Toma: „Nu plătim noi, lucrarea e în garanție”

Muncitori, din nou, în Piața Dacia:

1) Se repară plăcile care se mișcă și

2) Se vopsesc și lăcuiesc toate băncile



Primar C-tin Toma: „Nu plătim noi nimic, lucrarea e în garanție. Îi vom chema de fiecare dată când se va strica prin Piața Dacia câte ceva”



Ce facem aici ?

Cele mai mari probleme sunt pe traseul către parcarea hotelului Pietroasa.

Aici sunt plăci care nu doar că se mișcă, dar și sparte.

Pe undeva firesc, câtă vreme pe aici au intrat inclusiv autocare, iar plăcile probabil că sunt făcute pentru trafic pietonal:




Citește și:

loading...

19 comentarii la „Toma: „Nu plătim noi, lucrarea e în garanție”

  • Nu cred așa ceva. E făcătură. Cum să se strice deja materialele alea de calitate europeană. E vina la dujmani. Au dat cu farmece ceva . Primăria a ales pentru caietul de sarcini o firmă care să lucreze cu materiale de categoria 1-a .
    Când te gândești ca marmura dinainte a rezistat decenii frate. Decenii. Eu m-am născut acolo cu marmura respectivă. Oare când o scoate la licitație resturile de marmură ?

    Răspunde
  • … păi și de ce nu au lăsat o bandă cu asfalt până la intrarea în parcare hotel?….bani ‘ieuropeni’ sparți pe dale!….

    Răspunde
  • O lucrare făcută cu carpaci. Din avion se vede frumos, dar în piață arata a lucrare de mâna a doua. Cum au putut sa recepționeze o astfel de lucrare?

    Răspunde
  • Nu era mai bine dacă rămânea o cale de acces asfaltata spre parcarea hotelului? Plăcile respective se vor sparge mereu. Nu sunt fabricate sa reziste la acces auto!

    Răspunde
  • Te așteptai domnule reporter ca aceste lucrări sa fie cumva de calitate?Lucrarea are o garanție de câțiva ani.Te asigur ca la expirarea garanției,piața Dacia va arata mai rău ca înainte.De ce spun asta?Pentru ca am cochetat câțiva ani cu domeniul construcțiilor edilitare.Din momentul in care am văzut ca efectiv chituiau plăcile ca pe cele de faianta,am știut ca e lucrare de mântuială.

    Răspunde
    • Eu stau și ma întreb cum vreți voi calitate ca in occident când voi stați in niște ghetto de te doare capul! Voi vedeți cum arată blocurile ? Sau va uitați numai la tv-ul luat in rate de la Flanco? Apoi aveți muncitori care sa facă asemenea lucrări? Ca pe la scoli profesionale nu vrea nimeni sa meargă! Calitatea e făcută de oameni educați sau de oameni profesioniști! Cu o țara de analfabeți și putori cum vreți calitate? Ziceți merci ca mai dau ăștia de la UE cate o ciozvârta , ca altfel va mănâncă câinii la micul dejun! Romania s-a întors la perioada de maxima înflorire din anii 30” când 10% erau șmecheri iar restul trăiau in sandramale ca aia in India! La școala și munca domnilor! Altfel ne văităm degeaba!

      Răspunde
      • Și cum se numesc reprezentanții unei țări de „analfabeți și putori”? Că doar ăștia votează, nu?

        Răspunde
          • Am înțeles! Adică „bengalezi”, amatori de google translate, pentru a părea „inte….”!

            Răspunde
            • Pentru a părea “ Florieni” poți sa spui! Eu cred ca nici nu poti sa mergi la “ pipi” fără google translate! Nu mai zic când vorbești cu “ doamna”!

              Răspunde
      • Intr-adevar, vina locuitorilor ca firma a fost una plina de dorei de au ales doar solutii de carpit. Mai avem diriginti de santier prin Buzau? Aproape toate lucrarile sunt asa, o carpeala.

        Răspunde
    • Bătaie de joc. Nu ați văzut ca nu sunt nici 2 placi puse drept una lângă alta. Le au pilit pe la margini și colturi sa le mai îndrepte după care le a dat cu lac. Nu se face asa ceva.

      Răspunde
  • Pingback:

  • Lacul folosit , din poza, este de la Dedeman si este pt lucrari tip hobby. Daca stiau ce fac, foloseau materiale profesionale, mai scumpe dar care rezistau de 5 ori mai mult….

    Răspunde
  • De cand reparatia lor a fost slefuirea cu polizorul unghiular era clar ce calitate are lucrarea asta… bani irositi, nu din cauza ca nu e util ci din cauza ca nimeni nu a verificat calitatea.

    Răspunde
  • Cum,se văd deja rezultatele? Și de ce domnul Toma insistă să ne spună că lucrarea este în garanție? Și când va ieși din garanție, cine plătește?

    Răspunde
  • Cum se reușește ca toate proiectele , bune pe hârtie , să dea cu virgulă în transpunerea lor….. nu zic ca mozaicul ala era ceva super …. Dar totuși centrul ăsta nou ar trebui să țină și el măcar 20 de ani …. Dar deja după un an încep cârpelile ….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.