Trei echipe de polițiști fac cu schimbul din cauza căldurii + Gest frumos

Probleme acum în intersecția din Bariera Ploiești.

O pană de curent a dus la nefuncționarea semafoarelor.

Fiind și o perioadă de trafic intens (oamenii ies de la serviciu), circulația în intersecție se face dirijat.

Trei echipaje de la Poliția Rutieră și de la Poliția Locală au fost trimise rapid în intersecție (bravo, pentru reacția rapidă!).

Pentru că e foarte cald, 37 de grade, polițiștii fac cu schimbul.

Reporterul buzoienii.ro a remarcat și un gest frumos al unei doamne (vezi foto mai jos). Aceasta i-a întins o sticlă cu apă unuia dintre polițiștii din intersecție.

„Vă mulțumesc mult, dar nu am cum să o țin. Trebuie să-mi folosesc ambele mâini”, s-a scuzat agentul de la Poliția Locală.

Domnul Sima, șeful de la „Semafoare”, a ajuns la fața locului și așteaptă reluarea furnizării energiei electrice. „Semafoarele sunt legate la primul bloc de aici de pe Unirii. Sper ca pana de curent să nu fi afectat ceva la ele!”

În zonă, din cauza penei de curent, s-a întrerupt și furnizarea de apă (pompe nealimentate cu energie electrică).

UPDATE. Lucrătorii de la Electrica au remediat defecțiunea, semafoarele au repornit, iar apa curge din nou la robinet.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Trei echipe de polițiști fac cu schimbul din cauza căldurii + Gest frumos

  • Nu am văzut pe nimeni de la rutieră. Erau de la poliția locala. Aia de la rutieră doar prin boscheți, la pânda ii vezi. Cică de ce ii înjură lumea.

    Răspunde
  • Erau si Politia rutieră pentru Anonim …la 16.00 …asa ca nu mai vb daca nu știți…si chiar am trecut prin zona de două ori…multumesc

    Răspunde
  • @Anonim, ești idiot, amice.
    Polițiștii adevărați se aflau în zonă și discutau cu dl Sima despre durata remedierii defecțiunii. Angajații primăriei, adică gardienii locali (Tereacă, vezi că nu există agenți la locali) dirijau, mă rog, încercau cum știau ei să dirijeze traficul rutier. Sunt jalnici, nu ai nicio treabă cu dirijatul, nu știu niciun semnal al polițistului rutier pentru dirijarea traficului rutier. Niște impostori și atât. Rușine!

    Răspunde
  • Tereacă, spune-i și lui anonim situația de la fața locului. Te-am văzut acolo alaturi de Sima și de doi polițiști de la rutieră.
    Localii se căsneau, fără prea mare succes, să dirijeze traficul rutier. Erau pe lângă subiect.

    Răspunde
  • Radu, tocmai ce ai confirmat ca Anonim are dreptate si ca politistii rutieri nu erau in intersectie. La fel si Vasile.
    Faptul ca stateau la umbra la o barfa cu diversi langa zona cu pricina nu inseamna ca erau si dirijau, inseamna ca fugeau de munca ca dracu de tamaie. Bine macar ca cei de la politia locala nu au fugit si ei la umbra la o barfa.
    Mai si critici localii aiurea, nu or fi ei perfecti dar macar ei au iesit la munca in intersectie, spre deosebire de politistii rutieri care au fugit la umbra, ca munca e grea si nu vor sa se faca de ras, ca daca ieseau in intersectie vedea lumea ca habar nu aveau sa dirijeze o banala intersectie.

