Noutate, Piața de Lactate din Buzău

Firma care administrează piețele din Buzău a obținut zilele trecute autorizație de construcție pentru amplasarea a cinci spații comerciale modulare în incinta Pieței Centrale (intrarea dinspre parc).

Cele cinci module vor deservi comercianții de brânză și lapte, după ce Piața de Lactate se va închide.

Imobilul care a găzduit Piața de Lactate se va închide pentru renovare.

La finalul renovării, noul spațiu comercial va fi închiriat de SC Piețe, Târguri și Oboare (PTO) pe modelul Pieței Crâng – închiriate de Bian.

PTO este societate comercială care se autofinanțează – nu primește subvenție/ajutor din partea acționarului (Primăria Buzău).

Conform conducerii PTO în incinta Pieței Centrale sunt tarabe disponibile pentru închiriere atât în zona producătorilor, cât și a comercianților

Citește și:

4 comentarii la „Noutate, Piața de Lactate din Buzău

  • BOGDAN ION – diriginte oficiu poștal
    BUSCU ALEXANDRU – lipsă CV
    SENDRUC (POPESCU) ROXANA – lipsa CV
    GRAMA ADRIAN – agent de vanzari la baza, în prezent consilier parlamentar
    NEDELCU GHEORGHE – tehnician normator la fostele firme ale dl primar Toma (consilier RAM pana in 2020)

    Persoanele menționate sunt membrii consiliului de administrație a PTO, cu domnul Bogdan pe post de președinte. Fiecare dintre ei este remunerat cu suma NETĂ de 1334 lei/lună (suma la 2020), a câte 4 ani de mandat.

    CONCLUZIA> Așadar, pentru suma totală de 320.160 lei, membrii consiliului de administrație PTO au decis, în priceperea dânșilor, atât cât reiese ea din CV-urile acestora, că e nevoie de a investi banii noștri – firma fiind cu acționar unic Consiliul Local al Municipiului Buzău adică NOI, în renovarea unui spațiu, în condițiile în care ”Conform conducerii PTO, în incinta Pieței Centrale sunt tarabe disponibile pentru închiriere atât în zona producătorilor, cât și a comercianților”. Punct!
    De ce dl primar Toma permite această risipă gratuită (calificarea membrilor e derizorie, așa cum reiese din propriile cv-uri – care a binevoit să se deranjeze cu această obligație legală, iar care s-a obosit a făcut-o uneori și la mișto, cum e cazul lui Bogdan) la nivelul banilor noștri (profitul se traduce doar în investiții transpuse în beneficiul public ulterior)? Urbis și Piețele merg de minune împreună, sub o conducere unică, fără consiliu (nu e obligatoriu pentru sereleuri cu un SINGUR ACȚIONAR – mai mare râsul să ții consilii la fiecare firmuliță pe care o ai în subordine, denotă foame mare printre activiști) și cu servicii separate. Piețele practic doar taie chitanțe la tarabagii, în timp ce reparațiile ori investițiile se fac cu parteneri externi – bani aruncați, sau dedicați (depinde de răutatea din suflet sau oftica fiecăruia). În plus, și fiecare cu sediul lui în condițiile în care la Hotel Crâng abia dacă sunt ocupate 2 paliere cu cei de la Urbis și Apă.

    Toate datele de mai sus provin de pe site-ul societății Piețe Târguri și Oboare.
    ––
    Să le zică cineva ălora de la Piețe că există deja B90-ul, în condițiile în care și în Piața Mare există spații libere (așa cum tot ei recunosc). Dacă și ăsta e management sănătos la cap, atunci ok, bravo, aplauze și o premiere aș propune!

    Răspunde
  • Mai bine extindeau acolo parcare decat sa faca smenul cum l-au facut la piata Crang, unde au bagat miliarde bani publici sub pretextul ca fac o piata, iar apoi au dat cladirea de piata noua de miliarde pe doi lei unor smecheri sa isi faca supermarket acolo, in timp ce pe pietari i-au aruncat in strada.
    Aici ori aveau nevoie aia de la Gabioti de spatiu mai modern facut pe bani publici, cum au avut nevoie cei de la Bian la piata Crang?
    Sau combinatia e tot cu unii cu supermarket?
    Asa se fac afacerile, statul baga bani cu miliardele in investitii si unii vin si le preiau pe doi lei si se dau mari afaceristi, ca ei culeg doar profitul facut cu investitiile din bani publici.

    Răspunde
  • Pentru domnul/ doamna OB…sa zici merci ca ai comentariul postat! De obicei astfel de „opinii” nu sunt acceptate de domnul moderator.
    Aici trebuie doar sa ridicam in slavi pe prefericitul nostru primar.
    Se toaca sume enorme de bani prin firmele subventionate, administrate de primarie!!! Toate conducerile sunt formate din fini, nasi, veri, cumnati, etc. Mananca si ei o paine calda, noi nenorociti…
    Domnule Tereaca, nu am vazut nici o „stire” de la dumneavoastra cu privire la procesul pierdut de Transbus cu cativa angajati, ore neplatite…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.