Restaurant al Primăriei ?

Știți ce este ăsta „Memo 10” ? Restaurantul Primăriei! Atenție, nu e pentru angajați, ci pentru orice cetățean. Scopul ? Ca Primăria să câștige niște bani!

Pe lângă restaurant, în oraș sunt și mai mult cantine. Tot pentru oameni

Care Primărie ? Primăria Cluj, evident, pentru că la Buzău niște inși la care a achiesat însăși Prefectura Buzău (!) au decretat că „primăriile nu au voie să facă afaceri!”.

Din cauza acestor „isteți” de la Buzău, Primăria Buzău nu a putut anul trecut să vândă asfalt de la stația proprie de asfalt – deși a existat cerere.

Asta e stația de asfalt a Primăriei Buzău, cea mai modernă din județ

„Isteții” au decretat că primăria nu are voie să facă afaceri și au ajuns până acolo încât au dat în judecată Primăria Buzău. De două ori – fond și apel. Ghinion, au pierdut de fiecare dată (Tribunalul Buzău și Curtea de Apel Ploiești).

Asta după ce în prealabil și Registrul Comerțului Buzău (și directorul Sorin Lazăr – personal) au zis că nu-i nicio problemă ca primăria să-și facă o firmă (cu acționari Urbis și Trans Bus) prin care să vândă asfalt cât și cui vor, clienți să fie.

Dar la noi, la Buzău, sunt indivizi (de exemplu consilierul C-tin Florescu, de la care a plecat cazul stației de asfalt) și ditamai Prefectura Buzău care urmăresc se pare alte interese decât cele ale comunității.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Restaurant al Primăriei ?

  • Auraș, este adevărat că primarul Toma organizeaza inca, pe timp de pandemie si anuntate restrictii financiare, taieri si scumpiri, cursuri de Kaizen cu toti angajatii, 6000 lei/functionar?

    Răspunde
  • Florescu ăsta suge cu două „ventuze” din sursa bugetară în suferință : pensia „nesimțită” de fost judecător și indemnizația de consilier . Drept recompensă pentru aceste privilegii , el vine cu adevărate acte de sabotaj la adresa interesului comunităţii . Multe sunt de îndreptat în aceste vremuri strâmbe , dar măcar noi , cetățenii Buzăului , putem face un lucru : să oferim cu generozitate ceea ce se cheamă OPROBRIUL public , termen pe care dex-ul îl definește ca fiind „disprețul prin care societatea condamnă faptele nedemne sau persoanele care le comit” !

    Răspunde
  • Florian, „kaizerul” se aplica si la politia locala, cat si la toate societatile la care actionar primaria.Si surpriza, asa zisi lectori sunt fosti sefi din grup romet……trai neneaca….,dupa ce au aplicat cu ” succesuri ” metoda acolo

    Răspunde
  • Apropo de de KAIZEN ?????? NUMAI LA COMPANIA DE APA DOAMNA SAVULESCU A ANGAJAT 2 ASA ZISI PROFESORI DE CAIZEN ,UN BARBAT SI O FEMEIE ,ULTIMA ANGAJATA DE VREO CATEVA ZILE ,
    BARBATUL E DIN GALATI E PROFESOR (DA DA PROFESOR ) SI CULMEA , LUCREAZA PE LA SERVICIUL TEHNIC UNDE HABAR NU ARE PE CE LUME TRAIESTE .

    Răspunde
  • Don Primarele cred ca ar trebui sa mergi la cursurile de perfectionare pe care le tine la Cluj pritenul Boc, Mai inveti si matale ceva, iar seara la cursurile on line pe care le tine exstiristul R. Bogdan

    Răspunde
  • Numai naivii sau cei sub 4 ani au crezut ca Toma nu va fi acaparat de paienjenisul de relatii dintr-un judet atat de mic. Pana la urma nu este nimic anormal ca cineva sa-si atraga oameni de incredere in subordine, problema e atunci cand subordinea e artificial creata ori profesionalismul acelor oameni lasa grav de dorit.
    Pentru colegii de discutie, kaizenul este un concept nord-american, preluat de japonezi, dar, ca si masinile germane, suna bine la neavizati sa spui „Ja-po-ni-aaaa!”.
    Despre articol, nu stiu cat de viabil economic este un biznis de acest tip, daca s-ar plati chiria, angajatii, consumabilele, intretinerea, materia prima fara o subventie bugetata local. De multe ori, institutional, chiar daca logic si moral se vede din avion ca este aiuristica actiunea, legea obliga la aceste operatiuni in justitie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.