Vești bune și… proaste pentru șoferi
Astăzi, la Primăria Buzău s-a semnat contractul de schimbare a țevilor de apă/canalizare de pe 43 de străzi (mari, medii și mici) din Buzău.
Sub privirile primarului C-tin Toma și-au pus semnătura pe documente domnul Dan Dănoiu, reprezentantul asocierii de firme care a câștigat licitația, și Simona Săvulescu, directorul general al Companiei de Apă Buzău.
Pentru șoferi anunțul e bun și rău, deopotrivă.
Rău pentru că 43 de străzi din oraș vor fi sparte (pe rând) în următorii aproape doi ani pentru schimbarea conductelor.
Bun pentru că multe străzi importante din oraș n-au fost modernizate în ultimii ani, întrucât se știa că urmează găurirea lor. Astfel că străzi precum Dorobanți, Veteranilor, Șos. Spătarului, Șos. Brăilei, Spiru Haret, Drăgăicii etc. vor putea fi, în sfârșit, reabilitate. În plus, înlocuirea țevilor va însemna eliminarea avariilor (țevi sparte) de pe aceste străzi pentru 10-20-30 de ani.
Pentru buzoieni, în general, anunțul e unul bun, întrucât calitatea serviciilor va fi mai bună.
Care sunt cele 43 de străzi și ce anume lucrări se vor face puteți citi din documentul următor:
comunicat-Compania-de-Apa-CL1-24-04-2023
ce mai conteaza un santier ( o groapa ) in plus pe linga cite sunt si nu sunt astupate.
… abia de-acun Buzăul se poate numi open city!….
La propriu:))
Batalie mare pe banii europeni…. Sa intelegem ca dupa ce se va face receptia la ce se face acum ( inclusiv plata totala a lucrarii ) pe B-dul Unirii se va incepe un alt santier pentru schimbarea tevilor de apa . Ce se face acum , bun sau rau , se va strica de alta firma de apartament care deja se vaita ca nu are angajati pentru efectuarea lucrarilor contractate . Traim intro lume intoarsa pe dos in care itele tesute de ,,baietii destepti „sunt foarte incurcate .
O firmă fără angajați….în ce țară trăim….
Nu vă mai văitați! Așa funcționează economia concurențială. Nu poți discrimina o firmă doar pentru că n-are muncitori specializați angajați. Poate are o duzină de avocați care caută nod în papură beneficiarului și câștigă în urma proceselor mai mulți bani decât dacă executa lucrarea. Maximizarea profitului este obiectivul principal al oricărei firme. Celelalte aspecte derivate din contracte sunt secundare.