fi luate bordurile și puse exact în locul în care trebuie. E pe șenile, își încarcă singur din camion precum un moto-stivuitor paletul cu borduri sau pavele și le transportă unde e nevoie”, ne-a declarat Silviu Nicoară, director Urbis Serv.

Prima stradă unde a fost pus la treabă este Pompiliu Ștefu (lângă Piața de Mărfuri Industriale).

Mai jos s-a inserat un clip video cu modul în care acest utilaj funcționează.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată ce pot face călătorii pentru a nu mai lua bilet de la șofer ori tonetă!   CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

7 comentarii la „„Ne-am boierit”! Nou utilaj pentru muncitorii de la Urbis

  • Din clip pare ca mai mult ii incurca.
    Au pus 2 borduri intr-un minut si jumatate,
    In ritmul asta pentru 100 de metri de strada le-ar lua vreo 8 ore sa le puna.
    Manual puneau de cel putin 3 ori mai multe borduri in acel minut si jumatate daca erau muncitori.
    Avand in vedere ca strada are aproape 500 metri, rezulta ca o sa dureze o saptamana numai sa puna amaratele de borduri in ritmul asta cu conditia sa lucreze 8 ore pe zi continuu, ceea ce nu fac.
    Mai bine pun mana si le pun manual, ca pe baza unui om cu acel aparat ii apuca 2019 pana termina strada aia, inceputa de acum 2 luni.

    Răspunde
  • Un utilaj de asezat gurile de canal la nivel nu gaseste domnu primar?

    Răspunde
  • Inca nu stiu asta cu canalele… au inlocuit canalele dar degeaba, ca le-au pus anapoda, le simti pe toate cand treci peste ele cu roata (sunt si pozitionate fix sa vina la roata).
    Am trecut prin Dorobanti unde lucreaza de ceva vreme, pe strada Columbelor la CEC, si au facut acolo un musuroi exact in intersectia dintre Columbelor si noua strada denumita Casoca. Se vedea cu ochiul liber ca au pus gura de canal mult prea sus dinainte sa toarne asfaltul, dar pur si simplu nu le-a pasat, ei asa prost l-au pus din prima asa l-au lasat si la asfaltare au facut un musuroi in jurul lui.
    Bataie de joc a la Dorel.

    Răspunde
  • Ati gresit site-ul dragii mei! Aici e doar cu laude mărețului conducător! Trăiască si înflorească! Totul e bun, e cum trebuie…ce naiba…Va găsiți voi să criticați? Nu veți vedea articole cu gunoaie, cu gropi săpate si abandonate de vreo lună (mergi pe strada dintre Ciucurete si Ciochinescu, dl Auras!)cu mizerie, praf si alte din astea. Laude si atat.

    Răspunde
  • Trebuie totusi si sa apreciem munca echipelor de asfaltare de la Urbis. Asa suntem noi romanii, niciodata multumiti. Rau daca nu se face, rau daca se face. Pacat.
    Si DA! Pacat ca daca tot se face, acele guri de canal nu le ies bine in ruptul capului. Corecte comentariile oamenilor. Referitor la curatenia orasului, parcurilor, etc, Ion are mare dreptate, totul este mult mai murdar.
    Si mai are Buzaul o problema, nu ca ar fi singura, aceea a unei anumite minoritati etnice care se sterge cu majoritatea etnica la cur si nimeni din cei care pot face ceva nu face nimic. Urat!!

    Răspunde
  • Ca strazile sa fie mai curate fiti mai educati si nu mai aruncati gunoaie pe jos.

    Răspunde
  • se vede ca omul este stangaci…dar in timp se va antrena, speram cu totii (momentan suntem indulgenti). O singura obiectie la masina care functioneaza ok…vom evolua..dar reglajul tot cu piciorul se face (vezi cum a „reglat” a 2-a bordura). Trebuie un pic instruiti…ca egalizarea nu se face cu piciorul pentru eficienta…ci cu un dreptar/ciocan de cauciuc (se gasesc metode)..daca tot avem utilaje care lucreaza „ceas” sa facem si finisajele OK…e doar o parere.

    Cat despre parerile ca a pus 2 borduri in 3 min si ca o echipa lucra mai repede …posibil..dar nu aveau acelasi ritm, pentru ca oboseau/transpirau …etc… la o intrecere posibil o echipa de oameni sa mearga mai repede decat masina+meserias… dar pe distante mari ritmul scadea. Cu o instructie ok…omul invata ca putea sa ia intai bordurile aproape de loc si abea apoi sa le aduca pe cele mai departate…este loc si de mai bine…dar evoluam!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.