    Răspunde
  • Uneori mai stau politistii la panda in zona (in special seara si noaptea) si nici macar nu stiu sa faca semn de oprire, pur si simplu se arunca brusc si din scurt in fata masinior ca sinucigasii, si dupa aia tot ei cu gura mare si daca ajung pe capota se dau victime, desi ei erau agresorii.
    Asa e cand recrutarea o faci dintre tinerii aia care pica BAC-ul prima data, si se inscriu apoi la Politie ca stiu ca acolo timpul trece, leafa merge, poti sa si comiti infractiuni ca iti tine de sase si te acopera colegii din clan si nici scoala nu iti trebuie, cu niste bancnote plasate cum trebuie se face dosarul numai bun de admitere in Politie fara sa stii macar care e stanga si care e dreapta.
    Pana si presa a scris despre cum membri ai clanurilor interlope, traficanti de droguri si nu numai erau pe listele de intrare in Politie si chiar au si intrat. Pana si interlopii s-au prins ca cel mai bun clan sub umbrela cui sa operezi ca infractor e cel al politistilor, daca esti in clanul asta nu mai ai probleme, ca iti tin de sase si te acopera, ca doar sunteti frati de fapte.

    Răspunde
  • Ion, nu ai înțeles nimic. S-a dirijat cu schimbul, iar cei de la Rutieră au și discutat cu dl Sima pentru a afla când se remediază defecțiunea. Astfel de probleme se raportează inclusiv cu durata de remediere. Gardienii locali nu fac astfel de raportări, pentru că sunt angajați ai primăriei.
    Totuși, atribuțiile gardienilor pe linie de circulație rutieră se referă la fluidizarea traficului rutier, inclusiv dirijare, și la combaterea opririlor și staționărilor neregulamentare, dar și a circulației pe sens interzis. Atât! Așa că nu le mai plângeți de milă și nici nu îi mai ridicați în slăvi pentru că încearcă să își facă treaba pentru care sunt plătiți. Că nu prea reușesc, este altă poveste.

    Răspunde
  • Nu am să înțeleg de ce avem și Locală, atât timp cât există Poliția și Jandarmeria. În marea majoritate a țărilor din UE există doar Poliția, nici măcar Jandarmeria. De ce trebuie să plătim pentru trei sisteme diferite, când am putea avea unul, maxim două? Suntem așa de bogați?
    De ce localii poartă uniformă identică cu a polițiștilor adevărați? Că să fie confundați? Că să capete oarece autoritate? Cămășile lor ar trebui să fie de culoare bleumarin, fără alb, iar cascheta să aibe doar coafa de culoare albă, nu și cozorocul. Scrie clar în legea localilor. Dar, impostura este ridicată la rang de artă în cadrul localilor din toată țara. Primarii au vrut să aibe poliția lor și, astfel, au creat această minciună, numită poliția locală.

    Răspunde
  • Niciun „local” aflat în intersecție nu dirija traficul. Am trecut de două ori pe acolo, venind de pe Averescu și mergând spre 1 Decembrie 1918 și în sens invers, între orele 16.00 și 17.30 și am văzut un agent de poliție aflat în mijlocul intersecției, dirijând într-adevăr traficul rutier și un „local”, pe trecerea de pietoni de pe Unirii, făcând orice altceva, decât să dirijeze traficul, adică stătea și se uita… Așa înțelegea el să fie în sprijin.
    Când eu vă zic că ăștia sunt degeaba…

    Răspunde
  • Gardienii nu ar trebui să existe. Sunt bani tocați degeaba. Cu banii cheltuiți cu ăștia se pot face altele care chiar ar aduce beneficii buzoienilor. La nevoi sun la 112 și vine Poliția, nu gardienii care habar nu au pe ce lume sunt. Nu avem nevoie de acești angajați degeaba.
    Plătesc taxe și impozite pentru a ține acești trântori.

    Răspunde
  • Apropo de locali, Auraș, ce se mai aude despre localii paznici concediați de Toma? Scăpăm de ei sau nu?
    Toma ar trebui să îl întrebe pe Bolojan cum se face. Oradea, cu vreo 200.000 de locuitori, are vreo 65 de locali, cu tot cu șefi. Legea spunea maxim 1 local la 1.000 de locuitori, minim NICIUNUL.
    De preferat ar fi în municipiul Buzău NICIUNUL!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.